Vind de beste pc specialisten van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.7/5 · 10 reviews
2560 Kessel
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Informaticus in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
5/5 · 10 reviews
2520 Ranst
Informaticus in Bevel (2560) - Jan
Jan
5/5 · 3 reviews
2560 Bevel
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Bevel (2560) - Pascal
Pascal
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Ik ben een digital native werkzaam in de IT sector. Daarnaast heb ik een ruime ervaring in een commerciële functie. Ik zie mezelf als een brug tussen techniek en mens.
Informaticus in Bevel (2560) - Raf
Raf
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Informaticus in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Nieuw
2240 Massenhoven
Ik kan u stap voor stap uitleggen hoe u iets moet doen op uw computer. Kleine problemen los ik meestal vlot op. Ik heb een A2 diploma Webontwikkeling. Ik ben via email bereikbaar en indien nodig kan ik op huisbezoek komen. Ik beschik over een wagen.
Informaticus in Nijlen (2560) - Tim
Tim
Nieuw
2560 Nijlen
Heeft uw pc soms kuren, start hij traag op, last van vervelende pop ups of krijgt u uw nieuwe printer niet geïnstalleerd, wilt u een eigen thuis netwerk aanleggen en weet niet waar te starten kortom u kan mij steeds contacteren voor al uw informatica vragen/problemen.
Informaticus in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nieuw
2560 Nijlen
Wilt u weten hoe je met je smartphone en tablet beter mee kan werken? Vragen over hoe je apps installeert of gegevens (foto's) op je computer zet? Een snelcursus computers krijgen? Graag een handleiding voor achteraf zodat je ten allen tijde alles nog eens kan opzoeken? PC-problemen? Met iets in de knoop? Ik los het voor uw op! Niet opgelost = geen uurloon moeten betalen. Contacteer me.
Informaticus in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nieuw
2560 Nijlen
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Informaticus in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Nieuw
2240 Zandhoven
Hallo allemaal, ik ben lanah. Ik studeer ondertussen al een goede 4jaar publiciteit, waardoor ik de programma’s Illustrator, Indesign, Photoshop en Lightroom wel in de hand heb
Informaticus in Bevel (2560) - Kim
Kim
Nieuw
2560 Bevel
Ik ben zelf leerkracht van opleiding met in mijn vaardigheden alles in het pakket outlook, ms office, one drive, google, ook enkele ontwerppaketten basis, ...
Informaticus in Berlaar (2590) - Vincent
Vincent
Nieuw
2590 Berlaar
Is uw computer traag of doet uw computer gewoon niets meer? Bel mij en ik doe al wat ik kan om uw computer terug te laten werken zoals nieuw! Kan ook een computer voorzien van nieuwe stukken indien dit nodig zou zijn en mijn persoonlijke ervaring en advies meegeven met de klant
Informaticus in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Nieuw
2590 Berlaar
Heeft u hulp nodig met u telefoon computer of tablet Dan help ik u graag
Informaticus in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
2590 Berlaar
Ik help je graag de basics van je toestel aan te leren! Zowel je computer, laptop, tablet of smartphone zullen binnenkort volledig duidelijk voor je worden!

Pc specialist Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Nijlen, pc hersteller Nijlen, reparatie computer Nijlen, computertechnicus Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden