informaticus Antwerpen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Antwerpen

Khallil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Heeft u nood aan een technieker om u bij te staan bij het bouwen van een website, aankoop van een computer, betaalterminal, alarm systeem, cloud en andere digitale oplossingen. Wij beiden ook privé lessen aan huis a. Herstel geeft ook cursussen om iedereen basis digitale vaardigheden bij te brengen. We zorgen er altijd voor dat je ook met persoonlijke vragen terecht kan, over je eigen toestellen.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Heb reeds jaren ervaring met computer herstellen en andere apparaten. Heb een eigen bedrijf voor computer herstellen en repareren waardoor ik genoeg kennis heb opgebouwd.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Ayhan
Ayhan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik ben gepassioneerd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën in de branche. Dit stelt me in staat om innovatieve oplossingen te bieden die uw IT omgeving kunnen verbeteren en efficiënter en competitiever kunnen maken. Ik begrijp het belang van duidelijke communicatie. Ik kan technische jargon vertalen naar begrijpelijke taal.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 21 jaar, maar ben al sinds mijn 16 bezig met het repareren van elektronische toestellen. Zo ben ik op mijn 16 jaar een reparatie start-up begonnen die is uitgebloeid tot een ferme onderneming (Verkocht wegens te grote vraag in combinatie met studies). Sindsdien blijf ik recreatief herstellen aan voordelige prijs met uitstekende service. De gemiddelde smartphonereparatie is 1u.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Door mijn opleiding Multimedia Technologie heb ik een heel brede opleiding gehad van het technische aspect tot en met UX/UI. Hierin kwam ook het creatieve aspect erg naar voor. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig bezig met video editting.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Sharyar
Sharyar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
wij ontwerpen, begeleiden en ondersteunen mensen bij: Social media advertising - Contentstrategie en creatie - foto en video editing
Informaticus in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben altijd al geïnteresseerd, of misschien eerder gepassioneerd bezig geweest met informatica. Ik ben ook volledig bekent met zowel mac als windows en iOS als android. Ik help je graag verder met software problemen! Ik heb wel onvoldoende kennis van hardware voor herstellingen van schermen van gsmtoestellen bijvoorbeeld. Hiervoor kan je geen beroep doen op mij.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, tablets en smartphones. Recoveren van verloren data, besturingssystemen installeren en configuren, netwerk problemen, antivirussoftware, office, behoren ook tot mijn verworen competenties. Professioneel ben ik al reeds 6 jaar ICT'er voor KMO en grote bedrijven en ben ook een ervaren lesgever in verband met deze materie. Werkzaam als Network Engineer bij KBC.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Anastasia
Anastasia
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in de social media managing van verschillende restaurants, schoonheidssalons, interieurzaken,... noem het maar op. Zoek je iemand om de start van je bedrijf te boosten op Instagram of gaat het wat minder goed deze periode? Stuur me gerust een berichtje en dan leg ik je uit waarmee ik je kan helpen.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren geleden zelf mijn PC in elkaar geknutseld. Dit vergt de nodige research-capaciteiten die ook nodig zijn voor meer software-gerelateerde problemen. Herconfigureren, resetten, problemen lokaliseren en herstellen zijn mijn troeven!
Informaticus in Antwerpen (2000) - Ryan
Ryan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben al sinds mijn kinderjaren bezig met toestellen en informatica. Tevens heb ik genoten van een opleiding 3d ontwerp en heb hierbij ook de computer tot in het kleinste detail leren kennen. Zowel soft als hardware.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Stijn
Stijn
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Werk dagelijks met een laptop en GSM. Hier heb ik dan ook de nodige basiskennis van. Echt heel technische problemen zullen misschien niet lukken, maar ik kan altijd helpen opzoeken.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Karel
Karel
Antwerpen
Nieuw
PC defect? Virus infecties op je computer? Trage PC ? Ik heb de oplossing voor jou! Met mijn geavanceerde toolkit en ruime praktische kennis van macOS en Microsoft besturingssystemen, kan ik je gegarandeerd verder helpen!
Informaticus in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Antwerpen
Nieuw
Laptop en pc herstellen. Software en hardware. Windows installeren. Programs installeren. Netwerk maken en Netwerkbeheerder. ............................................................................
Informaticus in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van pc's, laptops, servers, smartphones, tablets en Apple toestellen. Als het stuk is maak ik het of vind een oplossing voor uw probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Antwerpen: geëvalueerd met 4.98 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Antwerpen, pc hersteller Antwerpen, reparatie computer Antwerpen, computertechnicus Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden