bijles latijn

Hulp voor bijles Latijn bij jou in de buurt

Meer dan 193 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars Latijn

Bijles latijn in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (67 reviews)
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles latijn in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (20 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Bijles latijn in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Hallo! Bent u op zoek naar hulp bij een bepaald onderwerp, een bepaalde les, ... Ik kan u helpen! De bijles kan eenmalig gebeuren of op regelmatige basis. Ik heb 20 jaar ervaring binnen het onderwijs. Ikzelf volgde Latijn in het middelbaar. Dus leerstof van het lager en leerstof van de eerste twee jaren middelbaar kan ik zeker geven! Alles volgens overeenkomst.
Bijles latijn in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit mijn veel enthousiasme en kunde. Ik heb zelf in het secundair onderwijs 6 jaar Latijn gevolgd. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijles en ik leg de leerstof uit op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles latijn in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles latijn in Peer (3990) - Patricia
Patricia
Peer
4.83/5 (6 reviews)
Mijn jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis zijn een grote troef. Ik ben zeer gedreven en werk heel doelgericht. Ik bereid de lessen zeer goed voor. Heb veel geduld en ben correct in de omgang en stipt.
Bijles latijn in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb vijftien jaar ervaring als leerkracht Latijn en wil mijn passie voor deze oude taal graag delen met jongeren. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie oefeningen op maat. Heeft uw kind begeleiding nodig bij het studeren van Latijn? Neem dan zeker contact op met mij! Succes gegarandeerd!
Bijles latijn in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles latijn in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (5 reviews)
Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en geef af en toe wel eens bijlessen. Ik studeer Latijn Wiskunde en als uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, Latijn, Nederlands of Plastische opvoeding, dan ben ik daar de geschikte persoon voor ;) (Wel enkel kinderen van 12 t.e.m. 15 jaar.)
Bijles latijn in Rotselaar (3110) - Leen
Leen
Rotselaar
4.8/5 (5 reviews)
Ik sta al enkele jaren in het onderwijs als leerkracht Grieks en Nederlands. Ik heb ook al ervaring met bijlessen geven. Verder heb ik veel geduld met de leerlingen.
Bijles latijn in Lokeren (9160) - Lande
Lande
Lokeren
5/5 (5 reviews)
Ik zit in het 6e middelbaar latijn-wiskunde 6u in Lokeren. Ik zie mijn kleinere zus graag met vragen afkomen. Ik haal voldoening uit het bijbrengen van kennis bij iemand anders. Alle jongere leeftijden dan 18 jaar zijn bespreekbaar.
Bijles latijn in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd in het middelbaar en heb een Masterdiploma in Taal-en Letterkunde waardoor ik van dienst kan zijn bij het les geven Latijn.
Bijles latijn in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles latijn in Tremelo (3120) - Noah
Noah
Tremelo
5/5 (3 reviews)
Ik zit nu in mijn laatste jaar van het middelbaar onderwijs en volg een richting met Latijn, 9u Wiskunde en een stevig pakket wetenschappen. Ik heb deze vakken altijd zonder veel moeite, maar met veel passie tot een goed einde weten te brengen en hoop de kennis die ik heb opgedaan nu met anderen te kunnen delen! Ik zou les kunnen geven aan leerlingen van de lagere school en tot het 5de middelbaar.
Bijles latijn in Wetteren (9230) - Liesbeth
Liesbeth
Wetteren
5/5 (3 reviews)
Ik heb een diploma bachelor in het secundair onderwijs, Latijn en biologie. Ik geef reeds 15 jaar les in het 1e t.e.m. het 4e jaar Latijn, alsook 15 jaar in het 1e en 2e jaar D-finaliteit en A-finaliteit biologie/wetenschappen. Daarnaast gaf ik ook wetenschappen in het 4e jaar D/A-finaliteit en in het 3e en 4e jaar A-finaliteit.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars Latijn

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles latijn: geëvalueerd met 4.98 door 180 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn, privéleraar Latijn aan huis, privéles Latijn, prijs bijles Latijn,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Waarom zou je latijn lessen volgen?


Latijnlessen volgen biedt waardevolle voordelen, zoals het begrijpen van de wortels van veel moderne talen, het ontwikkelen van analytische vaardigheden en het bestuderen van klassieke teksten die de basis vormen van westerse literatuur en filosofie.

Wat kost bijles latijn?


De kosten van bijles Latijn variëren, maar beginnen meestal bij €15 tot €20 per uur, afhankelijk van de locatie en de kwalificaties van de docent. Groepslessen zijn vaak voordeliger.

Wanneer volg je bijles latijn?


Bijles Latijn kan op verschillende momenten worden gevolgd, zoals wanneer je moeite hebt met de stof, je je wilt voorbereiden op examens, of je diepgaand in de taal en cultuur wilt verdiepen.

Wat leer je tijdens de latijn lessen?


Tijdens Latijnlessen leer je de grammatica, vertalingen, en bestudeer je klassieke teksten van auteurs zoals Cicero, Vergilius en Caesar. Je krijgt inzicht in de Romeinse geschiedenis, cultuur en retoriek.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden