informaticus Willebroek

Ontdek talentvolle pc specialisten in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Willebroek

Informaticus in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Doordat ik hobby matig ook met PC'S bezig ben bouw ik deze altijd zelf op, op deze manier betaal je niet voor onderdelen die je niet nodig hebt en is de pc steeds aanpasbaar indien uw gebruik en noden veranderen.
Informaticus in Mechelen (2800) - Naser
Naser
Mechelen
4.96/5 (26 reviews)
Bent u opzoek naar een webdesigner die voor jou een eenvoudige, maar strak uitziende website kan maken voor een goedkope prijs? Dan bent u op het juiste adres. Aarzel niet om een beroep te doen op mij! Tot snel!
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Sint-katelijne-waver (2860) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
5/5 (17 reviews)
In mijn job, waar ik nu 5 jaar werk, help ik dagelijks mensen met computer-problemen. Ook mijn familie en vrienden weten me vlot te vinden als ze PC-problemen hebben. Meestal kan ik ze oplossen. Mijn ICT-diploma behaalde ik in de avondschool.
Informaticus in Niel (2845) - Kevin
Kevin
Niel
5/5 (8 reviews)
Zelf ben ik professioneel actief in de IT wereld. Buiten deze ervaring ben ik een technologie fanaat die graag op de hoogte is van de laatste nieuwtjes en uren kan experimenteren om iets aan de praat te krijgen. Problemen oplossen of iets werkende krijgen geeft hierbij een grote voldoening. Graag wens ik andere mensen bij te staan in soms moeilijk op te lossen problemen en de nodige raad te geven.
Informaticus in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
Mechelen
5/5 (7 reviews)
Met meer dan 30 jaar ervaring, en nog steeds werkzaam in de IT, kunnen mijn diensten je zeker van nut zijn wanneer je het eventjes niet meer ziet zitten. Zowel hardware- als software problemen zijn voor mij het neusje van de zalm. De ervaring als lesgever aan Syntra en het CVO maakt dat het je aanleren van, schijnbaar, iets moeilijks niets onoverkomelijks is.
Erik is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan redelijk goed werken met photoshop . Heb al veel affiches gemaakt voor verenigingen - ook kan ik dit goed gebruiken bij mijn foto's - zo heb ik al mooie kaartjes of menu voor communie gemaakt
Informaticus in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben grafische vormgever van opleiding en beoefen dit beroep. Ik heb reeds 17 jaar ervaring in deze sector. Ik ben kreatief en zeer precies. Ervaring in ontwerp van logo's, folder, geboortekaartjes, uitnodigingen, illustraties...
Informaticus in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Informaticus in Zemst (1980) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zemst
5/5 (5 reviews)
Als professioneel IT deskundige heb ik heel wat practische en theoretische kennis in de informatica wereld. Ik breng graag deze kennis over naar studenten.
Informaticus in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
In zowel mijn vrije tijd als op het werk schrijf ik software-gidsen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een computer (of de aparte onderdelen) aan de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan adviseer ik u met plezier. Ook het gebruik van verscheidene programma's en tools kan ik u uitleggen als u dat wenst.
Informaticus in Puurs (2870) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Puurs
5/5 (3 reviews)
Wij ontwikkelen voor u een website op maat. Het is belangrijk dat uw website opvalt en een goede gebruikerservaring heeft. Tevens is het ook essentieel dat uw website online gemakkelijk gevonden wordt. Hiervoor voorzien wij dat deze SEO geoptimaliseerd is. Aangezien wij onze eigen servers beheren, heeft u slechts één partner nodig voor uw webdesign, webhosting, grafisch werk en ondersteuning.
Informaticus in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik wil graag mensen op maat verderhelpen en ze de juiste skills aanleren die ze nodig hebben voor hun specifieke behoeften. Ik hou niet van algemene uitleg, maar werk liever op maat.
Informaticus in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Informaticus in Rumst (2840) - Damien
Damien
Rumst
5/5 (2 reviews)
Al zeer vaak mensen uit mijn omgeving kunnen helpen met hun computer problemen. Stuur mij zeker en bericht om uw vraag te stellen en we bekijken samen hoe we dit goed kunnen aanpakken (opleiding/les of hulp op afstand is mogelijk).
Informaticus in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 142 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Willebroek, pc hersteller Willebroek, reparatie computer Willebroek, computertechnicus Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden