bijles economie

Hulp voor bijles economie bij jou in de buurt

Meer dan 584 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie

Bijles economie in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.98/5 (80 reviews)
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles economie in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles economie in Antwerpen (2030) - Jef
Jef
Antwerpen
4.94/5 (36 reviews)
Bijles in boekhouding meer dan 45 jaar praktijk ervaring. Dit kan op verschillende niveaus en ook de manier waarop.volgens keuze van de aanvrager.
Bijles economie in Elsegem (9790) - Michelle
Michelle
Elsegem
4.97/5 (33 reviews)
Wiskunde en economie zijn de vakken waarvoor ik de meeste bijles geef. Dit voor lagere school als middelbaar niveau. Ook voor wiskunde en economie kan in helpen op Hogeschool niveau.
Bijles economie in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles economie in Lubbeek (3210) - Wouter
Wouter
Lubbeek
4.83/5 (23 reviews)
Ik ben een afgestudeerde Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde. Door mijn wiskundige achtergrond en uitgebreide ervaring met de exacte wetenschappen chemie en fysica ben ik de geknipte persoon om bijles hierin te geven. Ik kan bovendien steunen op mijn uitgebreide ervaring met kinderen en jongeren op het speelplein. Ondertussen geef ik al meer dan 5 jaar bijles aan middelbaar- en uniefstudenten.
Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (16 reviews)
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Bijles economie in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.8/5 (15 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Bijles economie in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles economie in Wemmel (1780) - Arne
Arne
Wemmel
4.93/5 (15 reviews)
Ik werk elke dag in de financiële wereld (beheerder van investeringsfondsen) en schrijf regelmatig een blog over economische en financiële onderwerpen. Ik geef ook les over "inleiding tot beleggen". Het doel van deze drie activiteiten is steeds hetzelfde : economie en boekhouding begrijpelijk en toegankelijk maken !
Bijles economie in Leuven (3000) - Gunther
Gunther
Leuven
4.67/5 (15 reviews)
Bijles kan in wiskunde, fysica, biologie, programmeren, chemie, elektriciteit, mechanica en statistiek voor basis- en middelbaar onderwijs of universiteit/hoge school. Voorbereiding op arts/tandarts examen en examencommissie ook mogelijk. Ik ben flexibel in mijn uren.
Bijles economie in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
4.93/5 (14 reviews)
Als afgestudeerd burgerlijk ingenieur en bedrijfseconoom ben ik vastberaden om mijn passie voor wiskunde met anderen te delen. Ik haal enorm veel voldoening uit het geven van bijles en probeer met een intuïtieve uitleg, voldoende herhaling en oefeningen het verschil te maken. ik ben een goedlachs en sociaal persoon en heb al enkele jaren ervaring in het geven van (online) bijles.
Bijles economie in Heverlee (3001) - Gaetan
Gaetan
Heverlee
5/5 (11 reviews)
Ik heb een masterdiploma economie aangevuld met een postgraduaat fiscaal recht en corporate finance. Tevens heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als consultant bij enkele multinationals. Deze theoretische bagage en praktijkervaring zet ik graag in om anderen te ondersteunen bij economische vakken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie: geëvalueerd met 4.92 door 625 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie, bijles economie gezocht, economie bijles, opfriscursus economie, privé leraar economie aan huis, privéles economie, prijs bijles economie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Waarom zou je economie lessen volgen?


Economielessen zijn waardevol omdat ze begrip verschaffen van economische concepten die relevant zijn voor persoonlijke financiën, bedrijfsleven en beleid. Ze helpen bij het ontwikkelen van besluitvormings- en analytische vaardigheden.

Wat kost bijles economie?


De kosten van bijles economie variëren, maar beginnen meestal bij €15 tot €20 per uur, afhankelijk van de locatie, kwalificaties van de docent en het niveau van de les. Groepslessen zijn vaak voordeliger.

Wanneer volg je bijles economie?


Bijles economie kan op elk moment worden gevolgd, vooral wanneer je moeite hebt met de stof, je je voorbereidt op examens of extra ondersteuning nodig hebt bij complexe economische concepten.

Wat leer je tijdens de economie lessen?


Tijdens economielessen leer je over onderwerpen als vraag en aanbod, marktstructuren, macro-economie, financiële analyse, beleidskwesties en meer. Je krijgt inzicht in economische principes en hun praktische toepassingen.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden