bijles latijn

Hulp voor bijles Latijn bij jou in de buurt

Meer dan 165 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars Latijn

Bijles latijn in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (51 reviews)
Met duidelijke uitleg tijdens de bijles en de nodige extra oefeningen op maat (in de prijs inbegrepen) ben ik zeker dat achterstand snel weggewerkt zal zijn. Zelf heb ik jarenlange ervaring in lesgeven aan leerlingen Latijn van de eerste graad. Ik weet wat er op het programma staat en heb veel extra materiaal.
Bijles latijn in Mechelen (2800) - Godelieve
Godelieve
Mechelen
5/5 (16 reviews)
Ik heb gedurende bijna 40 jaar les gegeven. Latijn en Grieks blijven mijn passie. Hebt u een les gemist of is er iets niet helemaal duidelijk, ik help u graag verder.
Bijles latijn in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit mijn veel enthousiasme en kunde. Ik heb zelf in het secundair onderwijs 6 jaar Latijn gevolgd. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijles en ik leg de leerstof uit op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles latijn in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles latijn in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en intussen heb ik al heel wat ervaring in het (online) (bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag!
Bijles latijn in Peer (3990) - Patricia
Patricia
Peer
4.83/5 (6 reviews)
Mijn jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis zijn een grote troef. Ik ben zeer gedreven en werk heel doelgericht. Ik bereid de lessen zeer goed voor. Heb veel geduld en ben correct in de omgang en stipt.
Bijles latijn in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb vijftien jaar ervaring als leerkracht Latijn en wil mijn passie voor deze oude taal graag delen met jongeren. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie oefeningen op maat. Heeft uw kind begeleiding nodig bij het studeren van Latijn? Neem dan zeker contact op met mij! Succes gegarandeerd!
Bijles latijn in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als master rechten aan de KU Leuven. Dit academiejaar volg ik nog een aanvullende master in de fiscaliteit. Ik heb al eerder bijles gegeven aan studenten uit eerste bachelor rechten. Verder ben ik een geduldig en flexibel persoon. Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles latijn in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb 6 jaar Latijn gevolgd in het middelbaar en heb een Masterdiploma in Taal-en Letterkunde waardoor ik van dienst kan zijn bij het les geven Latijn.
Bijles latijn in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles latijn in Tremelo (3120) - Noah
Noah
Tremelo
5/5 (3 reviews)
Ik zit nu in mijn laatste jaar van het middelbaar onderwijs en volg een richting met Latijn, 9u Wiskunde en een stevig pakket wetenschappen. Ik heb deze vakken altijd zonder veel moeite, maar met veel passie tot een goed einde weten te brengen en hoop de kennis die ik heb opgedaan nu met anderen te kunnen delen! Ik zou les kunnen geven aan leerlingen van de lagere school en tot het 5de middelbaar.
Bijles latijn in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles latijn in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb 12 jaar Latijn gegeven in het secundair onderwijs. Ik ben sterk in het duidelijk overbrengen van grammatica. Ik kan samen met de student teksten analyseren.
Bijles latijn in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik wilde geneeskunde studeren dus moest alle vakken qua wetenschap voldoende begrijpen om te slagen voor de toelatingsproef. Ik heb al ervaring met bijles geven en kan moeilijkere zaken vaak simpeler uitleggen. Ik benadruk goed wat iemand wel al kan en spijker bij op wat er nog niet goed gaat, tot dat dit ook mooi in de basiskennis zit, al dan niet adhv truckjes:
Bijles latijn in Wetteren (9230) - Liesbeth
Liesbeth
Wetteren
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma bachelor in het secundair onderwijs, Latijn en biologie. Ik geef reeds 15 jaar les in het 1e t.e.m. het 4e jaar Latijn, alsook 15 jaar in het 1e en 2e jaar D-finaliteit en A-finaliteit biologie/wetenschappen. Daarnaast gaf ik ook wetenschappen in het 4e jaar D/A-finaliteit en in het 3e en 4e jaar A-finaliteit.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles latijn: geëvalueerd met 4.99 door 133 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn, privéleraar Latijn aan huis, privéles Latijn, prijs bijles Latijn,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Bijles Latijn gezocht!

Latijn is niet het sterkste vak van dochterlief? Amo, amās, amat, en wat dan amā…? Uw zoon krijgt de werkwoordsvervoegingen maar niet onder de knie? De Lingua Latina is niet echt uw ding? U krijgt instant kippenvel als u terugdenkt aan uw oude leerkracht Latijn? 

Als ouder wilt u enkel het beste voor uw kinderen. En soms is het beste synoniem aan bijlessen Latijn (tot grote wanhoop van uw kind misschien!)… Maar hoe en waar vindt u de meest geschikte leraar Latijn? Hoeveel betaalt u een bijlesgever Latijn? Betaalt u een vast tarief of betaalt u per uur? Hoe vindt u iemand om bijles latijn aan huis te geven? Geen paniek! Bij ListMinut hebben wij een paar privé leraars Latijn die klaar staan om u te helpen! Of het nu gaat om een éénmalige opfrissingscursus of een wekelijkse bijles, onze privé leraars Latijn zijn er voor u. 

 

Bijles Latijn of studiebegeleiding? 

“Latijn is een dode taal!” heeft uw kind al meerdere keren uitgeroepen na de zoveelste woordenschatlijst proberen in te studeren. Werkwoorden vervoegen en zinnen vertalen lijken wel een Sisyfusarbeid. Uw kind heeft moeite met het studeren van Latijn? Denkt u dat hij niet de juiste manier van werken heeft? Uw kind is snel ontmoedigd door het huiswerk en toetsen dat de leerkracht Latijn wekelijks meegeeft? Zijn cijfers voor Latijn blijven maar dalen? En u, als ouder, wordt met elk rapport een beetje wanhopiger? Maak u daar geen zorgen over! Op ListMinut vindt u de oplossing. Of het nu gaat om privé-bijles latijn voor een opfriscursus of een wekelijkse studiebegeleiding, u vindt altijd een bijlesgever die klaar staat om uw kind te helpen. 

 

Op ListMinut zijn er veel privé leraars die u kunnen helpen voor bijles of bijscholing in de belangrijkste vakken die op lagere en middelbare scholen worden onderwezen, en zelfs op universitair niveau (denk aan cursussen statistiek of privélessen rechten!). U vindt er dus sowieso iemand die u kan helpen met bijles latijn. 

ListMinut biedt u de mogelijkheid om een privéleraar latijn bij u in de buurt te vinden die uw kind kan helpen zijn of haar leerproblemen te overwinnen. Hoe kunt u dit doen? Heel eenvoudig: u doet een aanvraag, beschrijft wat de behoeften van uw kind in latijn precies zijn en binnen een paar uur ontvangt u verschillende prijsaanbiedingen. Zodra u de aanvragen hebt ontvangen, kunt u uw keuze baseren op het aanbod, de ervaring van de docent en de mening van anderen die beroep hebben gedaan op uw docent. Hebt u een beetje schrik voor de prijs? U kiest uit de verschillende prijsaanbiedingen degene die het beste bij u past. 

Nog twijfels? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over de tutor. Iedereen die met de privé leerkracht heeft gewerkt, laat een mening achter. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om uw ideale privé leerkracht te kiezen die aansluit bij uw behoeften. Met de privé-leraar spreekt u een datum af, of het nu gaat om een eenmalige afspraak of bijvoorbeeld een wekelijkse cursus. U bepaalt ook de prijs: een vaste prijs of een uurtarief. En dat is het! 


 

Kwaliteitsvolle bijlessen latijn aan huis 

Om uw kind te helpen met zijn of haar moeilijkheden voor het vak latijn, is het soms een goed idee om een bijlesgever Latijn in te schakelen voor bijles aan huis. De tutor kan tijdens de schoolvakanties, na schooltijd en zelfs in het weekend komen. Onze docenten zijn zeer flexibel. In een paar lessen kan de achterstand voor Latijn helemaal geholpen worden. 

Hoe kan u er zeker van zijn dat de leerkracht fysica betrouwbaar is en voldoet aan de behoeften van uw kind? Zoals hierboven vermeld, worden de meningen en ervaringen gepubliceerd van studenten die reeds hebben samengewerkt met de privé-leraren. U kunt ze dus op uw gemak doorlezen alvorens uw keuze te maken. Bij ListMinut ontmoeten we onze dienstverleners om er zeker van te zijn dat ze competent en gemotiveerd zijn. Dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken. 

 

Om u een ideetje te geven van wat u zoal kan vragen als dienst, hebben we een kleine niet-uitputtende lijst samengesteld. Zo kan u inspiratie opdoen: 

 

Deze lijst is niet exhaustief, u kunt nog meer vragen dan bovengenoemde voorbeelden. U vindt sowieso een bijlesgever Latijn die u kan helpen. ListMinut biedt u de mogelijkheid om overal in België goede, gepassioneerde en gemotiveerde privé leraren te vinden, dicht bij u in de buurt, tegen democratische prijzen en om uw kind te helpen slagen op school. 

Wist u dat ze ook klaar staan om u te helpen voor andere vakken, maar ook voor kooklessen, sportlessen of ook nog zangles?  Het maakt niet uit waar u woont in België! 

Bent u misschien zelf leerkracht en zou u graag bijles latijn geven als bijverdienste? Aarzel dan niet om u in te schrijven als dienstverlener bij ListMinut en te genieten van alle voordelen! 

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden