bijles rechten

Hulp voor bijles rechten bij jou in de buurt

Meer dan 141 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten

Bijles rechten in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Bijles rechten in Drongen (9031) - Mattias
Mattias
Drongen
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb een diploma economie, rechten en pol&soc aan de UGent en geef al enkele jaren met succes bijles. Ik kan u ook helpen met de bachelor- en lasterproces. Evenals andere scripties. Ook scholieren help ik graag slagen in het middelbaar.
Bijles rechten in Dilsen (3650) - Rani
Rani
Dilsen
5/5 (6 reviews)
Door mijn economische studies ben ik de ideale persoon voor bijles economie en ook voor eventueel bijles wiskunde. Ik ben een geduldig iemand en ben steeds bereid om de tijd te nemen voor een goede uitkomst en leerervaring.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de Rechten met major economisch recht. Daarnaast heb ik een halfjaar in Montpellier gestudeerd en een jaar ervaring als advocaat in het vennootschapsrecht. Wil je graag extra studiebegeleiding? Ik help je graag!
Bijles rechten in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles rechten in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles rechten in Lot (1651) - Jolan
Jolan
Lot
4.0/5 (2 reviews)
U wil binnenkort uw rijbewijs B halen? Maar u zit nog met vragen en onduidelijkheden in verband met de verkeersregels of andere zaken? U wenst graag bijles en extra uitleg over bepaalde theoriestukken? Ik kan u met plezier verschillende tips en tricks verstrekken voor het theoretisch en praktisch rijexamen alsook de veelgemaakte fouten en aandachtspunten uitleggen. Note: ik ben geen instructeur.
Bijles rechten in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Mijn kinderdroom was om leerkracht lager onderwijs te worden. Uiteindelijk ben ik in de juridische wereld terecht gekomen, doch les geven, uitleg geven is mijn passie gebleven.
Bijles rechten in Sint-agatha-rode (3040) - Filomeen
Filomeen
Sint-agatha-rode
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding als MAster in de criminologie aan de KULeuven. En heb mijn master Seksuologie ook bijna vervolledigd. Ik zit momenteel thuis en heb hierdoor wel veel tijd. k heb zeer veel geduld en heb al heel wat ervaring in bijles geven. Ik been zeer flexibel en beschikbaar. Ik heb reeds menig jongeren geholpen met allerlei soorten vakken. OOk oom studiemethode aan te leren enzovoort. Ik heb soms een wagen ter beschikking.
Bijles rechten in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles rechten in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Master opleiding in de rechten (tweetalig) Ik luister steeds naar de student en heb geduld met ieder zijn niveau en leersnelheid. Ik ben perfect tweetalig.
Bijles rechten in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles rechten: geëvalueerd met 4.85 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten, privéleraar rechten aan huis, privéles rechten, prijs bijles rechten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden