bijles rechten

Hulp voor bijles rechten bij jou in de buurt

Meer dan 163 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten

Bijles rechten in Wemmel (1780) - Arne
Arne
Wemmel
4.93/5 (14 reviews)
Ik werk elke dag in de financiële wereld (beheerder van investeringsfondsen) en schrijf regelmatig een blog over economische en financiële onderwerpen. Ik geef ook les over "inleiding tot beleggen". Het doel van deze drie activiteiten is steeds hetzelfde : economie en boekhouding begrijpelijk en toegankelijk maken !
Bijles rechten in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Bijles rechten in Drongen (9031) - Mattias
Mattias
Drongen
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb een diploma economie, rechten en pol&soc aan de UGent en geef al enkele jaren met succes bijles. Ik kan u ook helpen met de bachelor- en lasterproces. Evenals andere scripties. Ook scholieren help ik graag slagen in het middelbaar.
Bijles rechten in Dilsen (3650) - Rani
Rani
Dilsen
5/5 (6 reviews)
Door mijn economische studies ben ik de ideale persoon voor bijles economie en ook voor eventueel bijles wiskunde. Ik ben een geduldig iemand en ben steeds bereid om de tijd te nemen voor een goede uitkomst en leerervaring.
Bijles rechten in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de Rechten met major economisch recht. Daarnaast heb ik een halfjaar in Montpellier gestudeerd en een jaar ervaring als advocaat in het vennootschapsrecht. Wil je graag extra studiebegeleiding? Ik help je graag!
Bijles rechten in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles rechten in Ukkel (1180) - Shannon
Shannon
Ukkel
5/5 (5 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als master in de rechten en ben nu actief als juriste. Dat maakt dat ik over heel wat juridische kennis beschik, die ik graag met jou zou willen delen.
Bijles rechten in Brugge (8000) - Jan-willem
Jan-willem
Brugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben houder van een Master in de rechten, en heb gestudeerd te Gent en Parijs. In het professionele leven ben ik jurist, en heb dan ook praktische ervaring opgedaan in diverse rechtsdomeinen. Ik ben zelf lang student geweest (twee Masters behaald), en kan helpen met het aanbrengen en instuderen van abstracte rechtsmaterie.
Bijles rechten in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.67/5 (3 reviews)
Ik houd ervan om mensen iets bij te leren en ga zeer graag met kinderen om. Ik heb Rechten gestudeerd waardoor ik bijles kan geven voor verschillende vakken. Ik houd ervan om vooruitgang te zien bij de kinderen, maar heb geduld genoeg om moeilijke situaties uit te spitten!
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Genk (3600) - Iven
Iven
Genk
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, namelijk wetenschappen wiskunde, heb ik heel wat ervaring opgedaan die noodzakelijk is om een goede hulp binnen deze vakken te bieden.
Bijles rechten in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles rechten in Lot (1651) - Jolan
Jolan
Lot
4.0/5 (2 reviews)
U wil binnenkort uw rijbewijs B halen? Maar u zit nog met vragen en onduidelijkheden in verband met de verkeersregels of andere zaken? U wenst graag bijles en extra uitleg over bepaalde theoriestukken? Ik kan u met plezier verschillende tips en tricks verstrekken voor het theoretisch en praktisch rijexamen alsook de veelgemaakte fouten en aandachtspunten uitleggen. Note: ik ben geen instructeur.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars rechten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles rechten: geëvalueerd met 4.89 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten, privéleraar rechten aan huis, privéles rechten, prijs bijles rechten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Waarom zou je rechten lessen volgen?


Rechtenlessen zijn van belang om een grondig begrip van juridische kwesties en het rechtssysteem te ontwikkelen, wat essentieel is voor een carrière in de rechtspraktijk, bedrijfsleven of beleid.

Wat kost bijles rechten?


De kosten van bijles rechten variëren, maar beginnen meestal bij €15 tot €20 per uur, afhankelijk van de locatie, de kwalificaties van de docent en het niveau van de les.

Wanneer volg je bijles rechten?


Bijles rechten kun je volgen tijdens je juridische studie, als voorbereiding op juridische examens of wanneer je specifieke juridische onderwerpen beter wilt begrijpen.

Wat leer je tijdens de rechten lessen?


Tijdens rechtenlessen leer je over verschillende rechtsgebieden, juridische procedures, casestudy's, juridische ethiek en wetgeving. Je ontwikkelt juridische analytische vaardigheden en een diepgaand begrip van juridische concepten en toepassingen.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden