bijles Sint-niklaas

Hulp voor bijles Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Sint-niklaas

Bijles in Sint-niklaas (9100) - Saar
Saar
Sint-niklaas
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een regent wiskunde en geef bijles over de leerstof eerste en tweede graad ASO/TSO/KSO. Leerlingen BSO t.e.m. 7de jaar kunnen ook bij terecht I.v.m. Wiskunde PAV
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
5/5 (9 reviews)
Hallo! Bent u op zoek naar hulp bij een bepaald onderwerp, een bepaalde les, ... Ik kan u helpen! De bijles kan eenmalig gebeuren of op regelmatige basis. Ik heb 20 jaar ervaring binnen het onderwijs. Ikzelf volgde Latijn in het middelbaar. Dus leerstof van het lager en leerstof van de eerste twee jaren middelbaar kan ik zeker geven! Alles volgens overeenkomst.
Bijles in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Bijles in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik ben afgestudeerd op een proefschrift over theoretische fysica, meer bepaald kernfysica. Daarnaast heb ik ook kennis van menswetenschappen (taalkunde, economie).
Linde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Belsele (9111) - Linde
Linde
Belsele
5/5 (3 reviews)
Ik ben een student, die wiskunde studeert op de universiteit van Antwerpen. Ik heb veel geduld om iets moeilijk op verschillende manieren uit te leggen zodat de leerling het toch begrijpt. Wiskunde is een vak dat ik met passie volg en enthousiast wil verduidelijken.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik beheers de leerstof van het lager onderwijsniveau goed. Ik sta zelf in het 6de leerjaar. Voor wiskunde beschik ik dus over genoeg ervaring om voldoende te kunnen helpen.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Latijn - wiskunde 8 uur gestudeerd, en daarna master in de handelswetenschappen finance & risk management. Altijd al goed geweest in wiskunde, en er een sterke interesse voor gehad.
Bijles in Belsele (9111) - Kylie
Kylie
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een student Latijn-wetenschappen-wiskunde en zit in mijn laatste jaar. Ik haal erg goede punten op Frans en Latijn en zou het dan ook erg leuk vinden om bijles te geven in deze vakken.
Bijles in Belsele (9111) - Fran
Fran
Belsele
Nieuw
Student, 2e jaar bouw. Hiervoor heb ik al 1 jaar industrieel ingenieur gedaan. Ben graag bezig met wiskunde, dus ik kan altijd helpen, waar nodig. Verdiep er graag even in, zodat ik deftig bijles kan geven.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik ervaring met het uitleggen van leerstof aan kinderen. Ik kan dus gerust wiskunde (en andere vakken) uitleggen aan leerlingen uit de basisschool en leerlingen uit 1B.
Bijles in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Hoi student, senior & leergierigen! Ik ben bedreven in de computerwetenschappen & alles daaromheen. Omwille dat dit geen exacte wetenschap is, is dagelijks bijleren een must. Technische ontwikkelingen & nieuwtjes is voor mij een passie. Ik geef regelmatig uitleg aan senioren, mensen met beperkingen. Indien u uitleg of advies nodig heeft, kan u me ook vanop afstand bereiken via remote support. Mvg
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.98 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Sint-niklaas, bijlessen Sint-niklaas, huiswerkbegeleiding Sint-niklaas, studiebegeleiding Sint-niklaas, thuisbegeleiding Sint-niklaas, bijles aan huis Sint-niklaas, bijles prijs Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden