Bijles economie in België: 363 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles economie in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
4.97/5 · 67 reviews
3293 Kaggevinne
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles economie in Geel (2440) - Ralph
Ralph
4.98/5 · 56 reviews
2440 Geel
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles economie in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
5/5 · 27 reviews
9000 Gent
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles economie in Lubbeek (3210) - Wouter
Wouter
4.76/5 · 17 reviews
3210 Lubbeek
Ik ben een afgestudeerde Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde. Door mijn wiskundige achtergrond en uitgebreide ervaring met de exacte wetenschappen chemie en fysica ben ik de geknipte persoon om bijles hierin te geven. Ik kan bovendien steunen op mijn uitgebreide ervaring met kinderen en jongeren op het speelplein. Ondertussen geef ik al meer dan 5 jaar bijles aan middelbaar- en uniefstudenten.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
4.88/5 · 16 reviews
2800 Mechelen
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
4.57/5 · 14 reviews
9000 Gent
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Izegem (8870) - Steven
Steven
4.85/5 · 13 reviews
8870 Izegem
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Bijles economie in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles economie in Hoeilaart (1560) - Arno
Arno
5/5 · 9 reviews
1560 Hoeilaart
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd met grote onderscheiding aan de KU Leuven met een Master Handelsingenieur. In het middelbaar 8 uur per week Wiskunde gevolgd. Altijd al gepassioneerd geweest door wiskunde en reeds in de lagere school begonnen met medeleerlingen bepaalde zaken uit te leggen tijdens de lessen. Ervaring door bijles te geven aan mijn neef (15 jaar en in Ec-Wisk).
Bijles economie in Putte (2580) - Valerie
Valerie
5/5 · 8 reviews
2580 Putte
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles economie in Temse (9140) - Christof
Christof
5/5 · 8 reviews
9140 Temse
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Bijles economie in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles economie in Gent (9000) - Wouter
Wouter
4.71/5 · 7 reviews
9000 Gent
Economie gestudeerd aan unief + bijles gegeven in repetitoren bureeau. Gebruik dit nu ter ondersteuning in dag dagelijkse jobs (functionele consultant SAP (Finance & controlling)
Bijles economie in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles economie in Putte (2580) - Karen
Karen
4.83/5 · 6 reviews
2580 Putte
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.

Ring Twice bijles economie: geëvalueerd met 4.89 door 355 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus economie, privé leraar economie aan huis, privéles economie, prijs bijles economie,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles economie

Bijles economie en wiskunde - Bijles economie 4de middelbaar - Bijles economie voor onze zoon die in 6HA zit. - Online bijles macro economie - online bijles micro economie - Basis ict & Office voor beginners - Ghostwriter master thesis - af en toe bijles in wiskunde en economie - Bijles micro en macro economie (online) - 5e middelbaar - Bijles specifiek in Boekhouden - Boekhouding bijles - Economie en wiskunde - Bijles Economie - Bijles micro-economie - hulp bij basis economie in het engels - Economie en informatica - Bijles wiskunde voor bedrijfskundigen - Bijles boekhouden - Bijles bedrijfseconomie - Ondersteuning economie - algemene studiebegeleiding - wij zoeken iemand voor huiswerkbegeleiding - Bedrijfseconomie - Bijles voor het middelbaar onderwijs - Bijles economie hoger onderwijs (bedrijfsmanage) - Bijles - Aanleren studiemethodiek, leerstof structureren.. - Bijles boekhouden 4de middelbaar technisch - Begeleiding examencommissie derde graad STW - bijles krijgen voor het vak Office - Wekelijks 1uur bijles Wiskunde/Ecomonie - 6 pagina's onderzoeks project - economie bijles -richting KUL-rechten - Bijles boekhouden - vennootschapsbelasting - taak onderzoeksmethoden 1e Bach handelswetenschap - Bijles boekhouden Syntra student - Leerkracht boekhouden,wiskunde - TSO Handel 5de jaar - Bijlesleraar voor economie en wiskunde - Bijles economie - Inhaallessen boekhouden 2de graad - Bijles economie/ wiskunde - Bijlessen boekhouden hogeschool - Helpen bij Toegepaste Fiscaliteit - Helpen met het invullen van een belastingbrief - boekhouding - Bijles economie - Bijles voorbereiden examen aardrijkskundige - bijless voor mijn zoon 13 jaar - Bijles economie 3de middelbaar - Bijles boekhouden basis 5 de middelbaar - Bedrijfseconomie middelbaar - Hulp bij examen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden