informaticus Dendermonde

Ontdek talentvolle pc specialisten in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Dendermonde

Informaticus in Wichelen (9260) - Domien
Domien
Wichelen
4.94/5 (18 reviews)
Als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen ben ik momenteel werkzaam als Software Engineer. In mijn vrije tijd werk ik aan eigen software én hardware projecten. Ervaring in alle domeinen: netwerken & printers, beveiliging, databeheer, ... noem maar op. Mijn diepgaande kennis stellen me in staat om nét dat tikkeltje meer te doen dan de doorsnee IT-hulp ;-). Ik leg ook uit wat ik doe bij jou.
Informaticus in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Een mooi ogende website opzetten is heus niet zo moeilijk - als je de juiste tools beheerst. In mijn geval is dat WordPress, waarmee ik al diverse websites heb gebouwd. Daarmee kan ik een professionele website (zonder externe advertenties en inclusief versies voor mobiele devices) online te houden voor een totale kost onder de 100 EUR per jaar. Ook voor grafische ontwerpen kan je bij mij terecht.
Informaticus in Buggenhout (9255) - Davy
Davy
Buggenhout
5/5 (5 reviews)
Ik heb meer dan 15 jaar professionele ervaring met software ontwikkeling, vooral backend Java applicaties, websites, e-commerce.
Informaticus in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Mensen helpen met bepaalde software installaties of installeren van printers of andere randapparatuur voer ik met plezier uit. Aanleren van bepaalde software.
Informaticus in Gijzegem (9308) - Marc
Marc
Gijzegem
5/5 (2 reviews)
Voor een update van een website ben ik graag te vinden. De meeste websites zijn nogal statisch en worden niet goed gevonden, dus daarom is het belangrijk dat deze snel worden gevonden. Ook kan ik zorgen voor het ontwerp en bedrukken van flyers
Informaticus in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
5/5 (2 reviews)
"Ik help U graag bij het upgraden van U pc, problemen met anti virus, printer problemen,instellen van pc , nieuwe programma's installeren enz. Groetjes Luc"
Informaticus in Zele (9240) - Ewaut
Ewaut
Zele
5/5 (1 reviews)
Zelf een echte techneut en frequente bezoeker van Hackerspace Gent. Zelf ram bijsteken Harde schijf intalleren Software installeren Ubuntu installeren. ...
Informaticus in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij instellen van gsm, laptop, pc, auto...ik help met veel geduld tot je er zelf mee weg bent. Let wel: ik kan je niet helpen om defecte toestellen te herstellen.
Informaticus in Opwijk (1745) - Ayoub
Ayoub
Opwijk
3.0/5 (1 reviews)
Zit je vast met een probleem of wil je een website laten ontwerpen/herstellen voor je zaak ? Ik kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van u website van A tot Z en geef u alle uitleg om alles te beheren. Ik ben een sociaal geek en altijd met een glimlach 😊. Ik woon in Opwijk en kan je helpen waar de trein 🚂 geraakt. Je parle parfaitement Anglais et Français 😉!
Informaticus in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Sinds 5 jaar ben ik aan de slag met alles wat Google-toepassingen aangaat, zowel binnen het onderwijs, de sportclub als particulier. Ik geef hierover nascholingen voor diverse instanties.
Informaticus in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb kennis van windows en onderliggende programma's, ik ken een deel van beveiliging en ben een meester in het laten verdwijnen van virussen en malware.
Informaticus in Lippelo (2890) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring in de IT. Voor elk probleem bestaat er wel een oplossing! Neem gerust contact op om uw oplossing op maat te bekijken: zowel voor Windows als Mac.
Informaticus in Hamme (9220) - Zoë
Zoë
Hamme
5/5 (1 reviews)
Hi! Ik ben Zoë en grafisch ontwerper. Adobe indesign, photoshop, illustrator, xd zijn geen onbekende programma's voor mij. Ook heb ik ervaring met het platform wix om voor jou een website te ontwerpen. Ik kan me makkelijk aanpassen aan jouw wensen en vragen en ben ik altijd bereikbaar.
Informaticus in Hamme (9220) - Erik
Erik
Hamme
5/5 (1 reviews)
Met 25j ervaring in de IT sector heb ik een uitgebreide kennis van computersystemen zoals Windows en Linux. Ook kan ik je helpen met je thuisnetwerk en printen.
Informaticus in Berlare (9290) - Steven
Steven
Berlare
Nieuw
Ik ben een ervaren Pc-gebruiker met kennis van verschillende software/programma's pakketten. Bovendien ben ik in het bezit van het diploma: “Multimedia Operator” en kan U bij volgende helpen bij: - Alle windows paketten... Wat ik U kan beiden is een gerust en relaxed gevoel met het omspringen van deze programma´s
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Dendermonde: geëvalueerd met 4.76 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Dendermonde, pc hersteller Dendermonde, reparatie computer Dendermonde, computertechnicus Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden