informaticus Hasselt

Ontdek talentvolle pc specialisten in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Hasselt

Informaticus in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
5/5 (66 reviews)
Met mijn Bachelor Toegepaste Informatica kan ik u wellicht helpen met uw noden betreffende informatica. Geef gerust een seintje hoe ik kan helpen zodat u tot een goede oplossing komt.
Informaticus in Heusden-Zolder (3550) - Joey
Joey
Heusden-Zolder
4.82/5 (33 reviews)
Problemen met uw gsm (android) of uw pc? Ik kan u met het meeste verder helpen of uw pc eventueel herstellen of verzwaren of advies geven over een vervangtoestel die bij u past. Zijn er ook problemen met uw internet? Daar kan u ook terecht bij mij. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren voor computerhulp aan huis!
Informaticus in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Weet je niet hoe je computer of smartphone ingesteld moet worden of raak je niet wegwijs met een apparaat wat op je netwerk aangesloten moet worden? Geen zorgen, ik help je graag!
Informaticus in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Zoek je iemand met een vlotte pen, grafische vaardigheden en een waaier aan communicatiestrategieën? Dan je bij mij aan het juiste adres. Als bachelor in de communicatie bezit ik alle vaardigheden om jouw bedrijf een duwtje in de rug te geven. Contacteer me gerust voor meer info!
Pierre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Hasselt (3500) - Pierre
Pierre
Hasselt
4.83/5 (6 reviews)
Computer problemen. Geef me een seintje en we bekijken het samen. Ik bied je ook een basiscursus aan voor alle onderdelen van Microsoft Office zoals Word, excel enz.
Informaticus in Berbroek (3540) - Erwin
Erwin
Berbroek
5/5 (5 reviews)
Ik sta er van versteld hoeveel mensen gewoon de basis niet kennen om een briefje , een mail, op te stellen. Gewoon al een computer opstarten en iets opzoeken op het internet, kunnen ze niet. Wel, door de verdere digitalisering van de wereld (bv communicatie met de overheid, aanvragen formulieren enz) worden deze mensen van veel uitgesloten. Ik wil dat iedereen dit zo lang mogelijk zelf kan doen.
Informaticus in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Informaticus in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Informaticus in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Informaticus in Nieuwerkerken (3850) - Mark
Mark
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Dit is mijn grootste hobby ben indertijd begonnen met een tandy computer daarna commodore en tenslotte de pc zelf, mee met het begin van internet tijdperk en ik steek vloeiend een pc in elkaar en maak hem klaar voor gebruik doe ik trouwens voor mezelf ook en heb steeds de beste stukken voor schappelijke prijs
Informaticus in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met de pc? Of liever met een gsm? Geen probleem. Ik heb genoten van een technische opleiding m.a.w. netwerkbeheer, tot eind juni. Ik heb in de laatste maand alle laatste kneepjes van het vak opgedaan en sta nu paraat om iedereen te hulp te schieten! :-) Hopelijk tot snel!
Informaticus in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Op het werk ben ik gekend voor mijn brede computerkennis en wordt ik steevast gecontacteerd bij allerhande computerproblemen. Met name in Excel ben ik zeer bedreven en kan ik mijn collega's steeds vooruit helpen. Geef me een seintje en dan bekijken we het probleem samen.
Informaticus in Nieuwerkerken (3850) - Ken
Ken
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Door op te groeien in de digitale wereld weet ik hier mijn weg wel in. U kan mij altijd contacteren om samen te bekijken als ik u kan helpen met uw te repareren toestel. Software matig en hardware matig voor enkel computers.
Informaticus in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Veel soorten hulp en uitleg over wat de aanbieder kan en wil doen ”
Ayko
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 137 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Hasselt, pc hersteller Hasselt, reparatie computer Hasselt, computertechnicus Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden