informaticus Nijlen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Nijlen

Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (20 reviews)
Jouw computerproblemen zijn zo van de baan. Hardwareherstellingen, foutmeldingen, installaties, onderdelen, upgrades. Je bent aan het juiste adres. Twaalf jaar ervaring in het herstellen van consumentenelektronica. Sinds twee jaar ben ik professioneel actief op een ICT-helpdesk.
Informaticus in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
Ik werk zelf in de it sector als software developer en ken bijna elk toestel en besturingsprogramma(windows, mac, android, ios). Geen vraag is mij te moeilijk en moest ik het niet weten dan zoek ik graag met u mee.
Informaticus in Herenthout (2270) - Raf
Raf
Herenthout
5/5 (14 reviews)
Professioneel zit ik in de ICT business als systeembeheerder (servers) en netwerkbeheerder. Ik heb al minstens 30 jaar ervaring met o.a. verschillende OS'sen (Windows, Linux,...), Office (Excel, Word, PowerPoint,...), Netwerkbeheer, Serverbeheer, programmmeren (verschillende script- en programmeertalen zoals PowerShell, Python, BASH, ...).
Informaticus in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Informaticus in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ken door zelf al veel uitgeprobeert te hebben al wel wat af van pc's en sta steeds open om meer bij te leren. Als je pc traag is, vastloopt, rare errors geeft wil ik gerust eens kijken of ik hier iets aan kan doen.
Informaticus in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Informaticus in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik help u graag met herstellen van PC's, laptop, upgraden van computers, installatie van Windows en herinstallatie van Windows zonder verlies van gegevens.
Informaticus in Lier (2500) - Bilal
Bilal
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik herstel graag iphones. Ik neem mijn tijd en werk heel langzaam en rustig. Ik wil achteraf graag een glimlach zien verschijnen bij iedereen! Als je vragen hebt stel ze gerust. Ik lever kwaliteit. Als ik iets ingewikkeld is en langer duurt dan zeg ik het eerlijk. Vertrouwen is het beste!
Informaticus in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Thuis ben ik dé persoon die iedereen helpt met consumentenelektronica. Ik zoek naar de juiste oplossing en houd rekening met budget. Ik kan goed de moeilijkere stappen en zaken. Vertellen in eenvoudigere taal voor mensen die er wat moeite mee hebben.
Informaticus in Bevel (2560) - Ruben
Ruben
Bevel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeroeid rond technologie en informatica. Ik ben al een aantal jaren IT specialist van de familie voor nieuwe GSM,s tablets en computers.
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
Lier
5/5 (1 reviews)
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Pulle (2243) - Patrick
Patrick
Pulle
5/5 (1 reviews)
Ik heb een graduaat informatica netwerkbeheer en al vele jaren in het vak. Herstellen van PC's, laptops en tablets is geen probleem. Hardware of software matig. Ook voor het installeren van uw netwerk kan u bij mij terecht.
Informaticus in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Informaticus in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Informaticus in Bevel (2560) - Raf
Raf
Bevel
5/5 (1 reviews)
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Veel soorten hulp en uitleg over wat de aanbieder kan en wil doen ”
Ayko
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Nijlen: geëvalueerd met 4.99 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Nijlen, pc hersteller Nijlen, reparatie computer Nijlen, computertechnicus Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden