Vind de beste pc specialisten van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
4.18/5 · 11 reviews
2180 Ekeren
Als gediplomeerd kennis werker met 15jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Informaticus in Merksem (2170) - Younes
Younes
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Informaticus in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Informaticus in Stabroek (2940) - Chris
Chris
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Informaticus in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
IT’er met specialisatie in security. Jaren ervaring met systeem beheer, netwerken en webhosting. Geef ook graag uitleg en les over allerlei thema’s oa security.
Informaticus in Ekeren (2180) - Ivan
Ivan
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Een persoonlijk aanpak. Zeer geduldig om tot de gewenste oplossing te komen. Snel en vaak beschikbaar. Vrienden en familie komen steeds bij mij terecht als ze vragen hebben over al hun elektronische aankopen. Aangezien ik alle technologie op de voet volg kan ik hier snel en correcte info doorgeven van aankoop tot ingebruikname en eventuele problemen.
Informaticus in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen
Informaticus in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Informaticus in Antwerpen (2000) - Mohanad
Mohanad
Nieuw
2000 Antwerpen
Informaticus in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben een echte informatica-kenner in hart en nieren. Alle vragen over uw computer zal ik proberen te beantwoorden. Computer traag? Opnieuw installeren kan een oplossing zijn. Uitleg nodig over je nieuwe smartphone? Geen probleem!
Informaticus in Ekeren (2180) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2180 Ekeren
Vragen rond Windows, Linux of Mac, Shoot... Ik kan je wel helpen met dat instellen van die 1000 stappen om smartphone of tablet op te starten. Ik maak je graag wegwijs in hoe je nu eindelijk die sociale media naar je hand zet...
Informaticus in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Nieuw
2030 Antwerpen
Informaticus in Merksem (2170) - Lore
Lore
Nieuw
2170 Merksem
Heb je vragen over programma's zoals illustrator, photoshop of indesign? Dan ben je bij het juiste adres! Ik ben hier al sinds ik 11 jaar ben mee bezig en ben dus op mijn 14 jaar naar een kunstschool gegaan om hier nog meer over te leren. Ik heb sinds toen mijn laptop niet meer weggelegd. Ik heb heel vaak mijn klasgenoten geholpen bij dingen die ze niet verstaan.
Informaticus in Ekeren (2180) - David
David
Nieuw
2180 Ekeren
Professioneel Senior Software Engineer met ervaring in PHP (Drupal 7/8, Symfony) en Javascript (React, NextJS). Kennis van Linux, Continuous Integration, GIT, REST, SOAP...
Informaticus in Ekeren (2180) - Nadine
Nadine
Nieuw
2180 Ekeren
Van een logo tot een trouwuitnodiging en van geboortekaartjes tot sponsorboekjes, ik help je graag verder! Ik ben gepassioneerd door graphic design en wil graag mijn portfolio verder uitbouwen. Ik werk ook nauw samen met een drukkerij dus opvolging van drukwerk is ook mogelijk. Ik werk voornamelijk met Photoshop, Illustrator & Indesign. Wil je graag mijn website bekijken? Stuur me een berichtje!

Pc specialist Ekeren: geëvalueerd met 4.9 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Ekeren, pc hersteller Ekeren, reparatie computer Ekeren, computertechnicus Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Ekeren

kinderen wegwijs maken met PC - Pc crash - Oudere Acer-laptop (W7) nazien en herstellen ???? - pc bijstand - Trojan horse : marquis - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - Sketchup - Sketchup opleiding / begeleiding - Bestanden - Defect - beeldscherm geeft geen beeld meer - energetische meet-toestel
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden