informaticus Nijlen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Nijlen

Informaticus in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Informaticus in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
Ranst
5/5 (10 reviews)
Informaticus in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Informaticus in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Thuis ben ik dé persoon die iedereen helpt met consumentenelektronica. Ik zoek naar de juiste oplossing en houd rekening met budget. Ik kan goed de moeilijkere stappen en zaken. Vertellen in eenvoudigere taal voor mensen die er wat moeite mee hebben.
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
Lier
5/5 (1 reviews)
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Bevel (2560) - Raf
Raf
Bevel
5/5 (1 reviews)
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Informaticus in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Massenhoven
Nieuw
Ik kan u stap voor stap uitleggen hoe u iets moet doen op uw computer. Kleine problemen los ik meestal vlot op. Ik heb een A2 diploma Webontwikkeling. Ik ben via email bereikbaar en indien nodig kan ik op huisbezoek komen. Ik beschik over een wagen.
Informaticus in Nijlen (2560) - Tim
Tim
Nijlen
Nieuw
Heeft uw pc soms kuren, start hij traag op, last van vervelende pop ups of krijgt u uw nieuwe printer niet geïnstalleerd, wilt u een eigen thuis netwerk aanleggen en weet niet waar te starten kortom u kan mij steeds contacteren voor al uw informatica vragen/problemen.
Informaticus in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Wilt u weten hoe je met je smartphone en tablet beter mee kan werken? Vragen over hoe je apps installeert of gegevens (foto's) op je computer zet? Een snelcursus computers krijgen? Graag een handleiding voor achteraf zodat je ten allen tijde alles nog eens kan opzoeken? PC-problemen? Met iets in de knoop? Ik los het voor uw op! Niet opgelost = geen uurloon moeten betalen. Contacteer me.
Informaticus in Nijlen (2560) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
hulp nodig ? Graduaat netwerkbeheer (afgestudeerd met grootste onderscheiding) kan u hierbij helpen. Zowel reparaties, opleidingen, configuratie van netwerken
Informaticus in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Informaticus in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Zandhoven
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben lanah. Ik studeer ondertussen al een goede 4jaar publiciteit, waardoor ik de programma’s Illustrator, Indesign, Photoshop en Lightroom wel in de hand heb
Informaticus in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht van opleiding met in mijn vaardigheden alles in het pakket outlook, ms office, one drive, google, ook enkele ontwerppaketten basis, ...
Informaticus in Berlaar (2590) - Vincent
Vincent
Berlaar
Nieuw
Is uw computer traag of doet uw computer gewoon niets meer? Bel mij en ik doe al wat ik kan om uw computer terug te laten werken zoals nieuw! Kan ook een computer voorzien van nieuwe stukken indien dit nodig zou zijn en mijn persoonlijke ervaring en advies meegeven met de klant
Informaticus in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Berlaar
Nieuw
Heeft u hulp nodig met u telefoon computer of tablet Dan help ik u graag
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Nijlen, pc hersteller Nijlen, reparatie computer Nijlen, computertechnicus Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden