informaticus Nijlen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Nijlen

Informaticus in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Informaticus in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Informaticus in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Thuis ben ik dé persoon die iedereen helpt met consumentenelektronica. Ik zoek naar de juiste oplossing en houd rekening met budget. Ik kan goed de moeilijkere stappen en zaken. Vertellen in eenvoudigere taal voor mensen die er wat moeite mee hebben.
Informaticus in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Informaticus in Bevel (2560) - Raf
Raf
Bevel
5/5 (1 reviews)
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Informaticus in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Excel template nodig? Persoonlijke financiering in excel gieten? Budgetplanning opmaken? Een basis- tot gevorderde cursus excel nodig? Ik kan je helpen bij al deze zaken.
Informaticus in Nijlen (2560) - Tim
Tim
Nijlen
Nieuw
Heeft uw pc soms kuren, start hij traag op, last van vervelende pop ups of krijgt u uw nieuwe printer niet geïnstalleerd, wilt u een eigen thuis netwerk aanleggen en weet niet waar te starten kortom u kan mij steeds contacteren voor al uw informatica vragen/problemen.
Informaticus in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Wilt u weten hoe je met je smartphone en tablet beter mee kan werken? Vragen over hoe je apps installeert of gegevens (foto's) op je computer zet? Een snelcursus computers krijgen? Graag een handleiding voor achteraf zodat je ten allen tijde alles nog eens kan opzoeken? PC-problemen? Met iets in de knoop? Ik los het voor uw op! Niet opgelost = geen uurloon moeten betalen. Contacteer me.
Informaticus in Nijlen (2560) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
hulp nodig ? Graduaat netwerkbeheer (afgestudeerd met grootste onderscheiding) kan u hierbij helpen. Zowel reparaties, opleidingen, configuratie van netwerken
Informaticus in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Informaticus in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht van opleiding met in mijn vaardigheden alles in het pakket outlook, ms office, one drive, google, ook enkele ontwerppaketten basis, ...
Informaticus in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Berlaar
Nieuw
Heeft u hulp nodig met u telefoon computer of tablet Dan help ik u graag
Informaticus in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik help je graag de basics van je toestel aan te leren! Zowel je computer, laptop, tablet of smartphone zullen binnenkort volledig duidelijk voor je worden!
Informaticus in Bevel (2560) - Filip
Filip
Bevel
Nieuw
Ik ben zowel qua opleiding als beroepsmatig bezig met computers in het algemeen. Ik bied mijn repairs aan met een garantie! Geen oplossing? Geen betaling!
Informaticus in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
Nieuw
In mijn vorige job heb ik 8 jaar lang opleiding en ondersteuning gegeven aan eindgebruikers van een online tool. Heb je zelf geen kennis van en wil je graag wat ondersteuning? Neem dan even contact op. Ik help je graag verder!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Nijlen, pc hersteller Nijlen, reparatie computer Nijlen, computertechnicus Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden