Vind de beste pc specialisten van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
5/5 · 34 reviews
3000 Leuven
Ik heb mezelf voorrnamelijk veel software kennis bijgebracht doordat ik een eigen cyber cafe had. Laatste wat ik bij geleerd heb is 3D ontwerpen, waarvoor ik uiteraard ook een 3D printer heb.
Informaticus in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
4.86/5 · 7 reviews
3000 Leuven
Ik kan mijn ervaring als leerkracht en ict-coordinator combineren om systemen en programma's stap voor stap samen met u onder de knie te krijgen. Ik kan dit zowel in het echt als via persoonlijke online tutorials.
Informaticus in Leuven (3000) - Koen
Koen
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Informaticus in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Bij elk project streeft ik naar een snelle en vriendelijke service. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers, waar u als opdrachtgever tevreden over kan zijn. Ik werk telkens met een mooi en modern design en doe dat voor een eerlijke prijs.
Informaticus in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Heb je kleine problemen met je Windows pc of wat hulp nodig met een programma? Misschien kan ik jou snel helpen of wegwijs maken. Ik ben opgegroeid met de computer en ben bekend met de veelvoorkomende problemen. Ik ben geduldig in het uitleggen en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Regio Leuven en omstreken.
Informaticus in Leuven (3000) - Adam
Adam
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik heb heel veel ervaring met het repareren van gsm’s, tablets, laptops, pc’s. Ik doe dit sinds 2014 bij vrienden familie en buren. Ik krijg ook regelmatig klanten buiten deze cirkel en ze zijn ook heel tevreden. Voor het samenstellen van computers of advies bij het aankopen van electronica kan je ook altijd terecht bij mij. Momenteel studeer ik ook Informatica bij UCLL
Informaticus in Leuven (3000) - Felix
Felix
Nieuw
3000 Leuven
Al vier jaar ben ik bezig met website ontwikkeling. Ik werk momenteel als Webdesigner en heb ook websites gebouwd voor een aantal start-ups. Hiermee heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik blijf maar bijleren.
Informaticus in Leuven (3000) - Alin
Alin
Nieuw
3000 Leuven
Hulp nodig voor website maken? content creator voor social media? video of graphic design voor social media? Ik heb ervaring met het bouwen van een website, content maken voor sociale media, video maken, pamflet maken en marketingcampagne publiceren.
Informaticus in Leuven (3000) - Eline
Eline
Nieuw
3000 Leuven
Ik werk zowel met Indesign, Illustrator en Photoshop. Hierin ontwerp ik zowel off -als onlinevisuals. Daarnaast kan ik ook coderen voor websites.
Informaticus in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Nieuw
3000 Leuven
Hello beside studying i am also a graphic designer and illustrator. You can contact me for my portofolio. I can get your design request whether its poster, banner, magazines etc in a quick and efficient time. I can also do illustrations with people and backgrounds
Informaticus in Leuven (3000) - Ayko
Ayko
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben heel handig met toestellen en heb hier zelf ook veel interesse in. Ik zoek graag het probleem wat er is. Ik vind het altijd redelijk snel. Dus bij mij bent u aan het goede adres!
Informaticus in Leuven (3000) - Daan
Daan
Nieuw
3000 Leuven
Computer problemen? ik help je verder. IK zit op het moment zelf in een IT opleiding maar ben zelf ook al vanaf jongs af aan bezig met computers in elkaar en uit elkaar te halen, en dan ook nog met word/ excel ... noem maar op :D
Informaticus in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Nieuw
3000 Leuven
Als student informatica kan ik helpen met basis problemen oplossen. Ik ben zelf vaak met tech bezig en het is meer een passie dan enkel een hobby geworden.
Informaticus in Leuven (3000) - Niels
Niels
Nieuw
3000 Leuven
Vermits ik geboren ben in 1994, ben ik een digital native. Ik ben opgegroeid met een computer, gsm en alle andere mogelijke elektronica. U kan mij inschakelen voor een hele reeks aan computergerelateerde zaken zoals het installeren van programma's en apparaten, het werken met Word, Excel, Powerpoint...
Informaticus in Leuven (3000) - Kristina
Kristina
Nieuw
3000 Leuven
Wilt u graag met video een verhaal vertellen? Dan bent u aan het juiste adres! Ik heb videobewerking gestudeerd in avondschool en werk met Premiere Pro. Het liefst werk ik resultaatgericht en schat ik op voorhand de tijd in die ik nodig zal hebben aan de hand van uw wensen en voorkeuren voor het eindproduct.

Pc specialist Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Leuven, pc hersteller Leuven, reparatie computer Leuven, computertechnicus Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Leuven

ipad gehacked - Omzetten windows7 naar Windows 10 op Dell - Drupal frontend developer - Samen kijken of een bepaalde computer nog kan geb - Scherm herstellen - PC defect, komt steeds terug op repair screen - Geen aansluiting Wi-Fi - verbinding wifi kabel en computer/router - Eenvoudige website ontwerpen - DACTYLO LESSEN - DACTYLO LESSEN - Problemen met Adobe en Kobo liseuse. - "Proof of concept" website - Desktopcomputer geeft geen beeld meer - Broken Screen Macbook Air - data recovery - kapotte usb poort van harde schijf - Internet en Bluetooth vallen weg, laptop blokkeert - Scherm vervangen huawei p30pro - pc technicus die aan huis komt - slechte wifi in studentenhuis Leuven - printer en nazicht pc - Muis werkt niet goed bij selecteren tekst - Gebroken scherm laptop - Informatie rond computer privacy - virusprobleem en aansluiting timecapsule - Toetsen die niet meer werken - Externe HDD werkt niet meer - ipadscherm vervangen - 1.Herstel Smartfhone LG G3 - Scherm van smartphone A21S kapot - Scherm Laptop reparatie. - PC start niet meer op .. - Ventilator - ik geraak met mijn hp laptop niet meer op het internet - Samsung galaxy A20 - Afdrukken - Dell laptop werkt niet ,gaat niet aan - herstellen van verbindingen pc scanner - Pc muis werkt slecht - Scherm Nokia 7.1 vervangen - virussen - Kan computer niet meer opstarten. - Interne luidsprekers macbook pro ruis - gegevens herstellen van harddrijf - Gebruik en onderhoud Macbook apple - Vervanging HD en upgrade software - Windows installeren+andere nuttige programma’s - kapotte pc lader of batterij - Wifi valt geregeld uit op pc - Oplaadplug los van hp elitebook - Laptop - assistent(e) for improvement sports shop shopify
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden