informaticus Deinze

Ontdek talentvolle pc specialisten in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Deinze

Noah is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Hansbeke (9850) - Noah
Noah
Hansbeke
5/5 (35 reviews)
Ik heb een gezonde interesse in elektronica en PC's. Al van jongs af aan ben ik met IT en elektronica bezig. Daarom help ik jou graag verder met jouw computerproblemen.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (22 reviews)
In mijn bacheloropleiding IT mobiele applicatie ontwikkeling heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan omtrent dit onderwerp. Dit kan ik zeker gebruiken om mensen te helpen.
Informaticus in Kruishoutem (9770) - Jonas
Jonas
Kruishoutem
5/5 (13 reviews)
Jaren actief geweest in de IT hardware en Telecom hardware. Alle regelmatige vrienden, familie en andere geholpen met uitdagingen. Ik heb het nodige geduld en leg graag de zaken goed uit zodat je daarna zelf ook beter op weg kan.
Informaticus in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (12 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Bij mij kan je terecht voor problemen met je computer, zowel software als hardware. Ik doe steeds mijn best om te kijken voor een oplossing zonder onnodige kosten te maken. We nemen tegenwoordig soms te snel afscheid van bruikbare elektronica, en ook deels daarvoor probeer ik mijn steentje bij te dragen.
Informaticus in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (7 reviews)
Ik kan helpen met het installeren van software, printers, het configureren van jet huisnetwerk en nog veel meer. Dit op zowel Windows als Linux computers.
Informaticus in Deinze (9800) - Giulio
Giulio
Deinze
5/5 (3 reviews)
Ik heb al veel ervaring in IT zaken zoals het herstellen van je computer of het helpen ervan. Ik heb ook ongeveer 2 jaar stage gedaan bij een IT zaak dat computers herstellingen doet van hardware en software
Informaticus in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Informaticus in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Probleempje met je PC? Ik zal er voor zorgen dat het weer tip top werkt! Virussen of rare applicaties die je PCs vertragen kunnen echt ambetand zijn, maar na vele herstellingen voor vrienden en familie zijn dit soort werkjes wat het liefste doe. Ik heb enorm veel privacy respect, dus geen paniek als er dingen op staan die niet mag geweten worden door anderen. Android GSMs maken daar deel van.
Informaticus in Deinze (9800) - Thibaut
Thibaut
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik ben een full-stack web developer. Momenteel werk ik bij CXSocial in Gent. Mijn specialisaties zijn PHP en javascript (React). Ik heb ook kennis van MySQL, Nodejs, Express etc. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen! Weinig kennis van het design aspect.
Informaticus in Nazareth (9810) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Sinds begin de jaren 2000 ben ik actief bezig met het installeren en herstellen van computers; dit zowel met windows als linux als besturingssysteem. Ook bouwen en beveiligen van netwerken behoort tot mijn capaciteiten.
Informaticus in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Informaticus in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Start uw pc niet op? Wenst u iets te laten repareren of wil u gewoon wat meer uitleg omtrent uw computer? Als student Industrieel Ingenieur Elektronica-ICT doe ik mijn uiterste best om u te helpen met al uw ICT- en computerproblemen!
Informaticus in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben goed thuis in de informatica branche. Ik kan iedereen helpen met kleine problemen of eventueel een opleiding voor mensen die dit willen. Je weet maar nooit
Informaticus in Deinze (9800) - Jorg
Jorg
Deinze
Nieuw
Vragen, herstellingen, configuratie, aankopen op basis van jouw eisen. Je krijgt van mij een eerlijk antwoord of plan van aanpak. Laat iets weten welke problemen je ondervindt.
Informaticus in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
jarenlange ervaring als ontwerper, grafisch en websites en drukwerk. (master diploma) zowel commercieel als voor verenigingen en goede doelen. Huisstijl, posters, flyers, boeken, advertenties. trendy en hippe ontwerpen, zowel alternatief als commercieel zwijnerij ;-) humor, snel nauwkeurig en ook voor kleine klusjes!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Deinze, pc hersteller Deinze, reparatie computer Deinze, computertechnicus Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden