informaticus Deinze

Ontdek talentvolle pc specialisten in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Deinze

Informaticus in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (20 reviews)
In mijn opleiding IT heb ik zowel op software als op hardware vlak veel bijgeleerd. Met deze kennis wil ik andere mensen verder helpen om hun problemen zo op te lossen
Informaticus in Huise (9750) - Edward
Edward Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Huise
5/5 (8 reviews)
Al enkele jaren bezig met het bouwen van eigen computers & werk ook op de ICT dienst van een school en ben dus bijna dagelijks bezig met computers en alles daarrond.
Informaticus in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Bij mij kan je terecht voor problemen met je computer, zowel software als hardware. Ik heb vooral ervaring door regelmatig defecte/verouderde 2dehands hardware op te kopen en te herstellen en veel aan mijn eigen pc's te werken.
Tijl is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (5 reviews)
Ik kan helpen met het installeren van software, printers, het configureren van jet huisnetwerk en nog veel meer. Dit op zowel Windows als Linux computers.
Informaticus in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Zelf zit ik in mijn 2de jaar elektronica-ICT, dit betekent dat ik al wat ervaring heb met ict geralateerde toestellen. Heb al veel gewerkt met verschillende OS's zoals windows, MAC, ubuntu en vele andere. Smartphones en andere elektronische toestellen zijn zeker geen probleem voor mij!
Informaticus in Waregem (8790) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
5/5 (3 reviews)
Bent u op zoek naar een nieuwe website? Ik ben student industrieel ingenieur: ICT. Ik heb een jaar als jobstudent bij een webdesign bedrijf mogen werken en zet dit nu zelfstandig verder. Ik heb 5 jaar ervaring met webdesign. U kiest het design van uw website en ik zorg voor de rest. Bovendien is uw website eenvoudig beheerbaar en kunt u de inhoud altijd snel en eenvoudig aanpassen.
Informaticus in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij uw multimedia en/of informatica? Hier ben ik de geschikte persoon voor! Ik werk als ICT'er en ben graag met computers bezig. Indien ik het probleem toch niet kan oplossen, hoeft u niet te betalen. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Informaticus in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een powerpoint, prezi, pdf, flyer, of welke soort van boodschap ook, dan kan ik u helpen bij het overbrengen van de juiste boodschap aan het gewenste publiek. Met professionele software help ik u het realiseren van bedrijfsstrategieën tot een eenvoudige schoolopdracht.
Informaticus in Drongen (9031) - Yoeri
Yoeri
Drongen
5/5 (2 reviews)
Door zelf-opleiding en ervaring vanuit mijn werksituatie kan ik met diverse computerprogramma's overweg en geef ik mijn computer-kennis graag door aan mensen die daar nood aan hebben. Ik werk vooral praktisch en steeds volledig op basis van wat de klant wil!
Informaticus in Aalter (9880) - Sven
Sven
Aalter
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig met computer? tablet, word, excel, outlook. Geen enkel probleem. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in ICT en werk sinds 2013 als ICT consultant voor grote en kleine bedrijven (kleine zelfstandigen).
Informaticus in Gavere (9890) - Ygor
Ygor
Gavere
5/5 (1 reviews)
Informaticus in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Probleempje met je PC? Ik zal er voor zorgen dat het weer tip top werkt! Virussen of rare applicaties die je PCs vertragen kunnen echt ambetand zijn, maar na vele herstellingen voor vrienden en familie zijn dit soort werkjes wat het liefste doe. Ik heb enorm veel privacy respect, dus geen paniek als er dingen op staan die niet mag geweten worden door anderen. Android GSMs maken daar deel van.
Informaticus in Deinze (9800) - Thibaut
Thibaut
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik ben een full-stack web developer. Momenteel werk ik bij CXSocial in Gent. Mijn specialisaties zijn PHP en javascript (React). Ik heb ook kennis van MySQL, Nodejs, Express etc. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen! Weinig kennis van het design aspect.
Informaticus in Nazareth (9810) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Sinds begin de jaren 2000 ben ik actief bezig met het installeren en herstellen van computers; dit zowel met windows als linux als besturingssysteem. Ook bouwen en beveiligen van netwerken behoort tot mijn capaciteiten.
Informaticus in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Deinze, pc hersteller Deinze, reparatie computer Deinze, computertechnicus Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden