informaticus Lembeke

Ontdek talentvolle pc specialisten in Lembeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Lembeke

Informaticus in Lovendegem (9920) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lovendegem
5/5 (7 reviews)
Installatie van computer, tablet, smartphone of laptop + geven van nodige uitleg bij problemen. Ook indien iets niet volledig duidelijk is kan je steeds op een duidelijke uitleg rekenen.
Davido is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Bassevelde (9968) - Davido
Davido
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Ik werk alle dagen aan mijn eigen website vanop mijn Mac. Ik heb er twee. Ik werk met Mac sinds 2003 en weet ondertussen redelijk veel van Mac, Mac OSX, macOS, iOS, Apple software, instellingen en apps. Als je problemen hebt met je iPhone, iPad of je Mac, stuur me een berichtje en ik zal je zeggen of ik je kan helpen of niet. Goe plan?
Informaticus in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Informaticus in Adegem (9991) - Kwinten
Kwinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (3 reviews)
Heb je problemen met je pc of Mac? Of werkt je smartphone of tablet niet meer naar behoren? Of heb je nood aan een nieuwe computer en wens je onafhankelijk advies? Als ICT deskundige met meer dan 20 jaar ervaring verlos ik je graag van allerlei IT problemen.
Informaticus in Evergem (9940) - Bilo
Bilo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik help graag beginners met hun pc, installatie van programma's, installatie van randapparaten. Ook geef ik graag wat uitleg hoe alles werkt. Idem met smartphones, wilt u instellingen wijzigen, apps installeren zoals it's me of andere belangrijke applicaties. Ik kan u daarmee helpen.
Informaticus in Sleidinge (9940) - Dimitri
Dimitri
Sleidinge
4.0/5 (2 reviews)
Ik los uw vragen en problemen op die u heeft over uw pc, mac, smartphone, iPad en iPhone. Verder probeer ik u op het internet te krijgen of terug te krijgen als uw toestel dit plots niet meer zou willen doen voor u. Ook voor een uitleg rond een toestel kan ik u mogelijks helpen.
Informaticus in Evergem (9940) - Jan
Jan
Evergem
5/5 (2 reviews)
Als industrieel ingenieur elektronica-ICT heb ik de nodige ervaring om basiscomputerproblemen de wereld uit te helpen. Tevens heb ik tijdens mijn studies en job (leerkracht informatica en ICT-coördinator) de nodig competenties verworven om u ook wegwijs te maken in verschillende ict-toepassingen: Excel, Python, Java...
Informaticus in Eeklo (9900) - Benjamin
Benjamin
Eeklo
5/5 (2 reviews)
Ik ben geboren met een computer dus ik heb al jaren zelfstandig veel over de pc geleerd, ik heb al heel veel pc’s met succes hersteld en geassembleerd. Ik wil ook van men hobby men werk maken en nog veel meer bij leren gaande weg. Ik ben ook graag bezig met mensen en word er blij van als de klant tevreden is als alles werk.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Gregory
Gregory
Bassevelde
5/5 (2 reviews)
Al van jongs af aan hebben computers mij enorm geboeid. Ik ben er dan ook redelijk goed in, vooral met Windows en Office. Op mijn bedrijf, ben ik het aanspreekpunt voor IT-problemen.
Informaticus in Adegem (9991) - Bjarne
Bjarne
Adegem
5/5 (2 reviews)
De volledige site voor mijn bedrijf heb ik zelf ontwikkeld. Denk hierbij ook aan het grafische aspect zoals logo, youtube thumbnails, twitter banner, etc.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Matthias
Matthias
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Particulieren of kleinere bedrijven die graag een responsive website of REST api willen, eventueel met databank integratie kunnen bij mij terecht. Ik creëer full-stack applicaties die zowel op gsm, tablet als computer formaat afgestemd zijn door gebruik te maken van Java met behulp van het Spring Framework, Thymeleaf, of JSP, Hibernate en andere relevante technologieën.
Informaticus in Sint-margriete (9981) - Bart
Bart
Sint-margriete
Nieuw
Hi, ik ben Bart, een 36-jarige software developer uit Oost-Vlaanderen. Ervaring met C#, mysql, WCF Services, MVC. Interesse in python. Gemotiveerd en communicatief. Ik spreek zeer goed nederlands en engels. Noties frans en duits.
Informaticus in Kaprijke (9970) - Dimitri
Dimitri
Kaprijke
4.0/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Dimitri. Ik ben afkomstig uit regio meetjesland en een handige duizendpoot. Ik heb destijds mijn volledige huis zelf verbouwd waardoor ik heel veel ervaring heb opgedaan. Hierdoor is er een passie ontstaan voor het klussen. Op professioneel vlak werk ik reeds 13 jaar als onderhoudstechnieker.
Informaticus in Assenede (9960) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assenede
5/5 (1 reviews)
Uw website. Uitgangsbord. 24uur op 24 in beeld. Dat moet in orde zijn. Ik kan dit voor jouw uitwerken. Ook de hosting en domeinnamen kan ik voorzien. Uw nieuwe website zal steeds gebouwd worden via een eigen beheer systeem. Zodanig dat je nadien zelf tekst kan aanpassen.
Informaticus in Sint-jan-in-eremo (9982) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-jan-in-eremo
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na 10 jaar ervaring kan ik u ondersteuning bieden bij opleiding Windows, opleiding MacOS, aankopen van pc's en andere hardware, webdesign, SEO, software op maat, kantoor-automatisatie,... Staat u opdracht niet in de lijst? Aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen. Ik ben Jonathan! Regio Meetjesland, Regio Gent, Regio Brugge.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Lembeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Lembeke: geëvalueerd met 4.68 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Lembeke, pc hersteller Lembeke, reparatie computer Lembeke, computertechnicus Lembeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden