bijles Oostende

Hulp voor bijles Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Oostende

Bijles in Oostende (8400) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (13 reviews)
Ik was leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad ASO/TSO/BSO en heb dus veel ervaring met kinderen die moeilijkheden hadden met wiskunde. Ook extra oefeningen kunnen steeds aangeboden worden.
Bijles in Bredene (8450) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
4.9/5 (10 reviews)
Voor het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs bied ik bijlessen rekenen en wiskunde aan. Ik hecht veel belang aan duidelijkheid. Zo hielp ik al vele jongeren.
Bijles in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Als gediplomeerd onderwijzer heb ik veel ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, taal, Frans enz. niveau lager onderwijs en middelbare school. Leermoeilijkheden en problemen met ADHD en interpretaties en filteringsmoeilijkheden door autisme zijn mij erg bekend door eigen ervaringen en specifieke opleiding psycho-pedagogiek. Voor elk probleem vind ik een oplossing.
Bijles in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb steeds in het onderwijs gestaan als leerkracht elektronica en elektriciteit in de hogere jaren. Vanuit mijn vooropleiding voel ik me ook thuis in wetenschappen en wiskunde.
Bijles in Gistel (8470) - Amber
Amber
Gistel
Nieuw
Hallo, Ik ben Amber. Ik wil graag wat bijverdienen door andere mensen te helpen in mijn woon regio. Hulp nodig bij strijk? Bijlessen? Oppas voor uw kinderen? Contacteer mij gerust bij eventuele vragen.
Bijles in Oostende (8400) - Dimitri
Dimitri
Oostende
Nieuw
Ik heb verschillende jaren ervaring in les geven in de 3e graad. Dit voor wiskunde en technische vakken zoals elektriciteit, mechanica, regeltechnieken,...
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan bijles

Bijles in Gistel (8470) - Lennert
Lennert
Gistel
Nieuw
Unief: 2de jaar bachelor industrieel ingenieur bouwkunde aan de KU Leuven campus Brugge. Secundair: wiskunde wetenschappen. Uit ervaring weet ik dat een docent het niet altijd even makkelijk verwoordt en dit wil ik graag aanpakken door het uit te leggen op de maat van de student.
Bijles in De haan (8420) - Tyhiera
Tyhiera
De haan
Nieuw
Ik wil graag kinderen helpen tot het 6 de leerjaar voor alle vakken. Ik zit nu in wetenschappen wiskunde, dus ik zal je zeker kunnen helpen in wiskunde.
Bijles in Oostende (8400) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
Nieuw
Heb al bijles fysica(5e middelbaar)en medische biochemie aan hoger onderwijs gegeven met goeie resultaten. Mijn kids volgen Latijn-Wiskunde en ik help hen ook met wiskunde, fysica, chemie enz waar nodig.
Bijles in Oostende (8400) - Cameron
Cameron
Oostende
Nieuw
Ik was goed in school in wiskunde en economie niet de beste maar kon het wel redelijk goed dus kan eventueel jullie kinderen daarin een beetje ondersteunen
Bijles in Oostende (8400) - Pieter-jan
Pieter-jan
Oostende
Nieuw
Als ingenieursstudent heb ik een ruime kennis wat betreft wetenschapsvakken en wiskunde. Op dit moment zit ik in men 3de bachelorjaar en heb dit bereikt zonder al te veel problemen. Heeft u moeilijkheden met bepaalde vakken en wilt u extra studiebegeleiding? Ik help graag!
Bijles in Oostende (8400) - Nien
Nien
Oostende
Nieuw
Na de zomervakantie ga ik naar het vijfde middelbaar. Ik zit in de richting Latijn-Wiskunde en mijn favoriete vakken zijn ook Latijn en Wiskunde. Ik vind het leuk om kinderen te helpen bij iets wat ze niet snappen. Ik heb al wat ervaring, want soms help ik mijn zus ook weleens. Ik ben zeer geduldig en ik zal proberen het zo goed mogelijk uit te leggen op een rustige manier.
Bijles in Oostende (8400) - Kimberly
Kimberly
Oostende
Nieuw
Ik heb sinds februari 2020 een master in de rechten. Ik heb regelmatig contact met andere juristen/advocaten, waardoor mijn kennis up to date blijft. Daarnaast heb ik een aantal jaar als reglementair expert gewerkt bij de Onafhankelijke ziekenfondsen, waar ik ook moest opleiding geven aan internen en externen.
Bijles in Oostende (8400) - Judith
Judith
Oostende
Nieuw
In het middelbaar ben ik afgestudeerd in de richting Wetenschappen-Wiskunde. Als handelsingenieur heb ik ook opnieuw een stevige kennis op dit vlak bij gekregen.
Bijles in Oostende (8400) - Romy
Romy
Oostende
Nieuw
Ik zit in het 5de middelbaar humane-wetenschappen met als keuzevak wiskunde. Mijn wiskunde is redelijk sterk, waardoor Ik ook heel graag kinderen wil helpen die wat moeite hebben met wiskunde.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Oostende: geëvalueerd met 4.98 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Oostende, bijlessen Oostende, huiswerkbegeleiding Oostende, studiebegeleiding Oostende, thuisbegeleiding Oostende, bijles aan huis Oostende, bijles prijs Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden