Bijles Latijn in België: 110 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles latijn in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 29 reviews
2627 Schelle
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles latijn in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
5/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Bijles latijn in Zele (9240) - Bram
Bram
4.75/5 · 8 reviews
9240 Zele
Ik geef graag bijles en ik doe dit mijn veel enthousiasme en kunde. Ik heb zelf in het secundair onderwijs 6 jaar Latijn gevolgd. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijles en ik leg de leerstof uit op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles latijn in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
4.86/5 · 7 reviews
3000 Leuven
Ik studeer Frans, Engels en Latijn en ken dus de goede en juiste studiemethodes met betrekking tot het leren van woordjes, vertalen van teksten, ... De studiebegeleiding zal hierdoor effectiever zijn en het resultaat beter.
Bijles latijn in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 6 reviews
2070 Zwijndrecht
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles latijn in Peer (3990) - Patricia
Patricia
4.8/5 · 5 reviews
3990 Peer
Mijn jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis zijn een grote troef. Ik ben zeer gedreven en werk heel doelgericht. Ik bereid de lessen zeer goed voor. Heb veel geduld en ben correct in de omgang en stipt.
Bijles latijn in Sint-amandsberg (9040) - Nathalie
Nathalie
5/5 · 5 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik heb vijftien jaar ervaring als leerkracht Latijn en wil mijn passie voor deze oude taal graag delen met jongeren. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie oefeningen op maat. Heeft uw kind begeleiding nodig bij het studeren van Latijn? Neem dan zeker contact op met mij! Succes gegarandeerd!
Bijles latijn in Zoutleeuw (3440) - Fébe
Fébe
5/5 · 4 reviews
3440 Zoutleeuw
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en intussen heb ik al heel wat ervaring in het (online) (bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag!
Bijles latijn in Wezembeek-oppem (1970) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
1970 Wezembeek-oppem
Door mijn studies in psychologie en ervaring als animator en leerkracht heb ik de nodige ervaring opgebouwd. Het kan variëren van een eerste kennismaking tot een uitgebreid plan over verschillende sessies. Ik hou ervan om samen een doel te zetten die realistisch is en praktisch gelegd volgens de schoolloopbaan en interesse van de familie. Hopelijk kan ik u spoedig ontmoeten om te beginnen.
Bijles latijn in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd in het middelbaar en heb een Masterdiploma in Taal-en Letterkunde waardoor ik van dienst kan zijn bij het les geven Latijn.
Bijles latijn in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
5/5 · 3 reviews
3590 Diepenbeek
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Aangezien ik in het 5e middelbaar Latijn-Wiskunde (6h) volg, is het vanzelfsprekend dat ik zeer veel interesse heb in beide vakken. Ik heb al veel ervaring met bijles geven, en dat is elke keer zeer goed verlopen.
Bijles latijn in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles latijn in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
9100 Nieuwkerken-waas
Ik ben als student bezig aan mijn 1ste jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde (8 uur) gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat men alles begrijpt.

Ring Twice bijles latijn: geëvalueerd met 4.96 door 94 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus Latijn, privéleraar Latijn aan huis, privéles Latijn, prijs bijles Latijn,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles Latijn gezocht!

Latijn is niet het sterkste vak van dochterlief? Amo, amās, amat, en wat dan amā…? Uw zoon krijgt de werkwoordsvervoegingen maar niet onder de knie? De Lingua Latina is niet echt uw ding? U krijgt instant kippenvel als u terugdenkt aan uw oude leerkracht Latijn? 

Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms is het beste synoniem aan bijlessen Latijn (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar Latijn? Hoeveel betaalt u een bijlesgever Latijn? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vindt u iemand om bijles latijn aan huis te geven? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een paar privé leraars Latijn die klaar staan om u te helpen! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars Latijn zijn er voor u. 

 

Bijles Latijn of studiebegeleiding? 

“Latijn is een dode taal!” heeft uw kind al meerdere keren uitgeroepen na de zoveelste woordenschatlijst proberen in te studeren. Werkwoorden vervoegen en zinnen vertalen lijken wel een Sisyfusarbeid. Uw kind heeft moeite met het studeren van Latijn? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht Latijn wekelijks meegeeft? Zijn cijfers voor Latijn blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé-bijles latijn voor een opfriscursus of een wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of privélessen rechten!). U vindt er dus sowieso iemand die u kan helpen met bijles latijn. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar latijn bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft wat de behoeften van uw kind in latijn precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 


 

Kwaliteitsvolle bijlessen latijn aan huis 

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak latijn, is het soms een goed idee om een bijlesgever Latijn in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. In een paar lessen kan de achterstand voor Latijn helemaal geholpen worden. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht fysica betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

 

Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever Latijn die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles?  Het maakt niet uit waar u woont in België! 

Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles latijn geven als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen! 

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles latijn

Bijles wiskunde en bijles Latijn - Basis ict & Office voor beginners - Bijles latijn/ leren studeren - Bijles Thuis - Bijles - Bijles Latijn voor student 3de middelbaar - Student revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Latijn - Voorbereiding 1ste jaar Latijn - Bijles Latijn 2e middelbaar bij ons thuis - bijles latijn - Hulp less latijn - Hulp less latijn - Bijles latijn - Hulp in latijn en Nederlands voor mijn dochter - Bijles Latijn 1ste middelbaar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles latijn - Bijles latijn 2de middelbaar gezocht - Hulp in latijn - Hulp in Latijn - Lessen & hulp - Bijles : Bijles latijn - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (11) - Bijles latijn 1jaar - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (10) - Zoon , 1ste jaar latijn, Graag hulp met latijn - Bijles latijn 3e middelbaar - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (9) - Bijles latijn - 1 middelbaar - Latijn - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (8) - Bijles Latijn - Bijles Latijnse grammatica - 2de middelbaar - Bijles gevraagd - Bijlessen Latijn - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (7) - Bijles latijn - Ik wil graag en bijles voor mijn zoontje 7 jarige - Bijles latijn - 2de middelbaar - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (6) - Bijles 'leren leren' , structureren en plannen - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (5) - Bijles latijn en Wiskunde 1ste en 3de middelbaar - bijles latijn en wiskunde - Bijles latijn- 2de jaar - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (4) - bijles latijn - Bijles Latijn 1ste graad en 2de graad - Lessen & hulp - Bijles : Bijles latijn - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (3) - Bijles Latijn (eerste jaar secundair) - Bijles latijn 1e middelbaar dringend (2) - Bijles latijn 1e middelbaar dringend - Bijles Latijn - Op zoek om bij te leren - Bijles Latijn voor een leerling
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden