informaticus Temse

Ontdek talentvolle pc specialisten in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Temse

Informaticus in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (14 reviews)
Ik ben opgegroeid in "Generation Y" dat gekenmerkt is door de vinnigheid op IT-vlak. Vaak kom ik vindingrijk uit de hoek. Indien er problemen zijn op softwarevlak, sta ik altijd paraat om jullie te helpen.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Ik kom aan huis en zorg voor de nodige uitleg. Ik leg alles in detail uit en ga pas door als u zelf tevreden bent. Advies en support aan huis is de dag van vandaag zeer belangrijk
Informaticus in Beveren-Leie (8791) - Milo
Milo
Beveren-Leie
5/5 (3 reviews)
Ik kan hulp bieden bij (her)installatie van besturingssystemen en/of software. Ik geef opleidingen/workshops in hoe verstandig, efficient en nuttig, maar vooral veilig, gebruik te maken van pc's en smartphones/tablets. Ik kan U of uw organisatie uitleg geven over hoe leren surfen op het web anno nu.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Kan u wel leren hoe je met zowel Windows als Mac os kunt werken. Word u graag bij gestaan voor het creëren van documenten en of bestanden, laat het weten en ik help u met alle plezier. Heeft u liever dat ik zelf de teksten typ of dat ik de bestanden input is dat ook geen probleem.... wat u ook maar wenst, ik kan u helpen....
Informaticus in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij instellen van gsm, laptop, pc, auto...ik help met veel geduld tot je er zelf mee weg bent. Let wel: ik kan je niet helpen om defecte toestellen te herstellen.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
...............................................................................................................................................................
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik ben goed in computertoepassingen, ben ook handig met meubels in mekaar steken, af en toe voeg ik wel kleine deel van een gevel voor herstelling, heb je nog vragen mag je altijd stellen.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en heb ervaring in het installeren van printers , maar ook software. Excel en Word problemen voor u oplossen. Stel gerust uw vraag zodat ik je kan laten weten of ik u kan helpen. Tot snel.
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Amine
Amine
Nieuwkerken-waas
3.0/5 (1 reviews)
Ik hou me nu al 2 jaar bezig met websites, Websites van diensten tot webshops. Ook een bijpassend logo nodig ? Of bijpassende facebook en Instagram pagina .Dit kan allemaal worden gerealiseerd voor een zeer gunstige prijs .U betaalt enkel pas als u tevreden bent met het resultaat zo vermijden we nare situaties en houden we de klanttevredenheid op een hoog niveau. Aarzel niet om mij te contacteren.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Recep
Recep
Sint-niklaas
Nieuw
Informaticus in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Beste, Ik ben Jan en wil u graag helpen bij computerproblemen. Start deze niet op, maakt hij ineens veel lawaai enz. Installeren van software (programma's) Ook helpen bij het maken van backups en dergelijke zit in de mogelijkheden Jan
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Bart
Bart
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, ik ben Bart, 28 jaar oud. Reeds 5 jaar werk in als software ontwikkelaar en nu zoek ik wat bij te verdienen door u te helpen. PC problemen oplossen, herinstallaties, nieuwe software programmeren (ik heb voornamelijk ervaring in C#), nieuwe software of apparaten installeren, websites bouwen, uitleg geven, ... alles is mogelijk. Belangrijkste voor mij is dat u tevreden bent.
Informaticus in Kruibeke (9150) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
Nieuw
Ik heb al een aantal websites en illustraties gemaakt voor klanten. Daarvoor gebruik ik o.a. Dreamweaver, Illustrator, Photoshop. Ik maak ook foto's voor de website of eventueel andere doelen.
Informaticus in Temse (9140) - Linda
Linda
Temse
Nieuw
Voor mijn huwelijk werkte ik als administratief bediende. Dus de co’puter heeft voor mij geen geheimen...’ Op mijn stages en werk hielp ik graag mijn collega’scuit de nood met een computetprobleem ook al was dat niet mijn functie.... Vrienden en familie leer ik graag werkenmet hun smarthphone of tablet.
Informaticus in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Deskundig advies of hulp nodig? Onderhoud, traagheid of virusproblemen oplossen? Ik kan het allemaal. Ik doe ook aan data-recovery, backups, PC opnieuw herinstalleren, upgraden of onderdelen vervangen. Zowel hardware & software, PC's & MAC, smartphones, tablet, opslagmedia, netwerk & wifi problemen. Ik doe ook interventies bij u thuis en remote support vanop afstand voor grote of kleine problemen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Temse: geëvalueerd met 5.0 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Temse, pc hersteller Temse, reparatie computer Temse, computertechnicus Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden