Bijles statistiek in België: 360 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles statistiek in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 214 reviews
1020 Laken
Reeds een tiental jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, office en studiebegeleiding op verschillende niveaus, ook examencommissie. Extra oefeningen en boeken ter beschikking ter ondersteuning van de leerstof op school.
Bijles statistiek in Gent (9000) - Maarten
Maarten
4.97/5 · 99 reviews
9000 Gent
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles statistiek in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
4.93/5 · 90 reviews
9200 Dendermonde
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles statistiek in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
4.97/5 · 67 reviews
3293 Kaggevinne
Ik ben leerkracht secundair in economie, boekhouden, dactylo, logistiek, informatica en wiskunde. Ik heb reeds jaren bijles gegeven. Ik ben bereid om kinderen uit het secundair onderwijs bijles te geven.
Bijles statistiek in Gent (9000) - Bernard
Bernard
4.94/5 · 66 reviews
9000 Gent
Brede ervaring (dr. ir.) - bijlessen voor hoger onderwijs en hoger middelbaar. Aanpak lessen steeds gericht op de specifieke behoefte van de student(e); nadruk op verbanden, inzicht en oplossingstechnieken; gestructureerde aanpak voor grote delen leerstof; op vraag uitgeschreven oplossingen.
Bijles statistiek in Geel (2440) - Ralph
Ralph
4.98/5 · 56 reviews
2440 Geel
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles statistiek in Baal (3128) - Elly
Elly
4.9/5 · 48 reviews
3128 Baal
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles statistiek in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
4.89/5 · 47 reviews
9000 Gent
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles statistiek in Steenokkerzeel (1820) - Gerrit
Gerrit
4.78/5 · 41 reviews
1820 Steenokkerzeel
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie en fysica met meer dan 20 jaar ervaring. Van Pythagoras, tweedegraadsvergelijkingen, exponentiële en logaritmische functies tot afgeleiden en integralen, alles is mogelijk! Ik geef bijles in de eerder genoemde vakken bij mij thuis te Melsbroek of online via Zoom. Referenties zijn beschikbaar.
Bijles statistiek in Tremelo (3120) - An
An
5/5 · 37 reviews
3120 Tremelo
ik geef graag les en krijg goede commentaren van de leerlingen die ik tot nu toe geholpen heb. ik ben flexibel en vlot bereikbaar ik kan op verschillende niveaus helpen : variërend van lager onderwijs tot universitair niveau
Bijles statistiek in Sint-amandsberg (9040) - Jules
Jules
4.97/5 · 32 reviews
9040 Sint-amandsberg
Door mijn opleiding burgerlijk ingenieur (Polytechniek) aan de Koninklijke Militaire School heb ik een goede kennis van zowat alle wetenschappelijke domeinen. Ik geef al een half jaar bijles via Bijleshuis en heb ook steeds mijn zussen geholpen bij wiskunde en fysica, dus qua ervaring zit het ook goed. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd en probeer deze passie voor de leerstof altijd door te geven!
Bijles statistiek in Gent (9000) - Dirk
Dirk
4.97/5 · 29 reviews
9000 Gent
Ik werk vooral met leerlingen van de 2de en 3de graad secundair, studenten bachelor en master in de economische en handelswetenschappen, handelsingenieur en bio-ingenieur, maar elk niveau is mogelijk.
Bijles statistiek in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
4.89/5 · 28 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles statistiek in Heverlee (3001) - Stijn
Stijn
5/5 · 28 reviews
3001 Heverlee
Als praktijkassistent Wiskunde aan KU Leuven geef ik oefenzittingen en vervul ik een belangrijke rol in het leerproces van studenten. Ik volg nu ook de Educatieve Master Wetenschappen & Technologie (wiskunde) en beschik dus zeker over didactische kwaliteiten en het nodige geduld. Verder heb ik heel wat ervaring met het geven van bijles in zowel wiskunde als statistiek op universitair niveau.
Bijles statistiek in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
4.92/5 · 24 reviews
2920 Kalmthout
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 7 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.

Ring Twice bijles statistiek: geëvalueerd met 4.87 door 1.234 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus statistiek, privéleraar statistiek aan huis, privéles statistiek, prijs bijles statistiek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles statistiek

Bijles statistiek - Bijles statistiek voor psychologen deel 1 - Bijles statistiek - Rstudio - Basis ict & Office voor beginners - Bijles statistiek - Statistiek schakelprogramma Master (5) - Bijles statistiek universitair niveau - Statistiek - Bijlessen statistiek - Bijles statistiek voor psychologen - Statistiek schakelprogramma Master (4) - Bijles Statistiek voor psychologen - Bijles statistiek - Statistiek schakelprogramma Master (3) - Hulp voor spss en statistiek - Statistiek schakelprogramma Master (2) - Biostatistiek tandheelkunde - Bijles Advanced Biological Data Analysis - Statistiek bijles - Vraag Statistiek hulp - Student revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Dringende hulp voor statstiek - Voorbereiding statistieken criminologie - Bijles statistiek - Statistiek-excel herexamen - Statistiek-excel herexamen - bijles statistiek - Voorproef statistiek - leraar bijles statistiek gezocht - Statistiek - Asap hulp bij stata, deadline thesis 16 augustus - Bijles voor examen - Bijles programmeren - Bijles statistiek/Rstudio - 1e bachelor criminologie VUB - hulp statistische analyse masterproef (SPSS) - bijles onderzoeksmethoden en dataverwerking - Statistiek - Thesis begeleiding spss statistiek - Wie kan werken met NVIvo? - Bijles econometrie - Statistiek 1 en 2 voor schakelprogramma CW UA - Bijles leerkracht - Statistiek voor pedagogen, deel 2 - Bijles statistiek - Statistiek schakelprogramma Master - Bijles statistiek - Handelswetenschappen - Bijles statistiek - Statistiek - Bijles statistiek - Dringend hulp nodig voor statistiek - Bijles statistiek in de criminologie - Bijles statistiek - Bijles statistiek deel I voor psychologen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden