informaticus Vilvoorde

Ontdek talentvolle pc specialisten in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Vilvoorde

Informaticus in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.95/5 (19 reviews)
Als digital native ben ik opgegroeid met windows, iPhone… en andere producten. Ik ben zeer ervaren en ben steeds bereid om te helpen waar nodig. Ik ben zelfstandige in bijberoep en kan u voorzien van een factuur.
Informaticus in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Wat gestart is met het helpen van een vriend met het herstellen van zijn gsm een aantal jaar geleden werd snel meer en groter. IT’er - system engineer in hoofdberoep heb ik uitgebreid na mijn uren
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik werk altijd al aan mijn eigen computers, maar ben recent ook begonnen met anderen te helpen met hun problemen. Ik kwam nogal vaak tegen dat mensen iets compleet niet begrepen dat voor mij toch wel basiskennis was. Het viel me dus op dat ik veel mensen kon helpen met hun problemen. Dit kost vaak niet zo veel als men zou denken omdat de meeste problemen ontstaan door iets simpels.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Tim-wouter
Tim-wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (4 reviews)
Website voor uw bedrijf? Persoonlijke blog? Webshop? Hiermee help ik u graag verder! Video voor uw event, bedrijf, advertentie, social media? Ik beschik over professioneel materiaal en de nodige kennis.
Informaticus in Peutie (1800) - Louis
Louis
Peutie
5/5 (3 reviews)
Ben al meer dan 3jaar bezig met het ontwerpen van zowel 2D als 3D plannen voor tuinen, en publieke ruimtes. Werk met de programma’s AutoCAD, Adobe, SketchUP en Twinmotion. Daarnaast ben ik ook regelmatig bezig met het ontwerpende visualiseren van portfolio’s websites en logo’s voor particuliers en bedrijven.
Informaticus in Peutie (1800) - Azzam sultan
Azzam sultan
Peutie
3.5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben vormgever, designer en website ontwikkelaar met 10 jaar ervaring. Ik ben een werknemer bij een vzw in Brussel en blij om u verder te helpen als freelancer! Ik spreek Nederlands, English en Arabisch.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour je m'appele Matias et je suis informaticien du métier. Hallo ik ben Matias en ik ben een informaticus. Als je problemen hebt of opleiding zou willen help ik je graag verder.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Pejman
Pejman
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig uw computer? Een amartphone herstellen? Dat is voor mij ! Ik heb al 10 jaar in de sector . Ik kan uw computer herformateten! Ik kan jou problemen zowel hardware als software herstellen!
Informaticus in Grimbergen (1850) - Sydney
Sydney
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Ik opgegroeid met een computer en stak mijn computers zelf in elkaar op mijn 12 jaar. Ik doe dit nog steeds. Bij een nieuw toestel ga ik ook telkens kijken naar elke instelling waar ik aan kan om erachter te komen wat het toestel écht kan.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Benito
Benito
Vilvoorde
Nieuw
Hoi, ik ben Benito, ik werk al meer dan 10 jaar als IT consultant in grotere bedrijven en zo af en toe wil ik na de uren wel eens hulp bieden aan particulieren dus als je een IT probleem hebt, geef maar een gilletje.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Nora
Nora
Vilvoorde
Nieuw
Problemen met Excel? Ik kan je helpen! Ik verwerk aanvragen mbt Excel op afstand. Ik heb een gevorderde kennis van Excel en heb ook kennis in het schrijven van macro's (VBA). -------------------------
Informaticus in Grimbergen (1850) - August
August
Grimbergen
Nieuw
Welke hulp u ook nodig heeft bij het installeren, herstellen of gebruiken van hardware en software. Laat het maar aan mij over! Ik geef graag ook aankoopadvies over snufjes die compatibel zijn met uw huidige apparaten.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Martijn
Martijn
Vilvoorde
Nieuw
Regelmatig onderzoek ik bij klanten problemen met computers / servers / ... Indien mogelijk worden deze onmiddelijk opgelost. Anders stel ik een oplossing voor op een langere termijn (nieuw stuk bestellen, ...).
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Abdelwahid
Abdelwahid
Vilvoorde
Nieuw
Het begon allemaal toen ik mijn neefje me zijn telefoon heeft toevertrouwd om die te repareren. Na vele YouTube video’s en prutsen ging starte hij op! Het gevoel dat ik daarvan kreeg was onbeschrijfelijk. Sindsdien ben ik mijn families aanspreekpunt voor reparaties en wil dat graag voor anderen ook doen
Informaticus in Grimbergen (1850) - Julie
Julie
Grimbergen
Nieuw
Ik heb zelf een MacBook en kan jou hulp bieden met programma’s als Word, Excel. Of een wat meer algemenere uitleg is natuurlijk ook mogelijk! Ik help je graag! 😊
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Vilvoorde: geëvalueerd met 4.8 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Vilvoorde, pc hersteller Vilvoorde, reparatie computer Vilvoorde, computertechnicus Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden