bijles Deinze

Hulp voor bijles Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Deinze

Bijles in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Bijles in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Bijles in Astene (9800) - Filip
Filip
Astene
5/5 (1 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur en geef al enkele jaren bijles om mijn kennis te delen. Ik geef fysica, mechanica (statica en dynamica), sterkteleer en basiselektriciteit. Steeds op maat van de student. Hebt u hulp nodig in de vorm van bijles... Contacteer me gerust.
Bijles in Deinze (9800) - John
John Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen wiskunde aan studenten in alle graden en richtingen van het secundair onderwijs. Daardoor is mijn kennis heel uitgebreid. Ik hecht veel belang aan het begrijpen van de leerstof en het maken van oefeningen. Ik ben zeer goed in het leggen van verbanden tussen onderdelen van de leerstof, wat tot inzicht leidt.
Bijles in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige, dus zou wel graag wat bijscholing geven indien nodig over biologie en wetenschappen. Zelf boeit dit mij heel hard dus als ik kinderen/ studenten kan helpen om gemakkelijker te studeren, wil ik hun hier graag mee helpen!
Bijles in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Bijles in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Slagen voor een examen.... soms is dit een grotere stress voor de ouders dan voor de kinderen. Heeft je kind een extra motivatie nodig om te willen studeren voor wiskunde (of wetenschappen, bouwkunde,..’’)? Soms kan een korte inhaalles of samen studeren, oplossing bieden.
Bijles in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Bijles in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht met een duidelijke passie voor economische vakken. Ook voor voor andere algemene vakken (tot 4de middelbaar) kan je bij mij terrecht. Zit je met een studieprobleem neem dan gewoon contact op zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen. Groeten Pieter
Bijles in Deinze (9800) - Cynthia
Cynthia
Deinze
Nieuw
Ik ben reeds 25 jaar leerkracht in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn elektriciteit, elektronica en fysica in het 5de en 6de secundair.
Bijles in Deinze (9800) - Herman
Herman
Deinze
Nieuw
15 jaar ervaring als lector in het hoger onderwijs. ( ondernemerschap, startups, economie, basis boekhouden) 20 jaar gewerkt in bank - en verzekeringen
Bijles in Deinze (9800) - Marie-laure
Marie-laure
Deinze
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Verder ben ik een geduldig iemand die de tijd neemt om de leerstof op een rustige en grondige manier uit te leggen. Ik geef dan ook met passie studiebegeleiding en zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles in Astene (9800) - Margot
Margot
Astene
Nieuw
Hallo, ik ben leerkracht lager onderwijs. Ik sta fulltime in het onderwijs. Mocht je kind bijles nodig hebben op gebied van wiskunde, taal, w.o., Frans van het eerste tot het zesde leerjaar, dan wil ik hiermee gerust helpen! Ik ben beschikbaar na de schooluren en/of weekend. Aarzel niet om mij te contacteren! Groetjes Margot 🌸
Bijles in Zulte (9870) - Evi
Evi
Zulte
Nieuw
Rekenen in het lager onderwijs heeft soms nood aan visuele ondersteuning. Extra uitleg, rekenproblemen op een andere manier benaderen helpt om iets beter te begrijpen.
Bijles in Astene (9800) - Gillian
Gillian
Astene
Nieuw
Student handelsingenieur aan KU Leuven. Heb in het secundair onderwijs Latijn wiskunde gestudeerd. Door al mijn opgedane kennis, kan ik bijles wiskunde geven van het eerste t.e.m het zesde middelbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
“ Van zodra je een zoekertje hebt geplaatst, krijg je al vrij snel reacties of kandidaten. ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Deinze, bijlessen Deinze, huiswerkbegeleiding Deinze, studiebegeleiding Deinze, thuisbegeleiding Deinze, bijles aan huis Deinze, bijles prijs Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden