Vind de beste pc specialisten van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Hasselt (3500) - Michael
Michael
5/5 · 10 reviews
3500 Hasselt
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
4.8/5 · 5 reviews
3500 Hasselt
Ik kan uw computer depanneren, herinstalleren, virusverwijdering, randapparatuur (her-)installeren,... Graag een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw probleem en ik laat u meteen de mogelijkheden weten. Windows 10 herstellen kan vaak zelfs vanop afstand.
Informaticus in Hasselt (3500) - Berten
Berten
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Informaticus in Hasselt (3500) - Roel
Roel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Uw computer presteert nog wel goed, maar de software doet niet altijd wat u vraagt? - Algemeen nazicht om de computer sneller te maken - Software updates - Verwijderen van virussen en spyware - Opsporen en herstellen van fouten in het besturingssysteem - (Her)Installatie van het besturingssysteem - Migratie van uw data naar een andere computer - Uw computer start niet meer op? Hardware problemen?
Informaticus in Hasselt (3500) - Angelo
Angelo
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Bij software en hardware problemen sta ik u graag bij. Het opkuisen van uw computer, virussen verwijderen en het optimaliseren van uw computer. Aarzel niet en contacteer mij, ik help je graag met je probleem.
Informaticus in Hasselt (3500) - Peter
Peter
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Al ruim 15 jaar ben ik in mijn vrije tijd bezig met het bouwen van websites. Ik heb de evoluties van HTML en CSS van nabij meegemaakt en beschik hierdoor over een brede kennis. U kan bij mij terecht voor het bouwen van een website in WordPress, die er goed uit ziet op alle schermen en ik help je daarnaast graag verder met alles wat er verder bij komt kijken (hosting, domeinnaam, ...).
Informaticus in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Nieuw
3500 Hasselt
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Nieuw
3500 Hasselt
Als tiener kom je in contact met heel wat smartphones en tablets, zelf heb ik een Ipad en smartphone. Als jullie dus hulp nodig hebben met eender wat, geef me een seintje. Ik heb mijn opa, die verzot is op Apple, altijd goed kunnen helpen met zowel het instellen, als het personaliseren van het toestel.
Informaticus in Hasselt (3500) - Philippe
Philippe
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo. Ik heb for mon week redelijk wat ervaring in Windows en Microsoft Office. Heeft U en probleem met uw PC of netwerk dan kan ik U misschien helpen. Of wenst U één of ander document te maken, of een presentatie : ik ben uw man. Ik verplaats me in Hasselt en omgeving.
Informaticus in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3500 Hasselt
Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving. Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving.
Informaticus in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Nieuw
3500 Hasselt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ipsum quam, feugiat eget malesuada et, venenatis sit amet augue. Ut volutpat posuere nisi, non interdum elit facilisis id. Sed tincidunt pulvinar eros, ac cursus eros cursus sit amet. Fusce non metus id turpis porta sagittis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam lobortis a
Informaticus in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ontwerp en maak alles drukklaar, van naamkaartje tot website van vlaggetjes tot een heel feestconcept. Ik heb reeds 10 jaar ervaring in deze sector en doe het nog steeds met hart en ziel.
Informaticus in Hasselt (3500) - Andy
Andy
Nieuw
3500 Hasselt
Ik heb destijds van mijn hobby mijn beroep gemaakt dit maakt dat ik mezelf steeds blijf opleiden ook na de studies. Kennis omvat: PC hardware, Server hardware,Windows, Linux, Unix , Networking Alsook bouwen van websites and kleinere automatiserings scripts of programaatjes. Voltijds ben aan het werk als een Systems & Infrastrucure engineer voor een landelijk bedrijf met +4000 werknemers.
Informaticus in Hasselt (3500) - Lomme
Lomme
Nieuw
3500 Hasselt
VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!VAN. is een collectief van enkele vrienden met een passie voor goed design. Elk van ons heeft zijn eigen sterktes binnen de wereld van grafisch design, die samen geweldige dingen verwezenlijken!
Informaticus in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Nieuw
3500 Hasselt
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.

Pc specialist Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Hasselt, pc hersteller Hasselt, reparatie computer Hasselt, computertechnicus Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen informaticus in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Hasselt

Geen toegang meer tot google - Beveiliging, ondersteuning - onderzoek hacking - Pc af - Maken van een website op basis van de door ons aangereikte criteria - Waterkoeler installeren - Waterkoeler installeren - ik zoek hulp iemand die een nieuwe laptop volledig op maat kan configureren - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - Pc resetten - externe harde schijf herstellen - MAC in Hasselt (3500) - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Hasselt (3500) - bij omzetting van Life mail naar naar outlook zenden en ontvangen weggevallen - printer terug in netwerk brengen e.a. instellingen - Terug op punt stellen van mijn pc door bekwame IT specialist
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden