informaticus Sint-niklaas

Ontdek talentvolle pc specialisten in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Sint-niklaas

Informaticus in Stekene (9190) - Cristian
Cristian
Stekene
5/5 (20 reviews)
Hallo, Ik ben technisch tekenaar, gespecialiseerd in mechanica. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring met verschillende tekenprogramma's zoals Autodesk Inventor, AutoCad, SolidWorks, etc... Ik heb al een fulltime job, maar zou heel graag een extra inkomen hebben door mijn passie in mijn vrije tijd. Ik ben beschikbaar alle dagen in de week vanaf 17u.00 en zaterdag en zondag heel de dag.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (18 reviews)
In een pc kan ik elk onderdeel desgewenst vervangen, upgraden enz... Ook laptops kan ik sneller maken, SSD steken, ... windows opleiding nodig? Geen probleem. Uw smartphone of tablet doet niet wat u ervan verwacht? Ik help u graag verder. En ook bij mij: geen oplossing? geen kosten!
Informaticus in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (16 reviews)
Ik ben opgegroeid in "Generation Y" dat gekenmerkt is door de vinnigheid op IT-vlak. Vaak kom ik vindingrijk uit de hoek. Indien er problemen zijn op softwarevlak, sta ik altijd paraat om jullie te helpen.
Informaticus in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Ik heb altijd al een affiniteit gehad voor technologie! Telkens als er een familielid, vrienden of kennis met een probleem zit dan schiet ik ze meteen te hulp. Zelfs als ik de oplossing niet direct weet, dan zoek ik ernaar tot ik het heb gevonden. Daarnaast wil ik je met plezier stap voor stap helpen hoe om te gaan met de computer of smartphone/tablet.
Informaticus in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Een mooi ogende website opzetten is heus niet zo moeilijk - als je de juiste tools beheerst. In mijn geval is dat WordPress, waarmee ik al diverse websites heb gebouwd. Daarmee kan ik een professionele website (zonder externe advertenties en inclusief versies voor mobiele devices) online te houden voor een totale kost onder de 100 EUR per jaar. Ook voor grafische ontwerpen kan je bij mij terecht.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Ik kom aan huis en zorg voor de nodige uitleg. Ik leg alles in detail uit en ga pas door als u zelf tevreden bent. Advies en support aan huis is de dag van vandaag zeer belangrijk
Informaticus in Beveren-Leie (8791) - Milo
Milo
Beveren-Leie
5/5 (3 reviews)
Ik kan hulp bieden bij (her)installatie van besturingssystemen en/of software. Ik geef opleidingen/workshops in hoe verstandig, efficient en nuttig, maar vooral veilig, gebruik te maken van pc's en smartphones/tablets. Ik kan U of uw organisatie uitleg geven over hoe leren surfen op het web anno nu.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Kan u wel leren hoe je met zowel Windows als Mac os kunt werken. Word u graag bij gestaan voor het creëren van documenten en of bestanden, laat het weten en ik help u met alle plezier. Heeft u liever dat ik zelf de teksten typ of dat ik de bestanden input is dat ook geen probleem.... wat u ook maar wenst, ik kan u helpen....
Informaticus in Stekene (9190) - Luc
Luc
Stekene
5/5 (2 reviews)
Pc hardware of software problemen. Installeren van nieuwe hardware om je computer sneller te maken. Besturingsystemen installeren ... Harde schijven plaatsen, data backuppen en overplaatsen...
Informaticus in Sint-gillis-waas (9170) - Xavier
Xavier
Sint-gillis-waas
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn opleiding ben ik in contact gekomen met programmeren. Hier heb ik ook een eigen P2P sharing economy platform ontwikkeld zoals Ring Twice voor IOS en Android. Daarnaast heb ik ook een website voor een boekenwinkel ontworpen. Tools: Figma, CSS, HTML, JS, Python, Flutter
Informaticus in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij instellen van gsm, laptop, pc, auto...ik help met veel geduld tot je er zelf mee weg bent. Let wel: ik kan je niet helpen om defecte toestellen te herstellen.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
...............................................................................................................................................................
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik ben goed in computertoepassingen, ben ook handig met meubels in mekaar steken, af en toe voeg ik wel kleine deel van een gevel voor herstelling, heb je nog vragen mag je altijd stellen.
Informaticus in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb kennis van windows en onderliggende programma's, ik ken een deel van beveiliging en ben een meester in het laten verdwijnen van virussen en malware.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en heb ervaring in het installeren van printers , maar ook software. Excel en Word problemen voor u oplossen. Stel gerust uw vraag zodat ik je kan laten weten of ik u kan helpen. Tot snel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 94 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Sint-niklaas, pc hersteller Sint-niklaas, reparatie computer Sint-niklaas, computertechnicus Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden