Vind de beste pc specialisten van Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Ooigem (8710) - Bjorn
Bjorn
4.77/5 · 43 reviews
8710 Ooigem
Reeds 15 jaar ervaring in installatie, back-up, pc herinstalleren, virusvrij maken. Assemblage... Trage pc of laptop? Geen probleem. Samen bespreken we alles wat mogelijk is.
Informaticus in Huise (9750) - Edward
Edward
5/5 · 8 reviews
9750 Huise
Al enkele jaren bezig met het bouwen van eigen computers & werk ook op de ICT dienst van een school en ben dus bijna dagelijks bezig met computers en alles daarrond.
Informaticus in Waregem (8790) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
8790 Waregem
Bent u op zoek naar een nieuwe website? Ik ben student industrieel ingenieur: ICT. Ik heb een jaar als jobstudent bij een webdesign bedrijf mogen werken en zet dit nu zelfstandig verder. Ik heb 5 jaar ervaring met webdesign. U kiest het design van uw website en ik zorg voor de rest. Bovendien is uw website eenvoudig beheerbaar en kunt u de inhoud altijd snel en eenvoudig aanpassen.
Informaticus in Eke (9810) - Bren
Bren
4.67/5 · 3 reviews
9810 Eke
Hey! Zelf zit ik in mijn 2de jaar elektronica-ICT, dit betekent dat ik al wat ervaring heb met ict geralateerde toestellen. Heb al veel gewerkt met verschillende OS's zoals windows, MAC, ubuntu en vele andere. Smartphones en andere elektronische toestellen zijn zeker geen probleem voor mij!
Informaticus in Nevele (9850) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
9850 Nevele
Ik werk zelf al met smartphones en tablets sinds de beginjaren. Ik heb tal van apps geïnstalleerd en uitgeprobeerd, ik kan helpen met instellen en kleine reparaties. Wifi netwerk instellen.
Informaticus in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
5/5 · 3 reviews
9800 Deinze
Hallo, ik ben Bruno. Bij mij kan je terecht voor problemen met je computer, zowel software als hardware. Ik heb vooral ervaring door regelmatig defecte/verouderde 2dehands hardware op te kopen en te herstellen en veel aan mijn eigen pc's te werken.
Informaticus in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
5/5 · 2 reviews
8700 Kanegem
Heeft u hulp nodig bij uw multimedia en/of informatica? Hier ben ik de geschikte persoon voor! Ik werk als ICT'er en ben graag met computers bezig. Indien ik het probleem toch niet kan oplossen, hoeft u niet te betalen. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Informaticus in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
5/5 · 2 reviews
8720 Dentergem
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Informaticus in Drongen (9031) - Yoeri
Yoeri
5/5 · 2 reviews
9031 Drongen
Door zelf-opleiding en ervaring vanuit mijn werksituatie kan ik met diverse computerprogramma's overweg en geef ik mijn computer-kennis graag door aan mensen die daar nood aan hebben. Ik werk vooral praktisch en steeds volledig op basis van wat de klant wil!
Informaticus in Aalter (9880) - Sven
Sven
5/5 · 2 reviews
9880 Aalter
Hulp nodig met computer? tablet, word, excel, outlook. Geen enkel probleem. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in ICT en werk sinds 2013 als ICT consultant voor grote en kleine bedrijven (kleine zelfstandigen).
Informaticus in Deinze (9800) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
9800 Deinze
Als Industrieel ontwerper heb ik ervaring met allerhande grafisch-/technische programma's in 3D of 2D. (Ps, Ai, AutoCAD, Fusion360, Inventor, ...) Heb je een plan van je woning nodig (vb. voor een keuring) of wil je een onderdeel laten 3D-printen? Let's talk!
Informaticus in Gavere (9890) - Ygor
Ygor
5/5 · 1 reviews
9890 Gavere
Informaticus in Deurle (9831) - Charles
Charles
5/5 · 1 reviews
9831 Deurle
Probleempje met je PC? Ik zal er voor zorgen dat het weer tip top werkt! Virussen of rare applicaties die je PCs vertragen kunnen echt ambetand zijn, maar na vele herstellingen voor vrienden en familie zijn dit soort werkjes wat het liefste doe. Ik heb enorm veel privacy respect, dus geen paniek als er dingen op staan die niet mag geweten worden door anderen. Android GSMs maken daar deel van.
Informaticus in Deinze (9800) - Thibaut
Thibaut
5/5 · 1 reviews
9800 Deinze
Ik ben een full-stack web developer. Momenteel werk ik bij CXSocial in Gent. Mijn specialisaties zijn PHP en javascript (React). Ik heb ook kennis van MySQL, Nodejs, Express etc. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen! Weinig kennis van het design aspect.
Informaticus in Nazareth (9810) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9810 Nazareth
Sinds begin de jaren 2000 ben ik actief bezig met het installeren en herstellen van computers; dit zowel met windows als linux als besturingssysteem. Ook bouwen en beveiligen van netwerken behoort tot mijn capaciteiten.

Pc specialist Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 80 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Deinze, pc hersteller Deinze, reparatie computer Deinze, computertechnicus Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden