informaticus Geel

Ontdek talentvolle pc specialisten in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Geel

Informaticus in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Heb je problemen met je computer zowel software matig als hardware matig dan wil ik altijd komen helpen om het op te lossen gaat je pc traag of krijg je ongewenste meldingen dan ben ik altijd bereid om een kijkje te nemen
Rafael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (12 reviews)
Vanuit proffesioneel beroepsmatige kennis help ik u graag verder. 99% van de gevallen kom ik tot de meest efficiente en definitieve oplossing voor het probleem.
Informaticus in Kasterlee (2460) - Pieter
Pieter
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Sinds 5 jaar bezig met het repareren van laptops, telefoons en televisies voor familie en vrienden en mezelf. Doordat ik het leuk vindt om elektronica van de afvalberg te redden in onze wegwerpmaatschappij. Vooral iPhones doe ik regelmatig en hier heb ik ook wat onderdelen op voorraad van liggen.
Informaticus in Mol (2400) - Peter
Peter
Mol
5/5 (2 reviews)
Dag. Mijn naam is Peter (55), en ik kan u met alles helpen op gebied van (koop- en applicatie-) advies, training, optimalisatie, herstellingen, problemen met Apple producten (vooral software). Heb van opleiding een Master in ICT en +30 jaar ervaring. Mac- (Apple) user sinds 1996 en woonachtig te Mol. (Transportkost 0,50€/km) Met vriendelijke groeten, Peter
Informaticus in Westerlo (2260) - Henri
Henri
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Ik heb een uitgebreide ervaring in de IT wereld. Ik installeer je windows, diverse software, printer, draadloos internet. Ik geef ook basis opleiding over het werken hiermee.
Informaticus in Mol (2400) - Bob
Bob
Mol
5/5 (2 reviews)
Ik werk zelf in een bedrijf waarin we dagelijks bij particulieren en KMO's herstellingen doen, dit gaat altijd zeer vlot, en ik leer altijd graag bij over nieuwe gevallen.
Informaticus in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik kan herstelling van gsm's en pc eender welk merk maakt ni uit ik bestel de stukken en draarna plaats ik de stukken in u toestel levering niet enkel tot bij komen
Informaticus in Olen (2250) - Pieter
Pieter
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al sinds mijn kindertijd een passie voor computers. Daarom heb een opleiding graduaat IT gevolgd. Nu werk ik als software developer. Maar blijf aan pc's en netwerken knutselen in mijn vrije tijd.
Informaticus in Geel (2440) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
4.0/5 (1 reviews)
Meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en webshops, zowel voor kleine zelfstandigen als voor KMO's. Door een moderne aanpak kan ik voor een relatief laag budget enorm professionele resultaten behalen. Ik zorg voor snelle websites die goed geïndexeerd kunnen worden door google, terwijl ze ook geoptimaliseerd zijn voor conversies (offerte aanvragen, online verkoop,...).
Informaticus in Meerhout (2450) - Maarten
Maarten
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor vragen m.b.t. je computer of laptop, smartphone, tablet of smart TV... Ik sta je graag bij om al je vragen te beantwoorden in begrijpbare taal, ook help ik je graag op weg tijdens de ingebruikname van een nieuw toestel.
Informaticus in Geel (2440) - Anne-elizabeth
Anne-elizabeth
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik werk in IT voor al 5 jaren en heb regelmatig mijn grootvader en familie al veel geholpen zo als julie help of iets instaleren willen ben ik altijd blij om te helpen!!
Informaticus in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Voor zowel schoolvaardigheden als hulp met betrekking tot het gebruik van technologie kan ik u verder helpen. Ik heb zelf een opleiding informaticabeheer gevolgd en doe momenteel een administratieve functie.
Informaticus in Geel (2440) - Iyas
Iyas
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in ICT. Ik kan PC en laptops repareren en upgraden software en hardware. Installeren app als itsme en bank app en Microsoft Windows en office.
Informaticus in Geel (2440) - Erik
Erik
Geel
Nieuw
Verantwoordelijk voor een uitgebreid pc park: installatie, configuratie en onderhoud. Les gegeven over pc technologie en netwerken bij de avondschool.
Informaticus in Geel (2440) - Reinout
Reinout
Geel
Nieuw
Advies nodig met de aankoop van je pc, tablet of smartphone? Of je pc moet eens op groot onderhoud (anti-virus, vervangen harde schijf, ...)? Wil je je e-mail op je smartphone of je pc? Wil je thuis een netwerkje aanleggen? Geen probleem, ik help je uit de nood in regio Geel en omstreken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Veel soorten hulp en uitleg over wat de aanbieder kan en wil doen ”
Ayko
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Geel: geëvalueerd met 4.6 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Geel, pc hersteller Geel, reparatie computer Geel, computertechnicus Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden