bijles Hasselt

Hulp voor bijles Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Bijles in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Bijles in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Bijles in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Bijles in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Pas afgestudeerd als juriste (master in de rechten KUL). Heel wat ervaring in het geven van bijles via repetitorkantoren, namelijk Inleiding tot de rechtswetenschap, verbintenissenrecht, arbeidsrecht,... . Ook bij het leren studeren/plannen kan ik helpen.
Bijles in Hasselt (3500) - Dymfna
Dymfna
Hasselt
Nieuw
Tijdens mijn studentenjaren gaf ik reeds bijles aan medestudenten via een bijlesbureau. Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als Master in de Rechter aan de KU Leuven. Mijn bachelor diploma heb ik behaald aan de UHasselt. In mijn vrije tijd geef ik nog steeds graag bijles aan studenten.
Bijles in Hasselt (3500) - Melanie
Melanie
Hasselt
Nieuw
Student 1ste master in de architectuur aan UHasselt te Diepenbeek! Secundair voltooid studieprogramma met 6u wiskunde, universitair bachelor in de architectuur met wiskunde in het opleidingspakket
Bijles in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb lerarenopleiding gestudeerd en heb daarnaast diploma Accountacty-Fiscaliteit ( in Brussel dus Frans spreek ik ook goed). Ik leer heel graag aan en doe dat met plezier.
Bijles in Hasselt (3500) - Cis
Cis
Hasselt
Nieuw
Als geschoolde leerkracht leerde ik de didactiek en op het universiteit leerde ik de stof. Ook leerde ik hier zelfstandig studeren. Een goeie studiemethode primeert, vervolgens neem ik je mee door de leerstof.
Bijles in Hasselt (3500) - Marleen
Marleen
Hasselt
Nieuw
Ik ben van opleiding economiste (TEW) en werk al jaren op een boekhoudkantoor. Cijfertjes zijn echt mijn ding maar dat is lesgeven ook. Daarom help ik, in mijn vrije tijd, al een paar jaar studenten en scholieren uit de nood die problemen hebben met hun cursus economie/boekhouden.
Bijles in Hasselt (3500) - Alexia
Alexia
Hasselt
Nieuw
In tegenstelling tot wat heel veel mensen denken, is het studeren van rechten geen papegaaienwerk. Ik ben geschikt om deze dienst te verlenen omdat ikzelf de leerstof veel makkelijker kon verwerken dankzij het opstellen van efficiënte schema's, in plaats van blokken tekst vanbuiten te leren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Hasselt: geëvalueerd met 4.93 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Hasselt, bijlessen Hasselt, huiswerkbegeleiding Hasselt, studiebegeleiding Hasselt, thuisbegeleiding Hasselt, bijles aan huis Hasselt, bijles prijs Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Hasselt

Bijles wiskunde - Bijles wiskunde, Latijn - Wiskunde 5e middelbaar - Biomoleculen - bijles wiskunde - Bijles chemie student 5e middelbaar wis wetenschappen - Wiskunde 2 de middelbaar - Biomoleculen - Paper - bijles wiskunde secundair onderwijs - Ondersteuning Latijn - Bijles - Basis kennis chemie - Directe Belastingen - Wiskunde bijles - Bijles wiskunde - Bijles rechten universiteit - Bijles statistiek wetenschappelijke vorming u Hasselt 1 e Bach Kine - Bijles wiskunde in Hasselt (3500) - Wiskunde - Wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden