Ring Twice

Hulp voor bijles rechten bij jou in de buurt

Meer dan 114 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten

Bijles rechten in Turnhout (2300) - Benny
Benny
Turnhout
4.67/5 (6 reviews)
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Bijles rechten in Drongen (9031) - Mattias
Mattias
Drongen
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb een diploma economie, rechten en pol&soc aan de UGent en geef al enkele jaren met succes bijles. Ik kan u ook helpen met de bachelor- en lasterproces. Evenals andere scripties. Ook scholieren help ik graag slagen in het middelbaar.
Bijles rechten in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de Rechten met major economisch recht. Daarnaast heb ik een halfjaar in Montpellier gestudeerd en een jaar ervaring als advocaat in het vennootschapsrecht. Wil je graag extra studiebegeleiding? Ik help je graag!
Bijles rechten in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles rechten in Wezembeek-oppem (1970) - Kevin
Kevin
Wezembeek-oppem
5/5 (4 reviews)
Door mijn studies in psychologie en ervaring als animator en leerkracht heb ik de nodige ervaring opgebouwd. Het kan variëren van een eerste kennismaking tot een uitgebreid plan over verschillende sessies. Ik hou ervan om samen een doel te zetten die realistisch is en praktisch gelegd volgens de schoolloopbaan en interesse van de familie. Hopelijk kan ik u spoedig ontmoeten om te beginnen.
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles rechten in Lot (1651) - Jolan
Jolan
Lot
4.0/5 (2 reviews)
U wil binnenkort uw rijbewijs B halen? Maar u zit nog met vragen en onduidelijkheden in verband met de verkeersregels of andere zaken? U wenst graag bijles en extra uitleg over bepaalde theoriestukken? Ik kan u met plezier verschillende tips en tricks verstrekken voor het theoretisch en praktisch rijexamen alsook de veelgemaakte fouten en aandachtspunten uitleggen. Note: ik ben geen instructeur.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben student TEW aan de Universiteit Antwerpen. Hier heb ik reeds aardige resultaten neergezet met van alle vakken tezamen een gemiddelde score van 15/20 = 75%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles rechten in Brustem (3800) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (1 reviews)
Master opleiding in de rechten (tweetalig) Ik luister steeds naar de student en heb geduld met ieder zijn niveau en leersnelheid. Ik ben perfect tweetalig.
Bijles rechten in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles rechten in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Bijles rechten in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles rechten in Sint-gillis (1060) - Elisa
Elisa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-gillis
Nieuw
Perfect drietalig (NL-FR-EN), Master Rechten, ervaring met bijles geven. Ik heb rechten gestudeerd en heb ook praktijkervaring, waardoor ik bepaalde aspecten praktischer kan uitleggen. Verder ben ik empathisch en geduldig. Aarzel niet om me te contacteren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles rechten: geëvalueerd met 4.82 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten, privéleraar rechten aan huis, privéles rechten, prijs bijles rechten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles rechten

urgently seeing legal assitants - Eerste jaar Bachelor in het Rechten - bijles - Universitaire rechten - urgent gezocht juridische assistent en of PA - Examenbegeleiding gezocht 1e bac rechten (IRW) - Bijles voor personenbelasting - Inleiding tot rechtswetenschappen bijles - Begeleiding ifv studiemethode richting Rechten - Inleiding recht - begeleiding juridische vaardigheden - mediarecht/auteursrecht - Bijles - Bijles publiekrecht - Vastgoed Fiscaliteit - Ik heb een geschiedenis examen.Ik heb een sommige vragen - Ik heb een geschiedenis examen.Ik heb sommige vragen .kunt u? - Transport livraison déménagement vide maison grenier garage - Studie begeleiding strafrecht en contract recht - Bijles rechten - Rechten - Bijles relatievermogensrecht - Bijles rechtsmethodologie ( familierecht) - Bachelorproef rechten kuleuven - Hulp bij mijn jaartaak met als onderwerp: overdraag - Bijles Rechten nodig (1ste Bachelor) - Bijles Rechten 1ste Bachelor - Bijles rechten 1ste bachelor - bijles rechten - Bijles rechten - Benny B arbeidsrecht thesis - Privaatproccesrecht - Op zoek om bij te leren - Bijles recht nodig - Verkeersrecht - Bijles recht en sociale kaart - Bijles recht en sociale kaart - Bijles 1ste jaar Bach Rechten - Rechtsmethodologie help : wetgeving - Bijles - Bijles voorbereiding bekwaamheidsproef - Studiebegeleiding rechten - Herexamen recht hbo5 maatschappelijk werk 1ste jaar - Advies van een objectieve persoon - Bijlessen BTW - Bijles Foundations of European Union - BIJLES - Bijles voor mijn zoon - Studiebegeleiding taken opdrachten - Bijles IRW (werken met codex) - Bijles Aardrijkskunde - Bijles 1ste bachelor Rechten KULeuven - Bijles fondements de droits kul 3 de bachelor kul - Bijles Inleiding tot het recht (communicatie) - Bijlessen Inleiding tot de rechtswetenschap
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden