informaticus Hasselt

Ontdek talentvolle pc specialisten in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Hasselt

Informaticus in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.83/5 (6 reviews)
Ik kan uw computer depanneren, herinstalleren, virusverwijdering, randapparatuur (her-)installeren,... Graag een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw probleem en ik laat u meteen de mogelijkheden weten. Windows 10 en 11 herstellen kan vaak zelfs vanop afstand.
Informaticus in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Informaticus in Hasselt (3500) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Uw computer presteert nog wel goed, maar de software doet niet altijd wat u vraagt? - Algemeen nazicht om de computer sneller te maken - Software updates - Verwijderen van virussen en spyware - Opsporen en herstellen van fouten in het besturingssysteem - (Her)Installatie van het besturingssysteem - Migratie van uw data naar een andere computer - Uw computer start niet meer op? Hardware problemen?
Informaticus in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al ruim 15 jaar ben ik in mijn vrije tijd bezig met het bouwen van websites. Ik heb de evoluties van HTML en CSS van nabij meegemaakt en beschik hierdoor over een brede kennis. U kan bij mij terecht voor het bouwen van een website in WordPress, die er goed uit ziet op alle schermen en ik help je daarnaast graag verder met alles wat er verder bij komt kijken (hosting, domeinnaam, ...).
Informaticus in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Als tiener kom je in contact met heel wat smartphones en tablets, zelf heb ik een Ipad en smartphone. Als jullie dus hulp nodig hebben met eender wat, geef me een seintje. Ik heb mijn opa, die verzot is op Apple, altijd goed kunnen helpen met zowel het instellen, als het personaliseren van het toestel.
Informaticus in Hasselt (3500) - Philippe
Philippe
Hasselt
Nieuw
Hallo. Ik heb for mon week redelijk wat ervaring in Windows en Microsoft Office. Heeft U en probleem met uw PC of netwerk dan kan ik U misschien helpen. Of wenst U één of ander document te maken, of een presentatie : ik ben uw man. Ik verplaats me in Hasselt en omgeving.
Informaticus in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving. Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving.
Informaticus in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ipsum quam, feugiat eget malesuada et, venenatis sit amet augue. Ut volutpat posuere nisi, non interdum elit facilisis id. Sed tincidunt pulvinar eros, ac cursus eros cursus sit amet. Fusce non metus id turpis porta sagittis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam lobortis a
Informaticus in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Informaticus in Hasselt (3500) - Andy
Andy
Hasselt
Nieuw
Ik heb destijds van mijn hobby mijn beroep gemaakt dit maakt dat ik mezelf steeds blijf opleiden ook na de studies. Kennis omvat: PC hardware, Server hardware,Windows, Linux, Unix , Networking Alsook bouwen van websites and kleinere automatiserings scripts of programaatjes. Voltijds ben aan het werk als een Systems & Infrastrucure engineer voor een landelijk bedrijf met +4000 werknemers.
Informaticus in Hasselt (3500) - Lomme
Lomme
Hasselt
Nieuw
VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!
Informaticus in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Werkt jou laptop op computer niet meer? Zegt hij dat hij oververhit is? Ik ben werkende als een Developer bij iFacto Business Solutions. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan laptops of pc's. Graag wat meer RAM in je pc of laptop gehad? Contacteer me dan en we gaan samen opzoek naar het voordeligste product.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Hasselt, pc hersteller Hasselt, reparatie computer Hasselt, computertechnicus Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Hasselt

Geen toegang meer tot google - Beveiliging, ondersteuning - onderzoek hacking - Pc af - Maken van een website op basis van de door ons aangereikte criteria - Waterkoeler installeren - Waterkoeler installeren - ik zoek hulp iemand die een nieuwe laptop volledig op maat kan configureren - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - externe harde schijf herstellen - MAC in Hasselt (3500) - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Hasselt (3500) - bij omzetting van Life mail naar naar outlook zenden en ontvangen weggevallen - printer terug in netwerk brengen e.a. instellingen - Terug op punt stellen van mijn pc door bekwame IT specialist
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden