bijles fysica

Hulp voor bijles fysica bij jou in de buurt

Meer dan 1.056 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica

Bijles fysica in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
Steenokkerzeel
4.9/5 (109 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles fysica in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles fysica in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
4.95/5 (91 reviews)
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles fysica in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (74 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles fysica in Tremelo (3120) - An
An
Tremelo
5/5 (74 reviews)
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles fysica in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles fysica in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (55 reviews)
Na mijn middelbare studies Industriële wetenschappen ben ik begonnen met bijlessen. Reeds 4 jaar geef ik nu bijles in de wetenschaps vakken vanaf 5de leerjaar tot 4de middelbaar.
Bijles fysica in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.94/5 (54 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles fysica in Heverlee (3001) - Steven
Steven
Heverlee
5/5 (49 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur, en kan zodoende u helpen bij wiskunde en een waaier aan wetenschappen. Ik heb reeds enige ervaring met bijlessen wiskunde in het middelbaar alsook bijles van bv. mechanica op universitair niveau.
Bijles fysica in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.85/5 (47 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles fysica in Beersel (1650) - Diego
Diego
Beersel
4.89/5 (45 reviews)
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Bijles fysica in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles fysica in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Bijles fysica in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
Kalmthout
4.88/5 (25 reviews)
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 8 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.
Bijles fysica in Ganshoren (1083) - Marc
Marc
Ganshoren
4.83/5 (24 reviews)
Veelzijdige lesgever, kan de wiskunde eenvoudig aanbrengen. Inzichtelijk, met eenvoudige technieken om formules lang te kunnen onthouden. Creatief.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars fysica

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica: geëvalueerd met 4.94 door 1.892 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica, fysica bijles, opfriscursus fysica, privé leraar fysica aan huis, privéles fysica, prijs bijles fysica,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Waarom zou je fysica lessen volgen?


Fysicalessen volgen is van onschatbare waarde omdat ze begrip verschaffen van de fundamentele principes die ten grondslag liggen aan het universum. Het helpt je de wereld om je heen te begrijpen, van elementaire natuurkunde tot complexe fenomenen. Dit vak verbetert probleemoplossende vaardigheden, kritisch denken en analytische capaciteiten, waardoor het een waardevolle investering in je opleiding en toekomst is.

Wat kost bijles fysica?


De kosten voor bijles fysica variëren afhankelijk van de locatie, kwalificaties van de docent, en het niveau van de les. Gemiddeld is de startprijs vanaf €15-€25/uur voor individuele bijles.


Wanneer volg je bijles fysica?


Bijles fysica kan het hele jaar door worden gevolgd, afhankelijk van individuele behoeften en planning. Studenten kiezen vaak voor bijles wanneer ze moeite hebben met de stof, zich willen voorbereiden op examens of gewoon hun begrip van het vak willen verdiepen.

Wat leer je tijdens de fysica lessen?


Tijdens fysicalessen leer je een breed scala aan onderwerpen, waaronder kinematica, krachten, energie, golven, elektriciteit, magnetisme, optica en moderne fysica. Je krijgt inzicht in de wetten van Newton, thermodynamica, elektromagnetische verschijnselen en quantummechanica. Je leert ook experimenteel werken, metingen uitvoeren en data analyseren. De lessen kunnen variëren van basisniveau tot gevorderd, afhankelijk van je behoeften en niveau.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden