informaticus Roeselare

Ontdek talentvolle pc specialisten in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Roeselare

Informaticus in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oekene
4.9/5 (10 reviews)
Ik geef al jaren training, opleiding en bijscholing zowel privé op maat van de klant als voor groepen jonge starters. Verder kan ik u ook helpen bij herstel, depannage met een vervangtoestel, aankoop, plaatsing. Alles wat met elektriciteit en internet geconnecteerd is. Internet of things. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!
Informaticus in Roeselare (8800) - Yoenes
Yoenes
Roeselare
5/5 (5 reviews)
Heeft u hulp nodig met uw computer? Zit er een virus die u niet kan wegkrijgen? Had je graag een verse start gehad met uw computer? Dat kan allemaal!
Informaticus in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik zorg ervoor dat dingen terug werken zoals ze zouden moeten werken. Geen trage PC, geen slechte wifi, geen vreemde foutmeldingen. Als het kan gefixt worden, dan doe ik het graag en goed.
Informaticus in Roeselare (8800) - Jelle
Jelle
Roeselare
5/5 (1 reviews)
PL/SQL , DOT NET , HTML , JAVASCRIPT , GOOGLE TAG MANAGER , GOOGLE ANALYTICS , GOOGLE OPTIMIZE , Technisch en functionele analyses , CMS systemen , enzovoort
Informaticus in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een technische bagage, verantwoordelijkheid en inzicht. Ik heb een eigen zaak waar alles goed moet verlopen, oog voor detail moet hebben en waar ik de klant tevreden moet stellen. Ik help graag mensen en dat op een eerlijke manier. Ik zit niet graag stil.
Informaticus in Roeselare (8800) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roeselare
Nieuw
Ik beschik over meer dan 20 jaar ervaring en ben pas tevreden als u dat bent. Ik sta voor een vlotte en heldere communicatie en kan u recent ontworpen websites als referentie tonen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Roeselare (8800) - Bart
Bart
Roeselare
Nieuw
Allerhande problemen met het dagdagelijkse gebruik van uw PC, het volledige Windowspakket kent geen geheimen voor mij. Eerlijke analyse + probleemoplossingd
Informaticus in Ardooie (8850) - Simon
Simon
Ardooie
Nieuw
Voorbeeld: Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 20 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen: loodgieterij, electriciteit, verven enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Contacteer mij niet, aub.
Informaticus in Roeselare (8800) - Miguël
Miguël
Roeselare
Nieuw
- Herstellen pc's / laptops - onderhoud pc's /laptops -> zoals verwijderen virussen / malware / .. - hulp bij basis windows - digitaliseren VHS naar DVD/USB/hardeschijf Indien nog wens mag u gerust ook mij contacteren.
Informaticus in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Hoi heb je een pc probleem of probleem met smartphone laat dan iets weten... Breng je pc binnen en ik kijk er asap naar. Ook als je nieuw bent en je stap naar eerste smartphone zet kan ik helpen met uitleg
Informaticus in Oekene (8800) - Marco
Marco
Oekene
Nieuw
Hallo allemaal, mijn naam is Marco, ik heb meer dan 30 jaar ervaring in computer en hardware, software. De meeste problemen heb ik al gezien, meegemaakt en opgelost. Zowel mijn werk als hobby draait om computers en netwerken. Aarzel niet mij in te schakelen voor al uw PC-problemen, mijn werk is mijn hobby.
Informaticus in Roeselare (8800) - Kevin
Kevin
Roeselare
Nieuw
Software problemen... Pc traag geworden.. Wenst U een cleane installatie... Of een backup... Mail dan gerust... Breng je pc binnen en ik los het voor U op
Informaticus in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Nood aan dat extra duwtje in de rug om te leren werken met een Windows PC of Mac. Laat mij dan gerust iets weten. Ik help graag met het begeleiden op opleiden.
Informaticus in Roeselare (8800) - Wessim
Wessim
Roeselare
Nieuw
Ik werk op school in de IT en weet van alles en nog wat over Windows en Bios/Uefi.. Op school leer ik ook hoe ik moet werken met netwerken en zou daar graag nog mee willen bijleren!
Informaticus in Izegem (8870) - Alain
Alain Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
Nieuw
Computerprobleem , een nieuwe computer nodig, jouw printer doet het niet, jouw draadloos netwerk is veel te traag ? Stel jouw vraag en ik zorg voor een oplossing. zowel voor kleine bedrijven als voor particulieren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Roeselare: geëvalueerd met 4.98 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Roeselare, pc hersteller Roeselare, reparatie computer Roeselare, computertechnicus Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen informaticus in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden