informaticus Kapellen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Kapellen

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Vragen over hoe gebruik je een computer, tablet, smartphone, tv alles van elektronica wil ik je alle kennis meedelen. Software zoals office, autocad / plant 3D
Informaticus in Hoevenen (2940) - Dominic
Dominic
Hoevenen
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 17jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Informaticus in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Ervaring met hosting en domein namen. Wordpress opzetten en opleiding. Webshops, booking tools en leeromgevingen. Ik zet de website op en help je op weg om deze zelf te onderhouden en aan te passen.
Informaticus in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Informaticus in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Informaticus in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Informaticus in Kapellen (2950) - Brent
Brent
Kapellen
Nieuw
Ik ben niet alleen opgegroeid met technologie en computers, ik ging er actief naar op zoek! Na een jeugd met allerlei technische snufjes heb ik een opleiding electronica-ICT gevolgd en ben ik in de IT sector terecht gekomen. Daar maak ik op maat gemaakte programma's. In vrije tijd vul ik dat dan aan met reparaties, installaties, onderhoud van apparaten en meer.
Informaticus in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik ben een echte informatica-kenner in hart en nieren. Alle vragen over uw computer zal ik proberen te beantwoorden. Computer traag? Opnieuw installeren kan een oplossing zijn. Uitleg nodig over je nieuwe smartphone? Geen probleem!
Informaticus in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
Nieuw
Professioneel Senior Software Engineer met ervaring in PHP (Drupal 7/8, Symfony) en Javascript (React, NextJS). Kennis van Linux, Continuous Integration, GIT, REST, SOAP...
Informaticus in Ekeren (2180) - Nadine
Nadine
Ekeren
Nieuw
Van een logo tot een trouwuitnodiging en van geboortekaartjes tot sponsorboekjes, ik help je graag verder! Ik ben gepassioneerd door graphic design en wil graag mijn portfolio verder uitbouwen. Ik werk ook nauw samen met een drukkerij dus opvolging van drukwerk is ook mogelijk. Ik werk voornamelijk met Photoshop, Illustrator & Indesign. Wil je graag mijn website bekijken? Stuur me een berichtje!
Informaticus in Ekeren (2180) - Wim
Wim
Ekeren
Nieuw
Werk al jaren als als lesgever en hersteller. Ben gespecialiseerd in pc en tablet op te kuisen en terug sneller te maken. Maak altijd eerst een back-up zodat U niets kwijt geraakt. Ik kan video en dia's digitaliseren en eventueel monteren tot een geheel .
Informaticus in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Ik kan voor u een nieuwe PC assembleren, een scherm van een laptop vervangen, harde schijven vervangen, enz,! Ik maak voor u mooie sites in Wordpress of andere SEO's. Vanaf: hij moet eens opgekuist worden zit u juist bij mij. Als het geen zin meer heeft zal ik het u ook zeggen. Geheugen Win10, Office, stagen van PC's (upgraden). Dank zij mijn servicedesk-achtergrond geen geheimen voor mij!
Informaticus in Kapellen (2950) - Michael
Michael
Kapellen
Nieuw
Wilt u graag een website voor uw zaak of vereniging? Dan wil ik u daar graag mee helpen. Ik ben al lang geïnteresseerd in IT en ben er na mijn studies handelsingenieur ook professioneel mee bezig bij een grote Belgische verzekeraar. Daarnaast wil ik tijdens mijn vrije tijd graag nog wat uitdagende en creatieve projecten doen. Ik heb ervaring met website maken (o.a. via wordpress) en SEO.
Informaticus in Kapellen (2950) - Kimberly
Kimberly
Kapellen
Nieuw
Ik ben een online marketing wizard met een passie voor grafisch ontwerp. Ik ben gefascineerd in alles digitaal. In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor de content en visuals voor onze sociale media & in mijn vrije tijd ontwerp ik huisstijlen voor startups. Mijn opleidingen & diploma’s: - KdG: Bachelor Marketing - KdG: Postgraduaat Digital Business - CVO: Grafisch Ontwerp
Informaticus in Brasschaat (2930) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Al enkele jaren freelance grafisch ontwerper. Thuis in verschillende markten, van posters tot huisstijlen tot 3D renders. Altijd op zoek naar vernieuwing!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Kapellen: geëvalueerd met 4.83 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Kapellen, pc hersteller Kapellen, reparatie computer Kapellen, computertechnicus Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Kapellen

Recuperatie mappen (word en PDF) - Ik ben modeontwerpster, ik wil erg graag leren hoe ik mijn eigen blog kan maken, social media beyet leren gebruiken - Instagram - Netwerk, firewalls instellen printerproblemen oplossen - LAPTOP HERSTELLEN, FORMATTEREN - wanneer kan imand me helpen met herstellen van pc - Herstel samsung S6 edge - printer is offline, geen verbinding met laptop - Ik kan geen mails meer versturen, ontvangen lukt nog wel. - Ik zoek iemand om al mijn apparaten in te stellen - Laptop schermframe Acer - Hulp en opleiding van mac - Huawei mate 8 - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - Wie geeft Apple les aan huis? - Laadpoort tablet is stuk - herstelling hdmi poort ps4 - usb aansluiting - PC Windows 10 - PC Windows 10 - PC Windows 10 - Installatie MAcBook - PC- problemen - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Kapellen (2950) - in Kapellen (2950)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden