bijles Brugge

Hulp voor bijles Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Brugge

Bijles in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Bijles in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Loquor Linguam Latinam, ut vides. Iam Capior ab linguis extinctis in aetate iuvene. Ik ben dus gefascineerd door oude talen en het Latijn is daar eentje van. Ik heb Latijn gevolgd in het middelbaar, zowel de 4 à 5 uur als 2 uur. Een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb.
Bijles in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Bijles in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Bijles in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Bijles in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Bijles in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Als student studerende in 2e Bachelor Elektronica student heb ik 4 uur wiskunde in de week.Ik heb in het middelbaar 8 uur wiskunde gevolgd en kan in principe bijles geven over alles dat in middelbaar gezien wordt.
Bijles in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Bijles in Lissewege (8380) - Steffi
Steffi
Lissewege
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs sinds september 2016. Al elk jaar heb ik een andere klas/opdracht waardoor ik veel ervaring heb met allerlei soorten moeilijkheden.
Bijles in Brugge (8000) - Stephane
Stephane
Brugge
Nieuw
Hallo, reeds als student begon ik bijles te geven van chemie en wiskunde. Dit doe ik tot op vandaag nog steeds. Daarnaast heb ik ook enkele jaren voor de klas gestaan als leerkracht wiskunde, scheikunde en fysica. Moet je overzichtelijke of gedetailleerde kennis bijgestuurd worden, dan ik je hiermee zeker helpen.
Bijles in Brugge (8000) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Was de beste van de klas plus opvoeder/leerkracht ik kan enorm goed kennis/verstand overbrengen. Niet tevreden geld terug garantie ook. Geen resultaten = geld terug.
Bijles in Assebroek (8310) - A.sophie
A.sophie
Assebroek
Nieuw
Ik ben leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs. Heeft uw zoon of dochter nood aan wat extra uitleg of wat extra (studie)begeleiding? Dan help ik jullie graag verder.
Bijles in Brugge (8000) - Elien
Elien
Brugge
Nieuw
Ik ben aan het werk als ondersteuner in het onderwijs. Ik kom zo op veel verschillende scholen en leer heel wat verschillende methodes/manieren kennen waarop verschillende leerstoffen worden aangebracht in het lager onderwijs. Specifiek kom ik bij kindjes met STOS (taalproblematiek). Taal is dus zeker mijn ding! Maar het visualiseren van rekenen, wero, ... is zeker ook een meerwaarde!
Bijles in Brugge (8000) - Mathias
Mathias
Brugge
Nieuw
master in de rechten met reeds 22 jaar ervaring in de bedrijfswereld. Strafrecht, bestuursrecht, overheidsopdrachten,... zijn zowat mijn vakgebied. Maar ook consumentenrecht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Brugge, bijlessen Brugge, huiswerkbegeleiding Brugge, studiebegeleiding Brugge, thuisbegeleiding Brugge, bijles aan huis Brugge, bijles prijs Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Brugge

Bijles wiskunde - Thesis Hulp Rechten - Wiskunde bijles nodig - Wiskunde - Bijles Fysica biomedische wetenschappen - Taak wiskunde - Bijles economie in Brugge (8000) - Bijles economie in Brugge (8000) - Bijles in Brugge (8000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden