Ring Twice

Hulp voor bijles fysica bij jou in de buurt

Meer dan 709 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars fysica

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.93/5 (91 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bernard is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.94/5 (68 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Jolien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (60 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.81/5 (54 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
An is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (43 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.96/5 (23 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.67/5 (9 reviews)
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
Sint-katelijne-waver
5/5 (6 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 5-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles fysica in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.94/5 (67 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles fysica in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.9/5 (49 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles fysica in Beersel (1650) - Diego
Diego
Beersel
4.93/5 (42 reviews)
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Bijles fysica in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
Kapellen
4.95/5 (38 reviews)
Ik heb zeer ruime ervaring om bijles te geven in de vakken natuurwetenschappen, biologie, chemie en fysica tot en met de 2de graad secundair onderwijs.
Bijles fysica in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles fysica in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.84/5 (31 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles fysica in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (30 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, en kan zodoende u helpen bij wiskunde en een waaier aan wetenschappen. Ik heb reeds enige ervaring met bijlessen wiskunde in het middelbaar alsook bijles van bv. mechanica op universitair niveau.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles fysica: geëvalueerd met 4.92 door 1.299 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus fysica, privé leraar fysica aan huis, privéles fysica, prijs bijles fysica,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles fysica gezocht!

Fysica is nooit uw sterkste vak geweest? Uw kind heeft extra hulp nodig voor natuurkunde? Materie, evenwicht, beweging, straling en licht: u krijgt er instant kippenvel van. 

Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen fysica (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar fysica? Hoeveel betaalt u een bijlesgever fysica? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een paar privé leraars fysica die klaar staan om u te helpen! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars fysica zijn er voor u. 

 

Bijles fysica of studiebegeleiding? 

Begrijpt uw kind niet veel van fysica? Klinken de verschillende fysica wetten als Chinees? Uw kind heeft moeite met studeren van fysica? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht fysica meegeeft? Zijn cijfers voor fysica blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles fysica voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of privélessen rechten!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijles fysica. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar fysica bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft wat de behoeften van uw kind in fysica precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijlessen fysica aan huis

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak fysica, is het soms een goed idee om een bijlesgever fysica in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht fysica betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever fysica die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles?  Het maakt niet uit waar u woont in België! Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles fysica geven als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen!

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica

Lessen toelatingsexamen geneeskunde - Bijles wiskunde 4de Latijn-Wiskunde 5u - Toegepaste wetenschappen - Bijles wiskunde en fysica 3de middelbaar - bijles chemie fysica - bijes fysica 5 de middelbaar - Bijles Fysica - Bijlessen wiskunde - fysica - Bijles Fysika - Bijles fysica en chemie - Bijles mechanica 4de middelbaar - BIJLES EN HULP TAAK - Bijles Wiskunde/Fysica 3 de middelbaar Wetenschap. - Bijles fysica - Wekelijkse bijles fysica - Bijles fysica 3de middelbaar Natuurwetenschappen - Bijles toegepaste wetenschappen - Graag bijles fysica en wiskunde voor dochter 3 Nw - Bijles wiskunde en fysica - wiskunde en fysica 3e middelbaar - wiskunde en fysica 3e middelbaar - Tutor 3de Wiskunde en natuurwetenschapen - Bijles Fysica - Bijles wtenschappenvakken - Bijlessen Wiskune en Fysica - 3de secundair - bijles fysica - Leren GRONDIG leren, leerhouding en -methode - Bijles wiskunde & fysica voor 4dejaars (NL) - bijles dochter 3de middelbaar natuurwetenschap - Uitleg fysica oefeningen - Bijles zoon 16j ( 5Wetwis) - Bijles fysica 5de middelbaar - Bijlessen chemie, fysica en wiskunde (3) - Bijlessen chemie, fysica en wiskunde (2) - Fysica-sterkteleer - 18€/uur - bijles voor chemie en fysica (23) - Bijles fysica - Bijles wiskunde en fysica (dynamica en energie) voor de opleiding industrieel ingenieur - Bijles natuurwetenschappen - Bijlessen fysica, 1e bachelor kinesitherapie - Bijles chemie en fysica - Bijles Fysica - Bijles fysica - Wiskunde 3aso - Bijles Fysica komend exaam vrijdag 17/12/21 - Help me aub! - Bijles fysica middelbaar - bijles voor chemie en fysica (22) - Bijles fysica - Bijles fysica (2) - hulp voor bijles om betere toetsen te krijgen - Extra bijles wiskunde en fysica - Bijles bij wiskunde en fysica uit de richting economie wiskunde in het 6de - Bijles fysica gyemie en wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden