informaticus Kapellen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Kapellen

Informaticus in Ekeren (2180) - Benjamin
Benjamin
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Met mijn opleiding als informaticus en grafische vormgever kan ik u van dienst zijn bij het bouwen en ontwerpen van een website. Afhankelijk van uw noden kan ik voor u een persoonlijk offerte op maat maken met duidelijke afspraken en timings. Ook hulp met bestaande websites en omgevingen is mogelijk.
Informaticus in Merksem (2170) - Liza
Liza
Merksem
Nieuw
-Creating contents while being loyal to the brandbook. -Working on set with photographers and production -Branding and designing corporate identity. -Experience with video making, editing and filming.
Informaticus in Merksem (2170) - Callebaut
Callebaut
Merksem
Nieuw
Ik ben studente Grafische en Digitale media en ben op zoek naar mensen die hulp nodig hebben bij het maken van verschillende documenten zoals affiches, magazines, logo's enz. Daarnaast heb ik ook reeds ervaring met het maken van websites (Wix, Wordpress). Ik kan ook steeds hulp bieden bij het animeren van video's.
Informaticus in Brasschaat (2930) - Catherine
Catherine
Brasschaat
Nieuw
Bent u op zoek naar een webdesigner die voor jou een up to date website kan creeren voor een redelijke prijs? Of zoek jij een betaalbare editor voor je videos? Neem daan snel contact op en laten we kijken hoe ik jou kan helpen.
Informaticus in Kalmthout (2920) - Mathias
Mathias
Kalmthout
Nieuw
Ik ben iemand zeer creatief en zal altijd blijven doorgaan tot wij beiden tevreden zijn. Ik werk altijd research gebasseerd, ik ben iemand die niet vies is om door te werken tot het perfecte resultaat bereikt is!
Informaticus in Kapellen (2950) - Kato
Kato
Kapellen
Nieuw
Ik heb zelf een Facebook pagina en een YouTube kanaal waar ik filmpjes plaats. Met teksten en muziek hier haal ik inspiratie uit en dit doe ik het liefst ook omdat ik hier mensen mee kan helpen soms die met de zelfde dingen leven of mee maken.
Informaticus in Antwerpen (2030) - Brent
Brent
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een student op AP hogeschool Antwerpen, en ben altijd opzoek naar manieren om meer ervaring op te doen en bij te leren. Ik volg deze richting al vanaf het 3de middelbaar en heb dus ondertussen al 7 jaar ervaring met de meeste Adobe Programma's. Sinds 2 jaar ben ik ook bezig met cinema4d (een 3d ontwerp software)
Informaticus in Merksem (2170) - Jason
Jason
Merksem
Nieuw
At your service: Video editing is knippen en plakken van een film. Af en toe een extra edit. No problem. Ik doe Geen grafisch ontwerper, pure editing.
Informaticus in Antwerpen (2040) - Sallam
Sallam
Antwerpen
Nieuw
Grafische ontwerper heb ik zelf gestudeerd op school voor jarenlang. Nadien ben ik ook in de praktijk echt gaan werken en al meerdere werken uitgevoerd voor bedrijven etc… dus mensen helpen in deze sector kan ik zeker doen.
Informaticus in Stabroek (2940) - Louis
Louis
Stabroek
Nieuw
Ik ben al meerdere jaren zeer gefascineerd in de grafische wereld en ben in mijn vrije tijd heel veel bezig met ontwerpmatige taken zoals: logo's maken, 3D renners creëren, websites opzetten, ...
Informaticus in Kapellen (2950) - Sezer
Sezer Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Zoek je een webdesigner die tegen een betaalbare prijs een eenvoudige, maar stijlvolle website kan creëren? Ik bouw efficiënt websites op maat, met responsieve design. Kies voor een professionele online aanwezigheid zonder hoge kosten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Kapellen, pc hersteller Kapellen, reparatie computer Kapellen, computertechnicus Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden