informaticus Hasselt

Ontdek talentvolle pc specialisten in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Hasselt

Informaticus in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als zijnde IT verantwoordelijke bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring in het in kaart brengen en aanleggen van (bedrijfs-)netwerken. Dit inclusief aankoop en instellen van alle hardware, optimaliseren van de beveiliging, opzetten van VPN verbindingen, optimaliseren van draadloze netwerken (Wifi), ... Voor problemen met je computer of laptop weet meestal vrijwel onmiddellijk waar de fout zit en kan u zo (goedkoop) uit de nood helpen.
Jelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan uw computer depanneren, herinstalleren, virusverwijdering, randapparatuur (her-)installeren,... Graag een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw probleem en ik laat u meteen de mogelijkheden weten. Windows 10 en 11 herstellen kan vaak zelfs vanop afstand.
Informaticus in Kuringen (3511) - Aniek
Aniek
Kuringen
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf twee lieve Britse kortharen. Zeker weten de beste beslissing ooit om deze twee in huis te nemen. Ik lees heel veel over kattengedrag en weet heel goed om te gaan met katten. Met rust en geduld kom je ver!
Informaticus in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Heeft u een defect toestel of zit u vast met een bepaald programma of instelling? Ik help u graag verder. Ook voor verdere uitleg kan je op mij rekenen
Informaticus in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Informaticus in Zonhoven (3520) - Youssef
Youssef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik bied zowel Grafisch ontwerp, webdesign en technisch tekenen aan. Je kan voor één project of een pakket terecht bij mij, om een website, logo, naamkaart, reclame drukwerk te laten maken heb je maar één aanspreekpunt nodig waardoor je veel tijd bespaart en goedkoper uitkomt.
Informaticus in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan u helpen met problemen met uw computer of thuisnetwerk. Van het installeren van printers tot formatteren van uw harde schijf, het kan allemaal. Ervaring met Windows, Linux, en MacOS in mindere mate. Ook bij netwerkproblemen, zowel bekabeld als met WiFi kan ik u helpen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al ruim 15 jaar ben ik in mijn vrije tijd bezig met het bouwen van websites. Ik heb de evoluties van HTML en CSS van nabij meegemaakt en beschik hierdoor over een brede kennis. U kan bij mij terecht voor het bouwen van een website in WordPress, die er goed uit ziet op alle schermen en ik help je daarnaast graag verder met alles wat er verder bij komt kijken (hosting, domeinnaam, ...).
Informaticus in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
ZuPP creërt, in nauwe samenwerking met de klant, websites met design van hoge kwaliteit en zeer toegankelijke systemen. Het eindproduct -hetzij branding, fotografie of webdesign- zal de identiteit van de klant representeren en een extra touch creativiteit brengen.
Informaticus in Alken (3570) - Niels
Niels
Alken
Nieuw
Een flyer, poster, T-Shirt design of ander grafisch ontwerp nodig? Daar heb ik ervaring in! Ik heb al een heleboel blije kopers geholpen. Photoshop is mijn tweede thuis, laat me iets weten als je interesse hebt!
Informaticus in Stevoort (3512) - Tim
Tim
Stevoort
Nieuw
Hallo, Ik ben Tim en ik zoek nog wat klusjes om in mijn vrije tijd te doen. Ik ben een student op de pxl. Ik studeer rechtspraktijk. Ik ben zeer gemotiveerd, en heb graag sociaal contact. Indien je iemand zoekt met flexibele uren en nauwkeurige werkprestaties ben je aan het juiste adres.
Informaticus in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Als tiener kom je in contact met heel wat smartphones en tablets, zelf heb ik een Ipad en smartphone. Als jullie dus hulp nodig hebben met eender wat, geef me een seintje. Ik heb mijn opa, die verzot is op Apple, altijd goed kunnen helpen met zowel het instellen, als het personaliseren van het toestel.
Informaticus in Kuringen (3511) - Jo
Jo
Kuringen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Jo. Heb zelf heel wat ervaring in kleine klussen en zelf ook al een paar grote projecten gedana voor mezelf (volledige badkamer uitgebroken en vernieuwd, terras zelf aangelegd, kunstgras aangelegd). Zelf ben ik in hoofdberoep java ontwikkelaar. Website's bouwen of een eigen softwarepakket ontwikkelen in samenspraak met de klant vormt ook geen probleem.
Informaticus in Kermt (3510) - Vincent
Vincent
Kermt
Nieuw
Ik bied professionele Apple Mac reparaties aan. Met 10 jaar ervaring help ik u verder met allerhande problemen, en dat tegen een laag tarief. Ik hanteer vaste prijzen, geen uurloon: reparaties kosten 40 euro. Bestanden overzetten is inbegrepen in die prijs, data recovery (bestanden van een beschadigde schijf halen) kost 20 euro extra. Computer niet in orde = niet betalen.
Informaticus in Hasselt (3500) - Philippe
Philippe
Hasselt
Nieuw
Hallo. Ik heb for mon week redelijk wat ervaring in Windows en Microsoft Office. Heeft U en probleem met uw PC of netwerk dan kan ik U misschien helpen. Of wenst U één of ander document te maken, of een presentatie : ik ben uw man. Ik verplaats me in Hasselt en omgeving.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Hasselt, pc hersteller Hasselt, reparatie computer Hasselt, computertechnicus Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden