informaticus Oostende

Ontdek talentvolle pc specialisten in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Oostende

Informaticus in De haan (8420) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (1 reviews)
Beste, Voor kleine herstellingen aan uw pc of tabet, kunt uw bij mij terecht. Is uw computer te traag geworden: door het vervangen naar een SSD werkt uw computer terug sneller zonder dat er gegevens verloren gaan.
Informaticus in Oostende (8400) - Johan
Johan
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben meer dan 20 jaar bedrijfsinformaticus en docent ICT (netwerken, beveiliging) geweest. Ook als hobby interesseert de computerwereld mij sterk. Graag deel ik deze expertise met anderen.
Informaticus in Oostende (8400) - Yves
Yves
Oostende
5/5 (1 reviews)
Jarenlang ervaring met Windows pc, Android telefoon, tablets enz. Al sedert de eerste PDA met gps ontvanger (voorloper van de smartphone van nu), flash ik roms van XDA Developpers ea technische zaken. Laat gerust weten als u hulp nodig heeft.
Informaticus in Leffinge (8432) - Filip
Filip
Leffinge
Nieuw
Ik ben gepensioneerd. Ik werkte als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Momenteel run ik een B&B: de papegaai in Leffinge. Ben wandelaar en fietser o.a. delen van de compostellaroute. Ik geniet van het vele interessante dat het internet via app biedt Ik werk als vrijwilliger in de bib Oostende om mensen op weg te helpen met android en apps allerlei. De meeste mensen beseffen gewoon ni
Informaticus in Gistel (8470) - John
John
Gistel
Nieuw
Ontwerper test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test;test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,test,
Informaticus in Middelkerke (8430) - Werner
Werner
Middelkerke
Nieuw
Gediplomeerd informaticus met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren, upgraden en herstellen van PC's, laptops, tablets en GSM's. Ik werk liefst met toestellen van Apple. Ervaring als vrijwillig computerbuddy in bibliotheek van Middelkerke. Lesgever Microsoft Word, Excel , Powerpoint en Adobe softwares. Schrijver van handboeken. Webmaster en Grafisch designer. Gediplomeerd kok.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Oostende (8400) - Nick
Nick
Oostende
Nieuw
Allerhande hulp op maat beschikbaar; uw computer kan niet meer mee, u wil iets instellen maar weet niet hoe , u computer start niet meer op of u heeft een harde schijf van een oud toestel met gegevens die u wil herstellen... U vraagt het mij...
Informaticus in Oostende (8400) - Gille
Gille
Oostende
Nieuw
Social Media Photography Heb je nieuwe beelden nodig voor je website of zaak ? maar je heb geen tijd of middelen? Ik verkoop mijn ervaring en kennis als social media fotograaf, hoe je producten het beste in beeld kan brengen, met software zoals Lightroom cc, belichting, DSLR of smartphone,Lens, wetgeving beelden de eindbewerking en formaten. een Inleidng !
Informaticus in De haan (8420) - Alireza
Alireza
De haan
Nieuw
Ondervindt u problemen bij het gebruik van een bepaalde applicatie? Dan kunt u mij altijd contacteren. Ik kan u ondersteuning en opleiding bieden bij het gebruik ervan.
Informaticus in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
ik bied verschillende types van consulting diensten aan:Name consulting aan.Dit houd in dat ik u help bij het zoeken naar een nieuwe bedrijfsnaam,product naam ect. tegen vast forfaitair bedrag U krijgt daarbij 5 namen ---------------------------------------------- enkele aangeboden diensten zijn schoonmaak consulting, ict consulting, Hr recruiting service, ect Ik bied ook computerlessen aan
Informaticus in Oostende (8400) - Ruben
Ruben
Oostende
Nieuw
Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet.. Notting here yet..
Informaticus in Oostende (8400) - Christiaan
Christiaan
Oostende
Nieuw
Computers herstellen, software installeren, netwerken opzetten, wifi problemen, algemene computerproblemen, advies en opleiding geven. Het kan allemaal :-)
Informaticus in Gistel (8470) - Tommy
Tommy
Gistel
Nieuw
Problemen met computers? Internet? U wenst uitleg, advies hieromtrent? Computers samen stellen of Upgrades van computers? Ik ben U graag van dienst.
Informaticus in Oostende (8400) - Suraj
Suraj
Oostende
Nieuw
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Professioneel ben ik 10 jaar ICT'er geweest voor deze materie. Ik ben ook een ervaren lesgever terzake. Dus u kan ook beroep op mij doen voor hulp, begeleiding en privé-les, in mensentaal. Ik heb specifieke ervaring met senioren. Luisterend, rustig, op uw tempo.
Informaticus in Oostende (8400) - Marc
Marc
Oostende
Nieuw
Als voormalig pc-hersteller/verkoper in bijberoep en gek van alles wat met slimme toestellen te maken heeft ben ik de ideale persoon voor raad en advies hierover. Uiteraard kan ik ook instaan voor de installatie van de door u gekochte toestellen en de reparatie/ installatie van uw laptop/pc
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Oostende: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Oostende, pc hersteller Oostende, reparatie computer Oostende, computertechnicus Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden