informaticus Roeselare

Ontdek talentvolle pc specialisten in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Roeselare

Informaticus in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oekene
4.9/5 (10 reviews)
Ik geef al jaren training, opleiding en bijscholing zowel privé op maat van de klant als voor groepen jonge starters. Verder kan ik u ook helpen bij herstel, depannage met een vervangtoestel, aankoop, plaatsing. Alles wat met elektriciteit en internet geconnecteerd is. Internet of things. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!
Informaticus in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Informaticus in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jelle
Jelle
Roeselare
5/5 (1 reviews)
PL/SQL , DOT NET , HTML , JAVASCRIPT , GOOGLE TAG MANAGER , GOOGLE ANALYTICS , GOOGLE OPTIMIZE , Technisch en functionele analyses , CMS systemen , enzovoort
Informaticus in Oostnieuwkerke (8840) - Rachid
Rachid
Oostnieuwkerke
5/5 (1 reviews)
Ik bied zowel een online dienst vanop afstand als de mogelijkheid om langs te komen. Ervaar je problemen door een traagheid? Loopt deze vast of weigert het apparaat helemaal dienst? Op afstand bied ik via teamviewer en met jouw toestemming de nodige hulp om jouw apparaat terug aangenaam te laten verlopen.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een technische bagage, verantwoordelijkheid en inzicht. Ik heb een eigen zaak waar alles goed moet verlopen, oog voor detail moet hebben en waar ik de klant tevreden moet stellen. Ik help graag mensen en dat op een eerlijke manier. Ik zit niet graag stil.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Roeselare (8800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Ik beschik over meer dan 20 jaar ervaring en ben pas tevreden als u dat bent. Ik sta voor een vlotte en heldere communicatie en kan u recent ontworpen websites als referentie tonen.
Informaticus in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Roeselare
Nieuw
Allerhande problemen met het dagdagelijkse gebruik van uw PC, het volledige Windowspakket kent geen geheimen voor mij. Eerlijke analyse + probleemoplossingd
Informaticus in Ardooie (8850) - Simon
Simon
Ardooie
Nieuw
Voorbeeld: Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 20 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen: loodgieterij, electriciteit, verven enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Contacteer mij niet, aub.
Informaticus in Roeselare (8800) - Miguël
Miguël
Roeselare
Nieuw
- Herstellen pc's / laptops - onderhoud pc's /laptops -> zoals verwijderen virussen / malware / .. - hulp bij basis windows - digitaliseren VHS naar DVD/USB/hardeschijf Indien nog wens mag u gerust ook mij contacteren.
Informaticus in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hoi heb je een pc probleem of probleem met smartphone laat dan iets weten... Breng je pc binnen en ik kijk er asap naar. Ook als je nieuw bent en je stap naar eerste smartphone zet kan ik helpen met uitleg
Informaticus in Oekene (8800) - Marco
Marco
Oekene
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Marco, ik heb meer dan 30 jaar ervaring in computer en hardware, software. De meeste problemen heb ik al gezien, meegemaakt en opgelost. Zowel mijn werk als hobby draait om computers en netwerken. Aarzel niet mij in te schakelen voor al uw PC-problemen, mijn werk is mijn hobby.
Informaticus in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Software problemen... Pc traag geworden.. Wenst U een cleane installatie... Of een backup... Mail dan gerust... Breng je pc binnen en ik los het voor U op
Informaticus in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Nood aan dat extra duwtje in de rug om te leren werken met een Windows PC of Mac. Laat mij dan gerust iets weten. Ik help graag met het begeleiden op opleiden.
Informaticus in Roeselare (8800) - Wessim
Wessim
Roeselare
Nieuw
Ik werk op school in de IT en weet van alles en nog wat over Windows en Bios/Uefi.. Op school leer ik ook hoe ik moet werken met netwerken en zou daar graag nog mee willen bijleren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Roeselare: geëvalueerd met 4.98 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Roeselare, pc hersteller Roeselare, reparatie computer Roeselare, computertechnicus Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen informaticus in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden