Vind de beste pc specialisten van Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Izegem (8870) - Steven
Steven
4.85/5 · 13 reviews
8870 Izegem
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Informaticus in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.9/5 · 10 reviews
8800 Oekene
Ik geef al jaren training, opleiding en bijscholing zowel privé op maat van de klant als voor groepen jonge starters. Verder kan ik u ook helpen bij herstel, depannage met een vervangtoestel, aankoop, plaatsing. Alles wat met elektriciteit en internet geconnecteerd is. Internet of things. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!
Informaticus in Lendelede (8860) - Janne
Janne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 6 reviews
8860 Lendelede
Als grafisch vormgever ben ik gepassioneerd door strak en toegankelijke huisstijldragers die werken! Van logo's en huisstijl tot webdesign en webdevelopment.
Informaticus in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
5/5 · 5 reviews
8800 Roeselare
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Informaticus in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Informaticus in Moorslede (8890) - Matthias
Matthias
5/5 · 1 reviews
8890 Moorslede
Zoals een auto moet een computer, laptop of tablet ook onderhouden worden. Met mijn jarenlange ervaring als Software Developer en kennis als Bachelor IT zijn zo'n klusjes voor mij een gekende bezigheid. Advies geef ik graag aan de mensen, zowel objectief als subjectief. Ik heb onlangs een oude buurvrouw geholpen met aanschaffen van een nieuwe laptop. Hierdoor spaarde ze ongeveer 350 euro. Dit gaf mij een bevredigend gevoel.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jelle
Jelle
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
PL/SQL , DOT NET , HTML , JAVASCRIPT , GOOGLE TAG MANAGER , GOOGLE ANALYTICS , GOOGLE OPTIMIZE , Technisch en functionele analyses , CMS systemen , enzovoort
Informaticus in Izegem (8870) - Steven
Steven
Nieuw
8870 Izegem
Specialist in allerhande IT zaken. Graduaat IT opleiding/30jaar bezig met computers. Regio Izegem. Besturingssystemen als Windows & Linux & Android & ipad of werken met Microsoft SQL of My Sql of Office toepassingen Programmeren van websites in PHP Werken met VOIP (SIP)
Informaticus in Ledegem (8880) - Josè
Josè
Nieuw
8880 Ledegem
Als zelfstandige, later in dienstverband, heb ik veel installaties van pc's, servers en netwerken verzorgt zowel in bedrijven, scholen als thuis installaties. Opleidingen en cursussen bij bedrijven als Acer, Siemens, HP, Microsoft, Cisco en anderen zorgen voor een degelijke kennis van hard en software.
Informaticus in Koolskamp (8851) - Jordy
Jordy
Nieuw
8851 Koolskamp
Hulp nodig voor het maken van een website? Dan kan je zeker bij mij terecht. Ik ben 2e jaarsstudent toegepaste informatica. Mijn vaardigheden bestaan uit html, css, javascript, jquery, php en ook wordpress
Informaticus in Roeselare (8800) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8800 Roeselare
Ik beschik over meer dan 20 jaar ervaring en ben pas tevreden als u dat bent. Ik sta voor een vlotte en heldere communicatie en kan u recent ontworpen websites als referentie tonen.
Informaticus in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Nieuw
8800 Roeselare
Allerhande problemen met het dagdagelijkse gebruik van uw PC, het volledige Windowspakket kent geen geheimen voor mij. Eerlijke analyse + probleemoplossingd
Informaticus in Ardooie (8850) - Simon
Simon
Nieuw
8850 Ardooie
Voorbeeld: Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 20 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen: loodgieterij, electriciteit, verven enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Contacteer mij niet, aub.
Informaticus in Bikschote (8920) - Michel
Michel
Nieuw
8920 Bikschote
Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring met computers en kan u helpen met het Windows computer die u nu heeft, zowel als een nieuwe op maat bouwen voor u. Ik kan ook basis herstellingen doen van u GSM, zoals een nieuwe scherm.
Informaticus in Ingelmunster (8770) - Laurens
Laurens
Nieuw
8770 Ingelmunster
Hulp nodig met uw computer? Een nieuw programma installeren, antivirus, uw computer opschonen of uw apparaten met elkaar synchroniseren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als student leerde ik heel wat over het werken met Windows, Microsoft software. Hierdoor kan ik u bijstaan om kleine problemen op te lossen. Daarnaast kan ik u ook hulp bieden bij allerhande administratie.

Pc specialist Roeselare: geëvalueerd met 4.94 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Roeselare, pc hersteller Roeselare, reparatie computer Roeselare, computertechnicus Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen informaticus in Roeselare

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden