informaticus Turnhout

Ontdek talentvolle pc specialisten in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Turnhout

Informaticus in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (9 reviews)
Geboortekaartjes, trouwkaartjes, logo’s, huisstijl, brochures, flyers, catalogi, verpakking … Vraag me gerust naar referenties. Ik beschik over een volledig Adobe pakket en behaalde een bachelor in de grafische en digitale media. 3 jaar ervaring als verpakkingsontwerper.
Informaticus in Kasterlee (2460) - Robby
Robby
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Alles wat betreft opzet, onderdelen, problemsolving (soft- & hardware) van pc's smartphones, etc. kan ik u zeker mee helpen zodat u weer verder kan.
Informaticus in Arendonk (2370) - Eduard
Eduard
Arendonk
5/5 (2 reviews)
Ik zou je graag helpen en je computer updaten, ik wacht altijd op het beste nieuws om je zo goed mogelijk te helpen, aarzel niet
Informaticus in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Uitgebreide kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Amateur videobewerker bij gelegenheid, voor compilaties van reizen, (sport)evenementen, feesten,... Eigenaar van Sony FDR-X3000R actiecamera.
Informaticus in Turnhout (2300) - Josephus
Josephus
Turnhout
5/5 (1 reviews)
In 1977 afgestudeerd in de informatica. Meer dan 40 jaar all-round ervaring in de IT-wereld. Ik heb zelf een facturatiepakket uitgewerkt voor een middelgrote KMO.
Informaticus in Turnhout (2300) - Jo
Jo
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben gecertificeerd als netwerk technieker en heb een cisco ccna naast een fortinet nse4. Ik heb ervaring met allerlei firewalls en netwerk producten. Ik ben bekend met zowat alle netwerk protocollen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Turnhout (2300) - Johannes
Johannes
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik een fervente gamer waardoor mijn interesse ook naar de hardware ging. Ik ben sinds mijn 20 ste al aan mijn gamer pc aan het upgraden. Nu heb ik een een pc technieker opleiding achter de rug gehad. Gamer pc upgraden of helemaal in elkaar steken doe ik het liefste.
Informaticus in Turnhout (2300) - Laura
Laura
Turnhout
5/5 (1 reviews)
U moet mij kiezen als grafisch ontwerper vanwege mijn creativiteit, professionaliteit en toewijding aan tijdige projectoplevering. Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en streef ernaar om verwachtingen te overtreffen in elk ontwerp.
Informaticus in Vosselaar (2350) - Jeroen
Jeroen
Vosselaar
Nieuw
Hallo, Ik ben Jeroen, wonend te Vosselaar en 34 jaar oud. Ik ben storingstechnieker in vaste nachtshift en zou langs deze weg graag een extraatje bijverdienen zonder alle rompslomp van een bijberoep. Heeft u een probleem, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik heb het met perioden al behoorlijk druk, maar ik ben blij als ik iemand met technische problemen af en toe kan helpen.
Informaticus in Oud-turnhout (2360) - Linda
Linda
Oud-turnhout
Nieuw
Word, Excel, Powerpoint, afbeeldingen, mail, internet. Hulp bij taken die op PC en online kunnen gebeuren: . brieven, teksten, gegevens, data opmaken, nakijken, lay-out, bundelen, verwerken, herwerken, ... . ontwerp voor visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, ... . online info opzoeken, verwerken, bundelen, ...
Informaticus in Vosselaar (2350) - Maarten
Maarten
Vosselaar
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door nieuwe technologie, van artificiële intelligentie tot blockchain en van UI/UX design tot cryptocurrency (trading). Ik zie mezelf als een soort van digital strateeg en probeer me continu te verdiepen in de nieuwste feitjes en geruchten.
Informaticus in Beerse (2340) - Hatem
Hatem
Beerse
Nieuw
Ik heb ervaring met hardware en software, Microsoft Windows, netwerk router/switch, smartphone, en ook heb ik ervaring met IP Camera en Bitcoin Block Chain technology. Ik verplaats me overal in Turnhout en omgeving. Hebt u een technische issue met uw thuis netwerk? Een issue met je pc, smartphone, tablet? Een vraag over de Bitcoin en hoe te investeren? Aarzel dan niet om mij te contacteren.
Informaticus in Merksplas (2330) - Caroline
Caroline
Merksplas
Nieuw
_______ ___
Informaticus in Turnhout (2300) - Pieter
Pieter
Turnhout
Nieuw
Wilt u graag zelf leren computer tekenen? Dat kan! Ik leer u graag het tekenprogramma autoCAD (2019) aan. Dit kan een basis zijn (2D), of eventueel ook (3D).
Informaticus in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Als ICT'er heb ik veel ervaring met computers en laptops. Vaak zeggen mensen me dat hun computer of laptop naar de schroothoop moet, maar als ik hem even onder handen neem loopt het vaak zelfs als een trein. Ook de wifi verbindingen zijn vaak een probleem, waarvoor even vaak een oplossing te bedenken valt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Turnhout, pc hersteller Turnhout, reparatie computer Turnhout, computertechnicus Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden