bijles Sint-niklaas

Hulp voor bijles Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Sint-niklaas

Bijles in Sint-niklaas (9100) - Saar
Saar
Sint-niklaas
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een regent wiskunde en geef bijles over de leerstof eerste en tweede graad ASO/TSO/KSO. Leerlingen BSO t.e.m. 7de jaar kunnen ook bij terecht I.v.m. Wiskunde PAV
Bijles in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Bijles in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd op een proefschrift over theoretische fysica, meer bepaald kernfysica. Daarnaast heb ik ook kennis van menswetenschappen (taalkunde, economie).
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben als student bezig aan mijn 1ste jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde (8 uur) gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat men alles begrijpt.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik beheers de leerstof van het lager onderwijsniveau goed. Ik sta zelf in het 6de leerjaar. Voor wiskunde beschik ik dus over genoeg ervaring om voldoende te kunnen helpen.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Latijn - wiskunde 8 uur gestudeerd, en daarna master in de handelswetenschappen finance & risk management. Altijd al goed geweest in wiskunde, en er een sterke interesse voor gehad.
Bijles in Belsele (9111) - Kylie
Kylie
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een student Latijn-wetenschappen-wiskunde en zit in mijn laatste jaar. Ik haal erg goede punten op Frans en Latijn en zou het dan ook erg leuk vinden om bijles te geven in deze vakken.
Bijles in Belsele (9111) - Fran
Fran
Belsele
Nieuw
Student, 2e jaar bouw. Hiervoor heb ik al 1 jaar industrieel ingenieur gedaan. Ben graag bezig met wiskunde, dus ik kan altijd helpen, waar nodig. Verdiep er graag even in, zodat ik deftig bijles kan geven.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik ervaring met het uitleggen van leerstof aan kinderen. Ik kan dus gerust wiskunde (en andere vakken) uitleggen aan leerlingen uit de basisschool en leerlingen uit 1B.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Hoi student, senior & leergierigen! Ik ben bedreven in de computerwetenschappen & alles daaromheen. Omwille dat dit geen exacte wetenschap is, is dagelijks bijleren een must. Technische ontwikkelingen & nieuwtjes is voor mij een passie. Ik geef regelmatig uitleg aan senioren, mensen met beperkingen. Indien u uitleg of advies nodig heeft, kan u me ook vanop afstand bereiken via remote support. Mvg
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Stef
Stef
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Met een persoonlijke aanpak probeer ik gericht te werk te gaan om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Zelf geef ik al 5 jaar les in het 1e en 2e jaar secundair onderwijs zowel A-stroom als B-stroom. Door deze ervaring heb ik een zeer uitgebreide kijk op de mogelijke problemen en oplossingen binnen dit vakdomein.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.97 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Sint-niklaas, bijlessen Sint-niklaas, huiswerkbegeleiding Sint-niklaas, studiebegeleiding Sint-niklaas, thuisbegeleiding Sint-niklaas, bijles aan huis Sint-niklaas, bijles prijs Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Sint-niklaas

Bijles wiskunde (bewerkingen) - Bijles rekenen 6de leerjaar (lager onderwijs) - Bijles wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden