informaticus Evergem

Ontdek talentvolle pc specialisten in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Evergem

Informaticus in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Informaticus in Sleidinge (9940) - Dimitri
Dimitri
Sleidinge
4.0/5 (2 reviews)
Ik los uw vragen en problemen op die u heeft over uw pc, mac, smartphone, iPad en iPhone. Verder probeer ik u op het internet te krijgen of terug te krijgen als uw toestel dit plots niet meer zou willen doen voor u. Ook voor een uitleg rond een toestel kan ik u mogelijks helpen.
Informaticus in Ertvelde (9940) - Jan
Jan
Ertvelde
5/5 (2 reviews)
Als industrieel ingenieur elektronica-ICT heb ik de nodige ervaring om basiscomputerproblemen de wereld uit te helpen. Tevens heb ik tijdens mijn studies en job (leerkracht informatica en ICT-coördinator) de nodig competenties verworven om u ook wegwijs te maken in verschillende ict-toepassingen: Excel, Python, Java...
Informaticus in Bassevelde (9968) - Matthias
Matthias
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Particulieren of kleinere bedrijven die graag een responsive website of REST api willen, eventueel met databank integratie kunnen bij mij terecht. Ik creëer full-stack applicaties die zowel op gsm, tablet als computer formaat afgestemd zijn door gebruik te maken van Java met behulp van het Spring Framework, Thymeleaf, of JSP, Hibernate en andere relevante technologieën.
Informaticus in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Daar ik regelmatig werk met microsoft words en excell heb ik deze al goed onder de knie. Ik heb ondervonden dat veel mensen (vooral ouderen) deze programma's wel aankopen doch er hun geen man op zien om deze te gebruiken.Aan de hand van een cursus worden de basisbeginselen aangeleerd, zodanig dat je in staat bent een brief (words) of berekeningen (excell) te maken. Ideaal voor 2-3 pers
Informaticus in Gent (9000) - Eddy
Eddy
Gent
Nieuw
Ik heb reeds meer dan 20 j ervaring in netwerken en de communicatiewereld als installateur bij bedrijven. eveneens heb ik een grote ervaring in voip, wat voor velen een onontgonnen gebied is. Indien je interesse hebt, neem gerust contact op en we zien of ik iets voor u kan betekenen
Informaticus in Oostakker (9041) - Filip
Filip
Oostakker
Nieuw
Ik doe al uw administratie. U denkt er aan, ik doe het voor u en u bespaart zo veel tijd. Iemand ziek op uw bedrijf of langere tijd afwezig? Vraag vrijblijvend alle gewenste info. Aarzelt u niet langer en contacteer me.
Informaticus in Evergem (9940) - James
James
Evergem
Nieuw
Bovenop mijn vaste voltijdse job volg ik in hoger afstands onderwijs een tweede opleiding IT, ik beschik dus over het nodige cursusmateriaal en heb voldoende kennis om les te geven in volgende topics: C#, basis Java,JavaScript, angular en excel
Informaticus in Evergem (9940) - Enzo
Enzo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Doet uw laptop of computer vervelend? Krijgt u randapparatuur niet aangesloten? Wilt u een programma installeren maar weet u niet hoe? Ik bied advies bij aankoop, vragen en verhelpt snel en vakkundig al uw computerproblemen!
Informaticus in Evergem (9940) - Feyo
Feyo
Evergem
Nieuw
ik repareer al 3 jaar smartphones van vrienden en familie, tot nu toe heb ik enkel succesvolle reparaties gehad. Tot nu toe heb ik dit als hobby gedaan maar zou er graag iets mee kunnen verdienen. ik heb de meeste ervaring met IPhones hoewel ik ook al andere merken hep gerepareerd zoals: OnePlus, Huawei en Samsung.
Informaticus in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Ik heb al 3 jaar ervaring met het werken in C#, mySql, date en web technologies zoals html, javascript en css. Ik studeer nu verder en ben zo mijn ervaring aan het uitbreiden. Als u bijles nodig heeft of iets zou willen bijleren over het programmeren of websites maken? Wil ik graag helpen!
Informaticus in Wondelgem (9032) - Farshad
Farshad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wondelgem
Nieuw
Herstellen van allerlei smartphones , laptops , computers enzo. Ik werk ook ter plaatse bij de klanten aan zeer voordelige prijzen. Ondertussen 6 jaar ervaring.
Informaticus in Evergem (9940) - Stefan
Stefan
Evergem
Nieuw
Dank zij mijn meer dan 20 jaar informatica-ervaring in kleine en grote omgevingen, kmo's, multinationals en zelfs overheidsdiensten, kan ik bijna toveren met uw computer. Herformatteren, installeren, configureren, alles kan.
Informaticus in Ertvelde (9940) - Jonas
Jonas
Ertvelde
Nieuw
Ikzelf ben elektricien dus heb tijdens mijn school carrière kennis gemaakt met e-plan , see electrical en programma’s voor plc en logo te schrijven .
Informaticus in Waarschoot (9950) - Koen
Koen
Waarschoot
Nieuw
Heeft u graag een basis website dan kan in deze voor u ontwikkelen . Op basis van uw doelstellingen bouw ik een moderne website. Contacteer me gerust
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Evergem: geëvalueerd met 4.8 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Evergem, pc hersteller Evergem, reparatie computer Evergem, computertechnicus Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden