bijles Aalst

Hulp voor bijles Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Aalst

Bijles in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
4.83/5 (6 reviews)
Als handelsingenieur en bijkomende studies fysica op universiteit ben ik goed met wiskunde en fysica. Bijles nodig in 1 van deze vakken? Laat iets weten
Bijles in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Laborant en heb een richting gestudeerd met 6 uren wiskunde. Ik ben dus de juiste persoon als uw kinderen bijles nodig hebben in wetenschappelijke vakken en wiskunde. Ik probeer te begrijpen waar de moeilijkheden van uw kind liggen en probeer de soms ingewikkelde processen of bewerkingen op een juiste en goed verstaanbare manier uit te leggen.
Bijles in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen en ik heb het vak Latijn nu al zes jaar. Ik vind het leuk om de grammatica uit leggen, om te helpen de woordenschat te beheersen en om te helpen teksten te vertalen.
Bijles in Aalst (9300) - Anthony
Anthony
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds september 2020 gestart met bijlessen. Aanvankelijk vooral Frans en Latijn, maar dit werd uitgebreid naar andere vakken zoals geschiedenis, Nederlands en Engels. Ik streef naar een gepersonaliseerde aanpak en hecht veel belang aan het persoonlijk welzijn.
Bijles in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Bijles in Aalst (9300) - Eva
Eva
Aalst
Nieuw
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd en heb ervaring in het lesgeven. Bovendien gaf ik al twee jaar bijles aan een leerling in de derde graad van het secundair.
Bijles in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Marketing, Toerisme en Sales. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales, Marketing, Copywriting & Media
Bijles in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles in Gijzegem (9308) - Jasper
Jasper
Gijzegem
Nieuw
Ik ben voltijds leraar Latijn met passie voor het vak en leerlingen beter maken. Ik hou ervan om leerlingen de kennis en inzichten van het Latijn aan te brengen en te zien toepassen.
Bijles in Aaigem (9420) - Hanna
Hanna
Aaigem
Nieuw
Heb je het moeilijk met één van volgende economisch vakken: boekhouden, verkoop, handel, handelseconomie,...? Als leerkracht secundair help ik je hier graag mee. Leerlingen in de eerste, tweede graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Bijles in Gijzegem (9308) - Jagoda
Jagoda
Gijzegem
Nieuw
In het lager onderwijs was ik zelf niet zo goed in wiskunde, vooral uit luiheid, dus ik denk dat niemand het beter zou kunnen begrijpen als iemand die juist hetzelfde probleem had. Ik bied mijn dienst aan om vooral bijles te geven aan kinderen van het lager onderwijs, maar het middelbaar is ook geen probleem. Ik leerde uit mijn fouten en wil anderen ook op het juiste pad zetten. Groetjes
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Aalst: geëvalueerd met 4.82 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Aalst, bijlessen Aalst, huiswerkbegeleiding Aalst, studiebegeleiding Aalst, thuisbegeleiding Aalst, bijles aan huis Aalst, bijles prijs Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden