informaticus Geel

Ontdek talentvolle pc specialisten in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Geel

Informaticus in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.8/5 (30 reviews)
Problemen met uw gsm (android) of uw pc? Ik kan u met het meeste verder helpen of uw pc eventueel herstellen of verzwaren of advies geven over een vervangtoestel die bij u past. Zijn er ook problemen met uw internet? Daar kan u ook terecht bij mij. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren voor computerhulp aan huis!
Informaticus in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Heb je problemen met je computer zowel software matig als hardware matig dan wil ik altijd komen helpen om het op te lossen gaat je pc traag of krijg je ongewenste meldingen dan ben ik altijd bereid om een kijkje te nemen
Informaticus in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (8 reviews)
Kort en bondig leer ik u de basisredenering in software zodat u zelf probleemoplossend met een computer overweg kan en productief in het leven kan staan. Ik heb er zelf ook enorm plezier in om dit te doen.
Informaticus in Mol (2400) - Peter
Peter
Mol
5/5 (2 reviews)
Dag. Mijn naam is Peter (55), en ik kan u met alles helpen op gebied van (koop- en applicatie-) advies, training, optimalisatie, herstellingen, problemen met Apple producten (vooral software). Heb van opleiding een Master in ICT en +30 jaar ervaring. Mac- (Apple) user sinds 1996 en woonachtig te Mol. (Transportkost 0,50€/km) Met vriendelijke groeten, Peter
Informaticus in Westerlo (2260) - Henri
Henri
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Ik heb een uitgebreide ervaring in de IT wereld. Ik installeer je windows, diverse software, printer, draadloos internet. Ik geef ook basis opleiding over het werken hiermee.
Informaticus in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik kan herstelling van gsm's en pc eender welk merk maakt ni uit ik bestel de stukken en draarna plaats ik de stukken in u toestel levering niet enkel tot bij komen
Informaticus in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Sinds 5 jaar bezig met het repareren van laptops, telefoons en televisies voor familie en vrienden en mezelf. Doordat ik het leuk vindt om elektronica van de afvalberg te redden in onze wegwerpmaatschappij. Vooral iPhones doe ik regelmatig en hier heb ik ook wat onderdelen op voorraad van liggen.
Informaticus in Olen (2250) - Pieter
Pieter
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn kindertijd een passie voor computers. Daarom heb een opleiding graduaat IT gevolgd. Nu werk ik als software developer. Maar blijf aan pc's en netwerken knutselen in mijn vrije tijd.
Informaticus in Mol (2400) - Bob
Bob
Mol
5/5 (1 reviews)
Zelf altijd zeer geïnteresseerd geweest in het maken van video's en heb dit altijd als een hobby leuk gevonden. Websites bouwen doe ik al voor een lange tijd vanwege interesse in mijn resultaten online te kunnen zien, ik heb dit ook al voor een aantal websites gedaan.
Informaticus in Meerhout (2450) - Maarten
Maarten
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor allerhande computerproblemen & vragen m.b.t. een Windows desktop/laptop maar ook voor problemen met je smartphone of tablet (Android), printers, wifi netwerk,smart TV... Ik ga graag samen met jou op weg om aan je vragen & noden tegemoet te komen.
Informaticus in Geel (2440) - Anne-elizabeth
Anne-elizabeth
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik werk in IT voor al 5 jaren en heb regelmatig mijn grootvader en familie al veel geholpen zo als julie help of iets instaleren willen ben ik altijd blij om te helpen!!
Informaticus in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Voor zowel schoolvaardigheden als hulp met betrekking tot het gebruik van technologie kan ik u verder helpen. Ik heb zelf een opleiding informaticabeheer gevolgd en doe momenteel een administratieve functie.
Informaticus in Geel (2440) - Erik
Erik
Geel
Nieuw
Verantwoordelijk voor een uitgebreid pc park: installatie, configuratie en onderhoud. Les gegeven over pc technologie en netwerken bij de avondschool.
Informaticus in Geel (2440) - Reinout
Reinout
Geel
Nieuw
Advies nodig met de aankoop van je pc, tablet of smartphone? Of je pc moet eens op groot onderhoud (anti-virus, vervangen harde schijf, ...)? Wil je je e-mail op je smartphone of je pc? Wil je thuis een netwerkje aanleggen? Geen probleem, ik help je uit de nood in regio Geel en omstreken.
Informaticus in Beernem (8730) - Koen
Koen
Beernem
Nieuw
Als It-er in hoofdberoep, heb ik reeds 19 jaar ervaring in de business. Heeft u een computer probleem en wil het professionel opgelost zien, dan kan ik u steeds bij staan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Geel: geëvalueerd met 4.64 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Geel, pc hersteller Geel, reparatie computer Geel, computertechnicus Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden