informaticus Roeselare

Ontdek talentvolle pc specialisten in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Roeselare

Informaticus in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.86/5 (14 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Informaticus in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oekene
4.92/5 (12 reviews)
Ik geef al jaren training, opleiding en bijscholing zowel privé op maat van de klant als voor groepen jonge starters. Verder kan ik u ook helpen bij herstel, depannage met een vervangtoestel, aankoop, plaatsing. Alles wat met elektriciteit en internet geconnecteerd is. Internet of things. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!
Informaticus in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Informaticus in Emelgem (8870) - Detlef
Detlef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Emelgem
5/5 (3 reviews)
Professionele ervaring in ict wereld door de jaren geen een ruime kennis heb opgebouwd die ik ten dienste stel Stel gerust uw vragen
Informaticus in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Informaticus in Roeselare (8800) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Computers zijn in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken. Problemen met allerhande software komt bijgevolg overal voor. Vanuit mijn dagelijkse job, word ik hier ook vaak mee geconfronteerd, en een oplossing ligt vaak nooit veraf!
Informaticus in Moorslede (8890) - Matthias
Matthias
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Zoals een auto moet een computer, laptop of tablet ook onderhouden worden. Met mijn jarenlange ervaring als Software Developer en kennis als Bachelor IT zijn zo'n klusjes voor mij een gekende bezigheid. Advies geef ik graag aan de mensen, zowel objectief als subjectief. Ik heb onlangs een oude buurvrouw geholpen met aanschaffen van een nieuwe laptop. Hierdoor spaarde ze ongeveer 350 euro. Dit gaf mij een bevredigend gevoel.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jelle
Jelle
Roeselare
5/5 (1 reviews)
PL/SQL , DOT NET , HTML , JAVASCRIPT , GOOGLE TAG MANAGER , GOOGLE ANALYTICS , GOOGLE OPTIMIZE , Technisch en functionele analyses , CMS systemen , enzovoort
Informaticus in Oostnieuwkerke (8840) - Rachid
Rachid
Oostnieuwkerke
5/5 (1 reviews)
Ik bied zowel een online dienst vanop afstand als de mogelijkheid om langs te komen. Ervaar je problemen door een traagheid? Loopt deze vast of weigert het apparaat helemaal dienst? Op afstand bied ik via teamviewer en met jouw toestemming de nodige hulp om jouw apparaat terug aangenaam te laten verlopen.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een technische bagage, verantwoordelijkheid en inzicht. Ik heb een eigen zaak waar alles goed moet verlopen, oog voor detail moet hebben en waar ik de klant tevreden moet stellen. Ik help graag mensen en dat op een eerlijke manier. Ik zit niet graag stil.
Informaticus in Oekene (8800) - Jan
Jan
Oekene
5/5 (1 reviews)
Heb de eerste 2jaar van een graduaatsopleiding toegepaste informatica en netwerkbeheer gedaan... Netwerkbeheer, smartphones, assemblage desktops/ hardware herstellingen... Wil je een laptop / pc / smartphone (smart-device) 2de-hands verkopen... terugzetten naar fabrieksinstellingen of herinstallatie van windows/linux-PC of Mac
Informaticus in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Door m'n uitgegroeide hobby en veel zelfstudie heb ik m'n kennis van Informatie en Communicatie Technologie uit kunnen breiden. Momenteel volg ik nog de opleiding Software Development aan Hogeschool Vives te Kortrijk. Office-toepassingen zijn me goed bekend.
Informaticus in Ledegem (8880) - Jasper
Jasper
Ledegem
1.0/5 (1 reviews)
Door mijn opleiding ben ik in staat om een volledige website te ontwikkelen die voldoet aan uw eisen en wensen. Eventueel ben ik ook in staat om je op weg te helpen met een logo!
Informaticus in Izegem (8870) - Patricia
Patricia
Izegem
4.0/5 (1 reviews)
I studied engineering of computing and systems. I can help installing software in operative systems Windows, I also know office applications, such as Microsoft Word, Excel, Power Point, also Google Chrome, installing printers, some about graphic design, etc.
Informaticus in Ledegem (8880) - Xander
Xander
Ledegem
5/5 (1 reviews)
Op vlak van computers deel ik heel graag mijn kennis mee met mensen. Ik zoek graag naar een oplossing om die dan ook te kunnen uitleggen. Mensen geven snel op als ze iets niet snappen, daar ben ik nu wel eens een doorzetter in!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Roeselare: geëvalueerd met 4.65 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Roeselare, pc hersteller Roeselare, reparatie computer Roeselare, computertechnicus Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden