informaticus Sint-niklaas

Ontdek talentvolle pc specialisten in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Sint-niklaas

Dimitri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Sinaai-waas (9112) - Dimitri
Dimitri
Sinaai-waas
4.97/5 (34 reviews)
Ik ben een eerlijk persoon, soms te eerlijk. Ik ben content als ik de mensen kan helpen, dit geeft mij ook voldoening. Als beroep zit ik de plc programmatie en werk ik alle dagen met pc’s. Tegenwoordig is het voor sommige mensen heel moeilijk om te depanneren op de Windows pc’s met de steeds vernieuwende techniek.
Gert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (17 reviews)
In een pc kan ik elk onderdeel desgewenst vervangen, upgraden enz... Ook laptops kan ik sneller maken, SSD steken, ... windows opleiding nodig? Geen probleem. Uw smartphone of tablet doet niet wat u ervan verwacht? Ik help u graag verder. En ook bij mij: geen oplossing? geen kosten!
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Ik kom aan huis en zorg voor de nodige uitleg. Ik leg alles in detail uit en ga pas door als u zelf tevreden bent. Advies en support aan huis is de dag van vandaag zeer belangrijk
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Kan u wel leren hoe je met zowel Windows als Mac os kunt werken. Word u graag bij gestaan voor het creëren van documenten en of bestanden, laat het weten en ik help u met alle plezier. Heeft u liever dat ik zelf de teksten typ of dat ik de bestanden input is dat ook geen probleem.... wat u ook maar wenst, ik kan u helpen....
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik ben goed in computertoepassingen, ben ook handig met meubels in mekaar steken, af en toe voeg ik wel kleine deel van een gevel voor herstelling, heb je nog vragen mag je altijd stellen.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en heb ervaring in het installeren van printers , maar ook software. Excel en Word problemen voor u oplossen. Stel gerust uw vraag zodat ik je kan laten weten of ik u kan helpen. Tot snel.
Informaticus in Sint-gillis-waas (9170) - Arnoud
Arnoud
Sint-gillis-waas
Nieuw
Heeft u hulp nodig met uw website? Of een dringend probleem met uw hosting? Ik ben afgestudeerd webdeveloper en werk al meer dan 5 jaar dag in dag uit aan websites en webapplicaties. Daarnaast heb ik een achtergrond als videojournalist en kan ik me uit de slag trekken met fotografie. Voor eender welke opdracht kunt u bij mij terecht. Indien u voorbeelden wil zien van mijn werk, neem dan zeker contact met mij op.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Recep
Recep
Sint-niklaas
Nieuw
Informaticus in Beveren-Leie (8791) - Kim
Kim
Beveren-Leie
Nieuw
Werkzaam in de farmaceutische informaticasector, alwaar ik dagelijks opleidingen geef in apotheken, zieken- en rusthuizen. De computer heeft geen geheimen voor mij en dit leer ik u graag aan, van beginners- tot gevorderd niveau! Al uw vragen omtrent ICT vinden hier een antwoord! Van het efficient gebruik van de computer tot het oplossen van netwerkperikelen! Zelfs al heeft u nooit met een computer gewerkt, ik leer het u, stap-voor-stap, aan uw tempo!!
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste, Ik ben Jan en wil u graag helpen bij computerproblemen. Start deze niet op, maakt hij ineens veel lawaai enz. Installeren van software (programma's) Ook helpen bij het maken van backups en dergelijke zit in de mogelijkheden Jan
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Wim
Wim
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben 17 jaar zelfstandige als IT support analist. Ik kan zowat elke taak uitvoeren die er bestaat op gebied van informatica. Formatteren, virussen verwijderen, bestanden kopiëren, backups en restores, cloud omgeving, netwerken, vpn, voip, firewalls, etc.. utp kabels aansluiten, wifi, enzoveel meer....
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Bart
Bart
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, ik ben Bart, 28 jaar oud. Reeds 5 jaar werk in als software ontwikkelaar en nu zoek ik wat bij te verdienen door u te helpen. PC problemen oplossen, herinstallaties, nieuwe software programmeren (ik heb voornamelijk ervaring in C#), nieuwe software of apparaten installeren, websites bouwen, uitleg geven, ... alles is mogelijk. Belangrijkste voor mij is dat u tevreden bent.
Informaticus in Belsele (9111) - Hamza
Hamza
Belsele
Nieuw
Reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het herstellen van hardware en softwareproblemen gaande van kleine probleempjes tot het serieuzere werk :-) Heb je dus een probleem met je computer, laptop of smartphone... dan wil ik graag de kans aanvaarden om mijn passie te komen demonstreren. Ik ben woonachtig te Sint-Niklaas en werk bij voorkeur binnen een straal van 20km. Groetjes Hamza
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Deskundig advies of hulp nodig? Onderhoud, traagheid of virusproblemen oplossen? Ik kan het allemaal. Ik doe ook aan data-recovery, backups, PC opnieuw herinstalleren, upgraden of onderdelen vervangen. Zowel hardware & software, PC's & MAC, smartphones, tablet, opslagmedia, netwerk & wifi problemen. Ik doe ook interventies bij u thuis en remote support vanop afstand voor grote of kleine problemen.
Informaticus in De klinge (9170) - Cleo
Cleo
De klinge
Nieuw
Op het werk stond ik ervoor bekend om de hulplijn te zijn bij vragen over Excel en PowerPoint. Collega's kwamen me vaak om hulp vragen en deze gaf ik ook heel graag. Spelen met cijfers in Excel is het liefste dat ik doe, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is. Graag geef ik mijn vaardigheden door.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle werking Voor mijn probleem twee aanbiedingen, fijn dat je kan kiezen. ”
Bert
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.99 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Sint-niklaas, pc hersteller Sint-niklaas, reparatie computer Sint-niklaas, computertechnicus Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Sint-niklaas

Website - computer - draadloos netwerk instellen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden