Bijles fysica in België: 666 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles fysica in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
4.93/5 · 90 reviews
9200 Dendermonde
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles fysica in Gent (9000) - Bernard
Bernard
4.94/5 · 66 reviews
9000 Gent
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles fysica in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
4.94/5 · 65 reviews
2221 Booischot
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles fysica in Gent (9000) - Jolien
Jolien
5/5 · 50 reviews
9000 Gent
Ik zit in mijn laatste master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles fysica in Baal (3128) - Elly
Elly
4.9/5 · 48 reviews
3128 Baal
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles fysica in Beersel (1650) - Diego
Diego
4.93/5 · 42 reviews
1650 Beersel
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Bijles fysica in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
4.78/5 · 41 reviews
1820 Steenokkerzeel
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles fysica in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Ik heb zeer ruime ervaring om bijles te geven in de vakken natuurwetenschappen, biologie, chemie en fysica tot en met de 2de graad secundair onderwijs.
Bijles fysica in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
5/5 · 37 reviews
9255 Buggenhout
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles fysica in Tremelo (3120) - An
An
5/5 · 37 reviews
3120 Tremelo
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles fysica in Sint-amandsberg (9040) - Jules
Jules
4.97/5 · 32 reviews
9040 Sint-amandsberg
Door mijn opleiding burgerlijk ingenieur (Polytechniek) aan de Koninklijke Militaire School heb ik een goede kennis van zowat alle wetenschappelijke domeinen. Ik geef al een half jaar bijles via Bijleshuis en heb ook steeds mijn zussen geholpen bij wiskunde en fysica, dus qua ervaring zit het ook goed. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd en probeer deze passie voor de leerstof altijd door te geven!
Bijles fysica in Heverlee (3001) - Steven
Steven
5/5 · 30 reviews
3001 Heverlee
Ik ben burgerlijk ingenieur, en kan zodoende u helpen bij wiskunde en een waaier aan wetenschappen. Ik heb reeds enige ervaring met bijlessen wiskunde in het middelbaar alsook bijles van bv. mechanica op universitair niveau.
Bijles fysica in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
4.89/5 · 28 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles fysica in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
4.92/5 · 24 reviews
2920 Kalmthout
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 7 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.
Bijles fysica in Berlare (9290) - Michael
Michael
4.96/5 · 23 reviews
9290 Berlare
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!

Ring Twice bijles fysica: geëvalueerd met 4.92 door 1.242 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus fysica, privé leraar fysica aan huis, privéles fysica, prijs bijles fysica,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles fysica gezocht!

Fysica is nooit uw sterkste vak geweest? Uw kind heeft extra hulp nodig voor natuurkunde? Materie, evenwicht, beweging, straling en licht: u krijgt er instant kippenvel van. 

Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms vertaalt het beste zich in bijlessen fysica (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar fysica? Hoeveel betaalt u een bijlesgever fysica? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vaak zou de bijles moeten plaatsvinden? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een paar privé leraars fysica die klaar staan om u te helpen! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars fysica zijn er voor u. 

 

Bijles fysica of studiebegeleiding? 

Begrijpt uw kind niet veel van fysica? Klinken de verschillende fysica wetten als Chinees? Uw kind heeft moeite met studeren van fysica? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht fysica meegeeft? Zijn cijfers voor fysica blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé bijles fysica voor een opfriscursus of wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of privélessen rechten!). U vindt er dus sowieso iemand voor bijles fysica. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar fysica bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft wat de behoeften van uw kind in fysica precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 

 

Kwaliteitsvolle bijlessen fysica aan huis

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak fysica, is het soms een goed idee om een bijlesgever fysica in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht fysica betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever fysica die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles?  Het maakt niet uit waar u woont in België! Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles fysica geven als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen!

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica

Bijles - 4de leerjaar HuWe - Extra uitleg fysica nodig - Les wiskunde, chemie, fysica - bijles fysica - bijles wiskunde - Wiskunde leerkracht gezocht 📚📏 - Fysica bijles - Basis ict & Office voor beginners - Ghostwriter master thesis - Bijles wiskunde en fysica - bijles voor chemie en fysica (20) - Bijles Fysica - Bijles wetenschappen (in het bijzonder fysica) - bijles fysica - Bijles Fysica en Chemie universitair niveau - Bijles fysica - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica, Bijles chemie - Bijles wetenschappelijke vakken - Bijles fysica (STEM 5e jaar) Holsbeek - Bijles Fysica - Bijles fysica chemie (3) - Bijles fysica(voornamelijk)... Wiskunde af en toe - Bijles wiskunde en fysica - Huistaak begeleider student of ? - Bijles voor Fysica en wiskunde TSO richting - Bijles fysica voor volledige derde graad - bijles Chemistry Physics - Bijles fysica en chemie - Bijles Fysica - Aanvraag bijles wiskunde 5e middelbaar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles fysica, Bijles chemie - bijles voor chemie en fysica (19) - Bijles fysica chemie (2) - Bijles fysica 4e TSO - Prive bijles Fysica 3de graad ASO - Bijlessen chemie, fysica en wiskunde - Bijles chemie, wiskunde, fysica - Dxfgh - Bijles wiskunde en fysica gezocht - Bijles Thuis - Bijles voor het middelbaar onderwijs - Bijles wiskunde, fysica en chemie 4de middelbaar - Bijles Fysica - bijles chemie en fysica - Fysica bijspijkeren 2de graad middelbaar - Bijles voor mijn zoon - bijles voor chemie en fysica (18) - Ondersteuning fysica -revalidatiewetznschappen - Bijles wiskunde en eventueel ook fysica - Burgerlijk Ingenieur Mechanica 1 - Bijles wiskunde + chemie - fysica - Bijles wiskunde/chemie/fysica 5e middelbaar - Bijles fysica, 5 ASO (econ-wetenschappen) - BIJLES FYSICA EN WISKUNDE - Bijles wiskunde en fysica
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden