informaticus Deinze

Ontdek talentvolle pc specialisten in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Deinze

Informaticus in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (21 reviews)
In mijn opleiding IT heb ik zowel op software als op hardware vlak veel bijgeleerd. Met deze kennis wil ik andere mensen verder helpen om hun problemen zo op te lossen
Informaticus in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Bij mij kan je terecht voor problemen met je computer, zowel software als hardware. Ik heb vooral ervaring door regelmatig defecte/verouderde 2dehands hardware op te kopen en te herstellen en veel aan mijn eigen pc's te werken.
Informaticus in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (5 reviews)
Ik kan helpen met het installeren van software, printers, het configureren van jet huisnetwerk en nog veel meer. Dit op zowel Windows als Linux computers.
Informaticus in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Informaticus in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Probleempje met je PC? Ik zal er voor zorgen dat het weer tip top werkt! Virussen of rare applicaties die je PCs vertragen kunnen echt ambetand zijn, maar na vele herstellingen voor vrienden en familie zijn dit soort werkjes wat het liefste doe. Ik heb enorm veel privacy respect, dus geen paniek als er dingen op staan die niet mag geweten worden door anderen. Android GSMs maken daar deel van.
Informaticus in Deinze (9800) - Thibaut
Thibaut
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik ben een full-stack web developer. Momenteel werk ik bij CXSocial in Gent. Mijn specialisaties zijn PHP en javascript (React). Ik heb ook kennis van MySQL, Nodejs, Express etc. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen! Weinig kennis van het design aspect.
Informaticus in Nazareth (9810) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Sinds begin de jaren 2000 ben ik actief bezig met het installeren en herstellen van computers; dit zowel met windows als linux als besturingssysteem. Ook bouwen en beveiligen van netwerken behoort tot mijn capaciteiten.
Informaticus in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Informaticus in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Indien je hulp nodig hebt bij het instellen van je nieuw apparaat, of er lukt iets niet helemaal zoals je het zou willen, dan kan dit meestal heel vlot en eenvoudig opgelost worden. Of wil je wegwijs geraken in Windows, Mac OSX, iOS, of Android of een toepassingsprogramma van welke aard dan ook, zonder dat je daar hele dure lessen of boeken voor hoeft te volgen en kopen?! Dan help ik je hier graag met verder.
Informaticus in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Lander. Ik ben tweedejaars student Industrieel Ingenieur aan de Universiteit Gent. Ook ben ik op zoek naar een kleine bijverdienste. Nederlands, Frans en Engels zijn geen probleem.
Informaticus in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben goed thuis in de informatica branche. Ik kan iedereen helpen met kleine problemen of eventueel een opleiding voor mensen die dit willen. Je weet maar nooit
Informaticus in Deinze (9800) - Jorg
Jorg
Deinze
Nieuw
Vragen, herstellingen, configuratie, aankopen op basis van jouw eisen. Je krijgt van mij een eerlijk antwoord of plan van aanpak. Laat iets weten welke problemen je ondervindt.
Informaticus in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
jarenlange ervaring als ontwerper, grafisch en websites en drukwerk. (master diploma) zowel commercieel als voor verenigingen en goede doelen. Huisstijl, posters, flyers, boeken, advertenties. trendy en hippe ontwerpen, zowel alternatief als commercieel zwijnerij ;-) humor, snel nauwkeurig en ook voor kleine klusjes!
Informaticus in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Heb je hulp nodig met werking van computer of smartphone (virussen, trage werking, internetproblemen, uitleg over de werking)? Ik kan je probleem oplossen en advies geven om het probleem in de toekomst te voorkomen. Het oplossen van dergelijke problemen is mijn hobby :)
Informaticus in Deinze (9800) - Edgar filipe
Edgar filipe
Deinze
Nieuw
kan gemakkelijk zoeken naar problemen op Windows-platform, Vervang hardware componenten, check netwerkproblemen, Internet gerelateerde zaken, 3D-tekening en 3D-afdrukken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Deinze, pc hersteller Deinze, reparatie computer Deinze, computertechnicus Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden