bijles Leuven

Hulp voor bijles Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Leuven

Gunther is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Leuven (3000) - Gunther
Gunther
Leuven
4.62/5 (13 reviews)
Bijles kan in wiskunde, fysica, biologie, programmeren, chemie, elektriciteit, mechanica en statistiek voor basis- en middelbaar onderwijs of universiteit/hoge school. Voorbereiding op arts/tandarts examen en examencommissie ook mogelijk. Ik ben flexibel in mijn uren.
Bijles in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (9 reviews)
Ik ben Nele. Ik heb sportkot en even verpleegkunde gestudeerd en ben nu bezig met dierenzorg. Al van kleins af aan interesseerde biologie mij erg waardoor ik me er in verdiept heb. HIerdoor wil ik ook graag bijles geven om anderen de interessante kant van biologie te laten zien. Om ze te helpen waar ze moeilijkheden bij hebben en antwoorden te kunnen geven op hun vragen.
Bijles in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met bijles geven. Ik pas me goed aan aan de individuele noden van de student. Ik ben bioloog van opleiding (KUL) en geef drie jaar les in 2de en 3de graad aso (fys, chem, bio, toep wetenschappen, seminarie).
Bijles in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Bijles in Leuven (3000) - Randy
Randy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Bijles in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben student Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, een wetenschappelijke opleiding aan de KU Leuven. In het secundair behaalde ik een diploma voor Wetenschappen-Wiskunde (8u). Ben je een student secundair onderwijs? En heb je problemen voor wetenschappen? Dan help ik je graag!
Bijles in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles in Leuven (3000) - Abhi
Abhi
Leuven
5/5 (1 reviews)
I taught several years in Faculty of Industrial Engineering in KUL and I understand the problems that students choosing Chemistry/Chemical Engineering face due to such rigorous schedule. I am ready to provide help in Chemistry, Mathematics, Separations, Thermodynamics and Computational Applications of Chemical Engineering (MATLAB)
Bijles in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica uit Leuven. In het middelbaar heb ik vaak bijles gegeven aan lagere jaren en eerlijk gezegd is het ook wel iets wat ik zeer graag doe. Zien dat de leerling het beter doet, daar halen we allebei voldoening uit! Ik ga daarom ook altijd mijn best doen om het zo goed mogelijk uit te leggen en hopelijk snapt de leerling zijn/haar leerstof beter
Bijles in Leuven (3000) - Douwe
Douwe
Leuven
5/5 (1 reviews)
In het 5de en 6de middelbaar deed ik Wetenschappen Wiskunde met 8 uur wiskunde. Momenteel studeer ik Handelsingenieur met ook een heleboel wiskunde. Dus heb je hulp nodig met een van deze vakken, twijfel niet om mij te contacteren!
Bijles in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Als gediplomeerd leerkracht Latijn-Wiskunde heb ik veel ervaring in (bij)les geven. Ik weet dat iedereen op een andere manier leert, ben zeer geduldig, ga op zoek naar de beste leeraanpak voor ieder kind, en vind het belangrijk dat kinderen ook plezier & vertrouwen ontwikkelen in hun leerproces. Bent u op zoek naar bijles Wiskunde voor de lagere school t.e.m. het 3e middelbaar? Ik help graag!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Leuven, bijlessen Leuven, huiswerkbegeleiding Leuven, studiebegeleiding Leuven, thuisbegeleiding Leuven, bijles aan huis Leuven, bijles prijs Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden