informaticus Turnhout

Ontdek talentvolle pc specialisten in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Turnhout

Maarten is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Beerse (2340) - Maarten
Maarten
Beerse
5/5 (6 reviews)
Geboortekaartjes, trouwkaartjes, logo’s, huisstijl, brochures, flyers, catalogi, verpakking … Vraag me gerust naar referenties. Ik beschik over een volledig Adobe pakket en behaalde een bachelor in de grafische en digitale media. 3 jaar ervaring als verpakkingsontwerper.
Informaticus in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Uitgebreide kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Amateur videobewerker bij gelegenheid, voor compilaties van reizen, (sport)evenementen, feesten,... Eigenaar van Sony FDR-X3000R actiecamera.
Informaticus in Turnhout (2300) - Josephus
Josephus
Turnhout
5/5 (1 reviews)
In 1977 afgestudeerd in de informatica. Meer dan 40 jaar all-round ervaring in de IT-wereld. Ik heb zelf een facturatiepakket uitgewerkt voor een middelgrote KMO.
Informaticus in Turnhout (2300) - Jo
Jo
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben gecertificeerd als netwerk technieker en heb een cisco ccna naast een fortinet nse4. Ik heb ervaring met allerlei firewalls en netwerk producten. Ik ben bekend met zowat alle netwerk protocollen.
Informaticus in Turnhout (2300) - Johannes
Johannes
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik een fervente gamer waardoor mijn interesse ook naar de hardware ging. Ik ben sinds mijn 20 ste al aan mijn gamer pc aan het upgraden. Nu heb ik een een pc technieker opleiding achter de rug gehad. Gamer pc upgraden of helemaal in elkaar steken doe ik het liefste.
Informaticus in Vosselaar (2350) - Jeroen
Jeroen
Vosselaar
Nieuw
Hallo, Ik ben Jeroen, wonend te Vosselaar en 34 jaar oud. Ik ben storingstechnieker in vaste nachtshift en zou langs deze weg graag een extraatje bijverdienen zonder alle rompslomp van een bijberoep. Heeft u een probleem, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik heb het met perioden al behoorlijk druk, maar ik ben blij als ik iemand met technische problemen af en toe kan helpen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Oud-turnhout (2360) - Linda
Linda
Oud-turnhout
Nieuw
Word, Excel, Powerpoint, afbeeldingen, mail, internet. Hulp bij taken die op PC en online kunnen gebeuren: . brieven, teksten, gegevens, data opmaken, nakijken, lay-out, bundelen, verwerken, herwerken, ... . ontwerp voor visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, ... . online info opzoeken, verwerken, bundelen, ...
Informaticus in Vosselaar (2350) - Maarten
Maarten
Vosselaar
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door nieuwe technologie, van artificiële intelligentie tot blockchain en van UI/UX design tot cryptocurrency (trading). Ik zie mezelf als een soort van digital strateeg en probeer me continu te verdiepen in de nieuwste feitjes en geruchten.
Informaticus in Beerse (2340) - Hatem
Hatem
Beerse
Nieuw
Ik heb ervaring met hardware en software, Microsoft Windows, netwerk router/switch, smartphone, en ook heb ik ervaring met IP Camera en Bitcoin Block Chain technology. Ik verplaats me overal in Turnhout en omgeving. Hebt u een technische issue met uw thuis netwerk? Een issue met je pc, smartphone, tablet? Een vraag over de Bitcoin en hoe te investeren? Aarzel dan niet om mij te contacteren.
Informaticus in Merksplas (2330) - Caroline
Caroline
Merksplas
Nieuw
_______ ___
Informaticus in Turnhout (2300) - Pieter
Pieter
Turnhout
Nieuw
Wilt u graag zelf leren computer tekenen? Dat kan! Ik leer u graag het tekenprogramma autoCAD (2019) aan. Dit kan een basis zijn (2D), of eventueel ook (3D).
Informaticus in Vosselaar (2350) - Filip
Filip
Vosselaar
Nieuw
Als ICT'er heb ik veel ervaring met computers en laptops. Vaak zeggen mensen me dat hun computer of laptop naar de schroothoop moet, maar als ik hem even onder handen neem loopt het vaak zelfs als een trein. Ook de wifi verbindingen zijn vaak een probleem, waarvoor even vaak een oplossing te bedenken valt.
Informaticus in Weelde (2381) - Jo
Jo
Weelde
Nieuw
Uw pc, laptop of smartphone kapot of veel te traaag? En heb je hulp of advies nodig? Al bijna 15jaar ervaring, in het begin als hobby, nu na het werk. Diploma TSO Elek installatie & informatica A1 hoger Audiovisuele technieken Glasvezellasser en attest hoogtewerker (2023)
Informaticus in Beerse (2340) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerse
Nieuw
Ontwikkeling van software oplossingen op maat. Apps. Websites. Volledige platformen en IT oplossingen. Leveren en ontwikkelen van hardware. Systeembeheer binnen Windows omgeving . Voor eenmanszaak tot kmo.
Informaticus in Turnhout (2300) - Kelvin
Kelvin
Turnhout
Nieuw
Ik kan u helpen met allerlei computerproblemen. Ik ben praktisch met een computer opgegroeid en werk in een hoogtechnologische omgeving, zowel op Mac & Windows en heb ervaring met beide, in allerlei software. reparaties, probleemoplossingen of opleidingen zijn geen probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Turnhout, pc hersteller Turnhout, reparatie computer Turnhout, computertechnicus Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden