Bijles rechten in België: 107 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles rechten in Turnhout (2300) - Benny
Benny
4.6/5 · 5 reviews
2300 Turnhout
Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.
Bijles rechten in Drongen (9031) - Mattias
Mattias
4.8/5 · 5 reviews
9031 Drongen
Ik heb een diploma economie, rechten en pol&soc aan de UGent en geef al enkele jaren met succes bijles. Ik kan u ook helpen met de bachelor- en lasterproces. Evenals andere scripties. Ook scholieren help ik graag slagen in het middelbaar.
Bijles rechten in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
5/5 · 5 reviews
3550 Heusden-Zolder
Ik ben afgestudeerd in de Rechten met major economisch recht. Daarnaast heb ik een halfjaar in Montpellier gestudeerd en een jaar ervaring als advocaat in het vennootschapsrecht. Wil je graag extra studiebegeleiding? Ik help je graag!
Bijles rechten in Wezembeek-oppem (1970) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
1970 Wezembeek-oppem
Door mijn studies in psychologie en ervaring als animator en leerkracht heb ik de nodige ervaring opgebouwd. Het kan variëren van een eerste kennismaking tot een uitgebreid plan over verschillende sessies. Ik hou ervan om samen een doel te zetten die realistisch is en praktisch gelegd volgens de schoolloopbaan en interesse van de familie. Hopelijk kan ik u spoedig ontmoeten om te beginnen.
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2600 Berchem
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Afsnee (9051) - Mark
Mark
5/5 · 2 reviews
9051 Afsnee
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles rechten in Lot (1651) - Jolan
Jolan
4.0/5 · 2 reviews
1651 Lot
U wil binnenkort uw rijbewijs B halen? Maar u zit nog met vragen en onduidelijkheden in verband met de verkeersregels of andere zaken? U wenst graag bijles en extra uitleg over bepaalde theoriestukken? Ik kan u met plezier verschillende tips en tricks verstrekken voor het theoretisch en praktisch rijexamen alsook de veelgemaakte fouten en aandachtspunten uitleggen. Note: ik ben geen instructeur.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben student TEW aan de Universiteit Antwerpen. Hier heb ik reeds aardige resultaten neergezet met van alle vakken tezamen een gemiddelde score van 15/20 = 75%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Affligem (1790) - Michael
Michael
4.0/5 · 1 reviews
1790 Affligem
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles rechten in Brustem (3800) - Emilie
Emilie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
3800 Brustem
Master opleiding in de rechten (tweetalig) Ik luister steeds naar de student en heb geduld met ieder zijn niveau en leersnelheid. Ik ben perfect tweetalig.
Bijles rechten in Mol (2400) - Caroline
Caroline
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles rechten in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
8380 Dudzele
Ik kan goed overweg met kinderen en heb het nodige geduld om hen te proberen dingen beter te begrijpen. Zelf ben ik moeder van een baby die deze hulp nog niet nodig heeft 🤪😂🙈.
Bijles rechten in Sint-gillis (1060) - Elisa
Elisa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1060 Sint-gillis
Perfect drietalig (NL-FR-EN), Master Rechten, ervaring met bijles geven. Ik heb rechten gestudeerd en heb ook praktijkervaring, waardoor ik bepaalde aspecten praktischer kan uitleggen. Verder ben ik empathisch en geduldig. Aarzel niet om me te contacteren!
Bijles rechten in Sint-agatha-rode (3040) - Filomeen
Filomeen
Nieuw
3040 Sint-agatha-rode
Ik heb een opleiding als MAster in de criminologie aan de KULeuven. En heb mijn master Seksuologie ook bijna vervolledigd. Ik zit momenteel thuis en heb hierdoor wel veel tijd. k heb zeer veel geduld en heb al heel wat ervaring in bijles geven. Ik been zeer flexibel en beschikbaar. Ik heb reeds menig jongeren geholpen met allerlei soorten vakken. OOk oom studiemethode aan te leren enzovoort. Ik heb soms een wagen ter beschikking.
Bijles rechten in Kalmthout (2920) - An
An
Nieuw
2920 Kalmthout
Zelf heb ik bijna 20 jaar ervaring als advocaat/jurist, voornamelijk in vennootschapsrecht. Afgestudeerd met grote onderscheiding en bijkomende studies in Parijs, Toulouse en Oxford. Werkervaring in Londen. Ik heb 5 jaar ervaring in lesgeven aan studenten rechten.

Ring Twice bijles rechten: geëvalueerd met 4.78 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus rechten, privéleraar rechten aan huis, privéles rechten, prijs bijles rechten,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles rechten

Basis ict & Office voor beginners - begeleiding juridische vaardigheden - mediarecht/auteursrecht - Bijles - Bijles publiekrecht - Vastgoed Fiscaliteit - Ik heb een geschiedenis examen.Ik heb een sommige vragen - Ik heb een geschiedenis examen.Ik heb sommige vragen .kunt u? - Transport livraison déménagement vide maison grenier garage - Studie begeleiding strafrecht en contract recht - Bijles rechten - Rechten - Bijles relatievermogensrecht - Bijles rechtsmethodologie ( familierecht) - Bachelorproef rechten kuleuven - Hulp bij mijn jaartaak met als onderwerp: overdraag - Bijles Rechten nodig (1ste Bachelor) - Bijles Rechten 1ste Bachelor - Bijles rechten 1ste bachelor - bijles rechten - Bijles rechten - Benny B arbeidsrecht thesis - Privaatproccesrecht - Op zoek om bij te leren - Bijles recht nodig - Verkeersrecht - Bijles recht en sociale kaart - Bijles recht en sociale kaart - Bijles 1ste jaar Bach Rechten - Rechtsmethodologie help : wetgeving - Bijles - Bijles voorbereiding bekwaamheidsproef - Studiebegeleiding rechten - Herexamen recht hbo5 maatschappelijk werk 1ste jaar - Advies van een objectieve persoon - Bijlessen BTW - Bijles Foundations of European Union - BIJLES - Bijles voor mijn zoon - Studiebegeleiding taken opdrachten - Bijles IRW (werken met codex) - Bijles Aardrijkskunde - Bijles 1ste bachelor Rechten KULeuven - Bijles fondements de droits kul 3 de bachelor kul - Bijles Inleiding tot het recht (communicatie) - Bijlessen Inleiding tot de rechtswetenschap - 10 rechtsbronnen voor casus - hulp bij het maken van tentamens - Insolventierecht - Bijles - Repetitor nodig - Burgerlijk recht dringend bijles - Bijles voor herexamen recht - Inleiding tot het recht - Thesisbegeleiding fiscaliteit
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden