informaticus Genk

Ontdek talentvolle pc specialisten in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Genk

Informaticus in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
5/5 (60 reviews)
Met mijn Bachelor Toegepaste Informatica kan ik u wellicht helpen met uw noden betreffende informatica. Geef gerust een seintje hoe ik kan helpen zodat u tot een goede oplossing komt.
Walter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Genk (3600) - Walter
Walter
Genk
4.96/5 (25 reviews)
Heb je advies nodig bij het instellen van je thuis- of bedrijfsnetwerk? Volg je een IT studie en heb je vragen? Zowel voor hardware, netwerken, databases, PHP, Laravel, ...
Informaticus in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Informaticus in Genk (3600) - Nikolaos
Nikolaos
Genk
5/5 (2 reviews)
Wil je graag je scherm of je Hardware upgraden, dan neem gerust contact. Deze service kan ik je graag aanbieden met de juiste repair tools. Ik maak gebruik van A en A+ onderdelen.
Informaticus in Genk (3600) - Jan
Jan
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren professionele ervaring waardoor ik een grote kennis heb voor alles wat te maken heeft met het web. Wil je met je website je zaak laten groeien? Dan kun je terecht bij mij!
Informaticus in Genk (3600) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (1 reviews)
Mijn bijnaam is "mister problem", als iets niet werkt op PC, Laptop, smartphone of er moet iets geïnstalleerd worden vb: apps, software, dan bellen ze mij steeds. Zowel familie, vrienden en collega's. Ben een vastbijter. Een probleem moet bij mij steeds opgelost raken al moet ik al mijn hulplijnen erbij halen. Excel en Word kan ik mij goed in behelpen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Helchteren (3530) - Anja
Anja
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Diploma leraar wiskunde-informatica behaald in 2011. Ervaring met het geven van informatica en ict. Zowel aan tieners als volwassenen. Ook reeds verscheidene eigen cursussen geschreven over werken met een computer, ms office, etc.
Informaticus in Beverst (3740) - Niels
Niels
Beverst
5/5 (1 reviews)
Ik heb hier geen specifieke opleiding rond gedaan maar door interesse in technologie heb ik mezelf veel kunnen aanleren. Graag zou ik dit dan ook willen delen met mensen die deze hulp kunnen gebruiken.
Informaticus in As (3665) - Miet
Miet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
As
Nieuw
Hallo, ik ben Miet, 37 jaar, getrouwd met Johan en mama van Lena en Katrijn. Ik heb een halftijdse job in de kunsteducatie en geef daarnaast computerles als freelancer. Ik heb 10 jaar ervaring in het geven van computerlessen aan verschillende doelgroepen: in bedrijven, aan senioren, aan volwassenen, aan kansengroepen, ...
Informaticus in As (3665) - Kris
Kris
As
Nieuw
Hey allemaal, Mijn naam is Kris en ik kom uit het Genkse. Mijn hobby's zijn triatlon , dansen (salsa en bachata) en excel. Verder heb ik jaren bijgeklust in de bouw. Momenteel ben ik voor de tweede keer een huis aan het renoveren. Opdat dit alles nogal kostelijk is wil ik via dit platform graag af en toe een centje bijverdienen. Tot gauw
Informaticus in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - computer onderhoud - hulp bij netwerk en wifi problemen - smartphone onderhoud en reparatie - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning - website ontwikkeling en onderhoud
Informaticus in Zonhoven (3520) - Leendert
Leendert
Zonhoven
Nieuw
Ervaren 3D tekenaar (Fusion 360). Mogelijkheid om elke 2D schets in 3D om te vormen en vervolgens ook tot realiteit te laten komen door middel van 3D printen. Onderdelen ter reparatie die niet of zeer duur te verkrijgen zijn kunnen via 3D printen verkregen worden.
Informaticus in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ipsum quam, feugiat eget malesuada et, venenatis sit amet augue. Ut volutpat posuere nisi, non interdum elit facilisis id. Sed tincidunt pulvinar eros, ac cursus eros cursus sit amet. Fusce non metus id turpis porta sagittis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam lobortis a
Informaticus in Bilzen (3740) - Mark
Mark
Bilzen
Nieuw
Ik heb een bachelor in de informatica en reeds 15 jaar aan ervaring. Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor herhaalde tijd rovende administratieve taken en vind je standaard oplossingen te duur of te complex, dan maak ik graag samen met een op maat gebouwde oplossing.
Informaticus in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben al 15 jaar werkzaam in de IT sector en kan je helpen met de meeste software installaties, problemen en configuraties. Bij hardware problemen probeer ik de oorzaak te vinden en advies te geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Genk: geëvalueerd met 5.0 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Genk, pc hersteller Genk, reparatie computer Genk, computertechnicus Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden