informaticus Leuven

Ontdek talentvolle pc specialisten in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Leuven

Informaticus in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (86 reviews)
Wel, als ex uitbater van een cyber café waar ik zelf mijn pc's samengesteld en geïnstalleerd heb en nadien ook nog verschillende opleidingen gevolgd heb om netwerken te installeren en servers te configureren, denk ik wel dat ik vele problemen kan oplossen.
Informaticus in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan mijn ervaring als leerkracht en ict-coordinator combineren om systemen en programma's stap voor stap samen met u onder de knie te krijgen. Ik kan dit zowel in het echt als via persoonlijke online tutorials.
Informaticus in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Informaticus in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Informaticus in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Al sinds klein was ik altijd met computers bezig. Als mijn computer een probleem had zocht ik altijd zelf naar een oplossing. Bij dit proces heb ik veel bijgeleerd. Dus als uw computer een foutmelding of iets heeft, kan ik u van dienst zijn.
Informaticus in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Een van mijn passies is het oplossen van informatica-problemen, software (Windows/Office ea) ,maar ook hardware, vb. een desktop of laptop uitbreiden, upgraden, harde schijf, geheugen, en andere componenten wisselen. Ook los ik graag problemen met smartphones en tablets op, zoals traagheid, installatie-problemen, backups, overzetten van data ea. Contacteer me gerust met een specifieke vraag.
Informaticus in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Bij elk project streeft ik naar een snelle en vriendelijke service. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers, waar u als opdrachtgever tevreden over kan zijn. Ik werk telkens met een mooi en modern design en doe dat voor een eerlijke prijs.
Informaticus in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb je kleine problemen met je Windows pc of wat hulp nodig met een programma? Misschien kan ik jou snel helpen of wegwijs maken. Ik ben opgegroeid met de computer en ben bekend met de veelvoorkomende problemen. Ik ben geduldig in het uitleggen en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Regio Leuven en omstreken.
Informaticus in Leuven (3000) - Santa
Santa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Een simpele mooie website nodig, maar je wilt niet peperduur betalen? Dan kan je het gerust aan me vragen. Ik heb voor aantal bedrijven websites gemaakt en daarvoor gebruik ik verschillende tools - Wix, Wordpress, Squarespace. Dus je bent niet gelimiteerd. Wilt u mijn portfolio zien voor we beginnen? Neem dan gerust contact op en ik stuur aantal voorbeelden door.
Informaticus in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Al vier jaar ben ik bezig met website ontwikkeling. Ik werk momenteel als Webdesigner en heb ook websites gebouwd voor een aantal start-ups. Hiermee heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik blijf maar bijleren.
Informaticus in Leuven (3000) - Alin
Alin
Leuven
Nieuw
Hulp nodig voor website maken? content creator voor social media? video of graphic design voor social media? Ik heb ervaring met het bouwen van een website, content maken voor sociale media, video maken, pamflet maken en marketingcampagne publiceren.
Informaticus in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hello beside studying i am also a graphic designer and illustrator. You can contact me for my portofolio. I can get your design request whether its poster, banner, magazines etc in a quick and efficient time. I can also do illustrations with people and backgrounds
Informaticus in Leuven (3000) - Ayko
Ayko
Leuven
Nieuw
Ik ben heel handig met toestellen en heb hier zelf ook veel interesse in. Ik zoek graag het probleem wat er is. Ik vind het altijd redelijk snel. Dus bij mij bent u aan het goede adres!
Informaticus in Leuven (3000) - Daan
Daan
Leuven
Nieuw
Computer problemen? ik help je verder. IK zit op het moment zelf in een IT opleiding maar ben zelf ook al vanaf jongs af aan bezig met computers in elkaar en uit elkaar te halen, en dan ook nog met word/ excel ... noem maar op :D
Informaticus in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
Nieuw
Als student informatica kan ik helpen met basis problemen oplossen. Ik ben zelf vaak met tech bezig en het is meer een passie dan enkel een hobby geworden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 110 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Leuven, pc hersteller Leuven, reparatie computer Leuven, computertechnicus Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden