informaticus Aalst

Ontdek talentvolle pc specialisten in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Aalst

Informaticus in Welle (9473) - Philip
Philip
Welle
4.91/5 (11 reviews)
Voor familie en vrienden moet ik regelmatig uitleggen hoe ze bepaalde taken moeten doen op hun computer of telefoon. Ik probeer het daarbij zo eenvoudig mogelijk te houden door bevattelijke Nederlandse termen te gebruiken.
Informaticus in Erembodegem (9320) - Nick
Nick
Erembodegem
5/5 (7 reviews)
Beschikbaar voor al u PC en laptop herstellingen (foxus op windows en linux systemen). Pc die niet meer opstart, besturingssysteem die niet meer wil laden, identificeren van defecte componenten etc...
Informaticus in Denderleeuw (9470) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Denderleeuw
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw CMS en het installeren van templates? Een beetje verloren over hoe alles werkt en waar je alles kan aanvragen? Neem gerust contact op voor hulp en consultancy inzake deze materie! Ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring!
Informaticus in Welle (9473) - Arno
Arno
Welle
5/5 (2 reviews)
In mijn opleiding Toegepaste Informatica heb ik leren werken met verschillende Windows-toepassingen. Wanneer ik mensen help met computerproblemen ben ik telkens zeer duidelijk en toon ik alles stap voor stap. Ik geef ook tips waar nodig.
Informaticus in Aalst (9300) - Geoffry
Geoffry
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de IT-sector dus ik kom dagelijks in contact met alles van IT. Mac, Windows en Smartphones hebben dus weinig geheimen voor mij.
Informaticus in Aalst (9300) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Ben je op zoek naar een professionele webdesigner? Voor elk budget kan ik een website maken. Je komt in contact met mijzelf en je kan de voortgang van de nieuwe website live meevolgen. Je krijgt na levering van de website een handleiding en bij vragen ben ik steeds beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op!
Informaticus in Gijzegem (9308) - Frank
Frank
Gijzegem
Nieuw
Of u nu Windows of Mac gebruikt, welk merk van PC of smartphone ook, graag gebruik ik mijn jarenlange ervaring als technisch medewerker van een telecombedrijf om u verder te helpen.
Informaticus in Aalst (9300) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Dag iedereen. Ik ben geen IT'er van opleiding. wel podiumtechnieken. Simpele reparaties kan ik uitvoeren. (harde schijven vervangen , oude harde schijven redden , harde schijven kopiëren, ram upgraden en meer.
Informaticus in Moorsel (9310) - Wim
Wim
Moorsel
Nieuw
- installatie en herinstallatie - NAS installatie - VOIP - camera installatie - netwerken installatie - aanleg netwerk - opleiding windows en Mac - ...
Informaticus in Lebbeke (9280) - Rias
Rias
Lebbeke
Nieuw
Ik ben Rias, 17 jaar en semi-professioneel videograaf. Ik beschik over meerdere jaren ervaring, en was laureaat op een van de grootste fotografiewedstrijden van België. Ik werk met recente professionele apparatuur om de beste kwaliteit te garanderen.
Informaticus in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik heb een Master in Computer Science Engineering en heb ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring als lead developer bij een startup in de informatica. Hierbij ontwerp, implementeer, en onderhoud ik zowel websites als web applicaties. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met game development, video- en audiobewerking, en zowat alles wat met een computer te maken heeft.
Informaticus in Aalst (9300) - Rik
Rik
Aalst
Nieuw
Ik ben verantwoordelijk voor aankopen en ondersteuning in de mobiele telefonie. Ik ken alle hedendaagse toestellen. Ik geef af en toe opleiding ivm Android en gebruiksbeheer van de smartphones
Informaticus in Aalst (9300) - Jent
Jent
Aalst
Nieuw
Zoals je kon lezen in mijn beschrijving , studeer ik informatica. Wat dus maakt dat ik windows, apple en allerlei smartphones van microfoon tot luidspreker ken. Ik kom graag met alle kwaaltjes helpen die je tegenkomt op de computer.
Informaticus in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Wilt u weer helemaal mee zijn, of bent u al helemaal mee maar loopt het wat strop. Geef me een seintje en we brengen samen je computer weer helemaal up to date. Mijn ervaring in mijn job als IT Support Consultant, voor honderden gebruikers van verschillende systemen, kan hopelijk ook jou ten goede komen!
Informaticus in Erembodegem (9320) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erembodegem
Nieuw
Klantvriendelijk, goed voorkomen, gedreven, zelfstandig, gemakkelijk in het opvolgen van procedures, meerdere talen, ....
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Aalst: geëvalueerd met 4.98 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Aalst, pc hersteller Aalst, reparatie computer Aalst, computertechnicus Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Aalst

Hulp bij smartphone - connectie TV-PC - smartwatch - Pc start plots niet meer op. Network not found - Windows 10 start niet op - Verbinding maken met wifi printer - Ik heb een nieuwe pc aangekocht die ik niet geïnstalleerd krijg en waarbij ik hulp nodig heb. - IT probleem - pg slaat op hol doet niet wat er van verwacht - Mijn gsm ( Huawei p30 lite, oude model) is gevallen en mijn display is stuk kan iemand mij helpen aub - Scherm kapot Samsung a21s - Hulp bij computer in Aalst - printer aansluiten op wifi - Scherm reparatie - display output veranderen van cpu naar gpu - Aanvraag computerhulp - Overeenstemming afdrukken printer - tablet - Scherm Xr - MX records op wordpress juist zetten - Pc opbouwen - Ik heb perongeluk mijn grapics card uitgezet - Macbook Pro blijft vastlopen en zichzelf herstarten - Scherm herstelling Samsung galaxy a70 - Hulp op afstand - printer moet draadloos (2) - printer moet draadloos - Acer Aspire M5-581T - batterij laadt niet meer op (2) - ASUS UX305F te traag - Update van muziek op laptop zetten in muziekprogramma - Acer Aspire M5-581T - batterij laadt niet meer op - Herstellen pc , internet - tablet start niet meer op - Butaye - iPhone 8 scherm gebarsten - Printer - Herinstallatie Windows - video trouw 7 juli - opzoek naar videograaf voor huwelijk 7 juli - herstelling windows - Problemen met printer/computers - Hulp aan huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden