bijles Mechelen

Hulp voor bijles Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Mechelen

Bijles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Gerrit is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Mechelen (2800) - Gerrit
Gerrit
Mechelen
5/5 (26 reviews)
Ik ben meer 22 jaar leraar wiskunde en heb les gegeven in alle graden en onderwijsvormen. Na mijn lerarenopleiding bachelor-diploma (leraar wiskunde-biologie-economie) behaalde ik ook een master. Bijlessen vinden steeds plaats bij mij thuis, in het centrum van Mechelen of online. Ik heb verschillende handboeken van verschillende graden thuis liggen en kan oefeningen meegeven indien gewenst.
Bijles in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (16 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Bijles in Mechelen (2800) - Ghalid
Ghalid
Mechelen
5/5 (3 reviews)
-Momenteel geef ik al 7 jaar bijles in bijberoep. -Flexibel -Online als ter plaatse Jjwjwjxjxjxuuxiwisksksjjdjdjxjjdjdjxjxjxjjxjxjxjjdisikskdkdkdkdkdkdkdkkd
Bijles in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bijles in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Mechelen
Nieuw
Reeds enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde en fysica. Ik ontvangen de leerling thuis of kom aan huis. Beter te vroeg begeleiding zoeken, zo kan de schade beperkt worden!
Bijles in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Mechelen
Nieuw
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Bijles in Mechelen (2800) - Chiara
Chiara
Mechelen
Nieuw
Ik ben in het middelbaal afgestudeert in aso humane wetenschappen en studeer nu reeds enkele jaren biologie aan de universiteit van Brussel.
Bijles in Mechelen (2800) - Tom
Tom
Mechelen
Nieuw
Mijn naam is Tom Van Outryve, ik ben 4 jaar geleden afgestudeerd als burgerlijk ingenieur aan de KU Leuven en geef gepassioneerd bijles wiskunde en wetenschappen. Heb de afgelopen jaren al aan verschillende studenten bijles gegeven met mooie resultaten tot gevolg. Hierbij ga ik telkens voor een begeleiding op maat van de student.
Bijles in Mechelen (2800) - Adana
Adana
Mechelen
Nieuw
Ik heb een bachelorsdiploma in Bedrijfsmanagement - Marketing. Met meer dan twee jaar ervaring in de marketingfield ben ik bereid om mijn opgedane kennis te delen met jou.
Bijles in Mechelen (2800) - Faysal
Faysal
Mechelen
Nieuw
Master rechten - fiscaal recht - werkzaam als fiscaal jurist en zeer goede expertise in het lesgeven van fiscale topics. Behulpzaam en to the point
Bijles in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Master TEW (optie Accountancy) met 13 jaar bedrijfservaring in financiële functies. Breed interesseveld (economie, muziek, wetenschap, filosofie, wiskunde,...).
Bijles in Mechelen (2800) - Bruno
Bruno
Mechelen
Nieuw
Ik vind wiskunde leuk en geef dit enthousiasme graag door. Sinds een tiental jaar geef ik bijles wiskunde en soms wetenschappen. Ik slaag erin moeilijke dingen begrijpelijk te maken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Mechelen, bijlessen Mechelen, huiswerkbegeleiding Mechelen, studiebegeleiding Mechelen, thuisbegeleiding Mechelen, bijles aan huis Mechelen, bijles prijs Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Mechelen

Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (5) - Bijles - Studiebegeleiding 3e middelbaar - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (4) - Bijlessen in 2800 Mechelen - Wiskunde bijles - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (3) - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde (2) - Leraar voor wiskunde - Wiskunde vierde middelbaar - Wiskunde 2de middelbaar ASO - Mijn pleegzoon heeft bijles nodig voor wiskunde - Wiskunde - Bijles economie - Hey het is voor mijn dochter bijles te geven ,7 jr - Privéles voor mijn dochter van 7 jaar - Bijles wiskunde laatste jaar secundaire onderwijs (6de middelbaar) - Bijles wiskunde - Bijles Latijn - Bijles wiskunde bouwkunde - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Bijles wiskunde in Mechelen (2800) - Ik zoek bijlessen wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden