informaticus Aalst

Ontdek talentvolle pc specialisten in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Aalst

Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Erembodegem (9320) - Luc
Luc
Erembodegem
5/5 (17 reviews)
Hallo ik ben een ervaren websitebouwer en zal je graag helpen hierbij. Ik heb ervaring en voorbeelden van sites die online zijn. ik werk met een vast en betrouwbaar platform waar ik de site zal hosten. Alle sites die ik bouw hebben een veiligheidscertificaat en zijn in order met GDPR-regels.
Informaticus in Erembodegem (9320) - Nick
Nick
Erembodegem
5/5 (10 reviews)
Beschikbaar voor al u PC en laptop herstellingen (foxus op windows en linux systemen). Pc die niet meer opstart, besturingssysteem die niet meer wil laden, identificeren van defecte componenten etc...
Informaticus in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
4.83/5 (6 reviews)
Jarenlange ervaring in webdesign. Gaande van domeinnaam, hosting, website, e-mailmarketing, social media, advertising, analytics en zoveel meer online zaken.
Informaticus in Erembodegem (9320) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Erembodegem
5/5 (3 reviews)
Heb heel wat kennis in deze zaken en doe het al jaren als hobby. Het samenstellen en herstellen ervan is een uitgelopen hobby ;-) Neem gerust contact met me op voor elke vraag die u hebt er over.
Informaticus in Aalst (9300) - Jovanni
Jovanni
Aalst
4.33/5 (3 reviews)
Begonnen als tiener met ontwerpen van websites in de jaren 90. Nu voltijds it'er met ervaring in diverse takken. Na een intake gesprek ontwerp ik een oplossing op maat naar jouw noden. Van mobiel tot web, van backend tot frontend, api's of een simpele wordpress? Hardware, software, geen enkel vraag is onoplosbaar.
Informaticus in Aalst (9300) - Nikias
Nikias
Aalst
5/5 (2 reviews)
Al meer dan 10 jaar werk ik bijna dagelijks met een Mac, ik help dus met plezier ook anderen graag op weg. Daarnaast werk ik ook op dagelijkse basis met alle Office applicaties, of kan ik gerust bijstaan voor meer algemene vragen rond de instellingen van een computer.
Informaticus in Aalst (9300) - Geoffry
Geoffry
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de IT-sector dus ik kom dagelijks in contact met alles van IT. Mac, Windows en Smartphones hebben dus weinig geheimen voor mij.
Informaticus in Aalst (9300) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Ben je op zoek naar een professionele webdesigner? Voor elk budget kan ik een website maken. Je komt in contact met mijzelf en je kan de voortgang van de nieuwe website live meevolgen. Je krijgt na levering van de website een handleiding en bij vragen ben ik steeds beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op!
Informaticus in Aalst (9300) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Dag iedereen. Ik ben geen IT'er van opleiding. wel podiumtechnieken. Simpele reparaties kan ik uitvoeren. (harde schijven vervangen , oude harde schijven redden , harde schijven kopiëren, ram upgraden en meer.
Informaticus in Moorsel (9310) - Wim
Wim
Moorsel
Nieuw
- installatie en herinstallatie - NAS installatie - VOIP - camera installatie - netwerken installatie - aanleg netwerk - opleiding windows en Mac - ...
Informaticus in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik heb een Master in Computer Science Engineering en heb ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring als lead developer bij een startup in de informatica. Hierbij ontwerp, implementeer, en onderhoud ik zowel websites als web applicaties. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met game development, video- en audiobewerking, en zowat alles wat met een computer te maken heeft.
Informaticus in Aalst (9300) - Rik
Rik
Aalst
Nieuw
Ik ben verantwoordelijk voor aankopen en ondersteuning in de mobiele telefonie. Ik ken alle hedendaagse toestellen. Ik geef af en toe opleiding ivm Android en gebruiksbeheer van de smartphones
Informaticus in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Wilt u weer helemaal mee zijn, of bent u al helemaal mee maar loopt het wat strop. Geef me een seintje en we brengen samen je computer weer helemaal up to date. Mijn ervaring in mijn job als IT Support Consultant, voor honderden gebruikers van verschillende systemen, kan hopelijk ook jou ten goede komen!
Informaticus in Aalst (9300) - Simon
Simon
Aalst
Nieuw
Ik help graag mensen op weg die wat minder ervaring hebben met moderne ICT toepassingen. Ik ben zelf ben vaardig met alle gangbare bureausoftware (excel, word, kalender en mail toepassingen,...) en verschillende CAD en grafische programma's. Ik heb ook ervaring met het assembleren van PC's en vervangen van onderdelen en kan helpen bij problemen met uw thuisnetwerk.
Informaticus in Baardegem (9310) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baardegem
Nieuw
Opzoek naar een nieuwe website of moet je oude website ge-update worden? Dan helpen we je graag verder! Aan de hand van een persoonlijk gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag om een website op maat te maken! Heb je vragen? Aarzel niet om deze te stellen en we beantwoorden ze met veel plezier.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Aalst: geëvalueerd met 4.88 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Aalst, pc hersteller Aalst, reparatie computer Aalst, computertechnicus Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden