bijles Roeselare

Hulp voor bijles Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Roeselare

Bijles in Wingene (8750) - Baptiste
Baptiste
Wingene
5/5 (17 reviews)
Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en ben zeer sterk in wiskunde en de verschillende wetenschappelijke vakken. Bovendien heb ik al wat ervaring met het geven van bijles in zowel hoger, middelbaar en lager onderwijs.
Bijles in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.85/5 (13 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Maaike is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Kortemark (8610) - Maaike
Maaike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortemark
5/5 (9 reviews)
Ik ben Maaike, 22 jaar en sinds kort aan de slag als stabiliteitsingenieur. Ik reken dagelijks en dat is dan ook mijn grote passie. Ik heb de vooropleidingen wiskunde wetenschappen en industrieel ingenieur bouwkunde gevolgd. Ik zou graag mijn kennis en kunnen gebruiken om anderen te helpen.
Bijles in Lendelede (8860) - Niels
Niels
Lendelede
5/5 (5 reviews)
Als lijnpiloot heb ik een enorme passie voor fysica en alles wat met wetenschap te maken heeft. Ook wiskunde is eventueel mogelijk. Heeft uw zoon/dochter wat extra hulp nodig? Dan doe ik mijn uiterste best om hem/haar verder te helpen.
Bijles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt in het lager onderwijs. Ik kan perfect inspelen op de behoefte van het kind. Heeft uw kind bijles nodig voor rekenen, spelling, taal, ... dan sta ik klaar om te helpen!
Bijles in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben onderwijzeres en kan dus op een duidelijke en rustige manier de leerstof uitleggen. Ik heb ondertussen drie jaar ervaring in het onderwijs. Ik heb een bachelor agro- en biotechnologie wat een richting is met veel wetenschapsvakken. Daarnaast is vooral biologie een passie
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan bijles

Bijles in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in wiskunde en economie. Ik kan buiten de schooluren en in de weekends lesgeven zowel online als in 'real life'. Door mijn ervaring in consultancy heb ik geleerd om gestructureerd samen te werken met mensen en op een duidelijke manier kennis over te brengen.
Bijles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als logopediste werkzaam als ondersteuner in het onderwijs, ben ik heel ervaren in het helpen van kinderen in de lagere school. (Huiswerkbegeleiding, leren leren, bijles, …) Jongeren in het middelbaar kan ik helpen met studiebegeleiding, bijles Wiskunde, Nederlands, Engels.
Bijles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Diploma Licentiaat in de Nautische Wetenschappen, in de middelbare school Latijn-Wiskunde gevolgd. In m'n hoofdberoep geef ik ook regelmatig les aan middelbare scholieren.
Bijles in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Ingelmunster
Nieuw
Hallo! Ik ben Fiebe, ik ben 15jaar &ik woon in Ingelmunster. Ik zit in het 3e middelbaar &volg Stw. Ik ben graag met kindjes &dieren bezig! Ik ben graag onder de mensen &zo hoop ik mijn vakantie toch nuttig in te delen! Hopelijk tot snel! Groetjes
Bijles in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Als Finance professional met 10 jaar ervaring bij verschillende lokale en internationale omgevingen heb ik een sterke ervaring opgebouwd om te kunnen delen met jonge mensen. Kennis overdragen zit me in het bloed en door de veelvuldige praktijkvoorbeelden kan ik de zaken in mensentaal overbrengen.
Bijles in Kuurne (8520) - Brècht
Brècht
Kuurne
Nieuw
Als student industrieel ingenieur kan ik mijn kennis delen. Niet alleen omdat ik deze vakken ken, maar tegelijk ook leuk om bij te leren en dingen op te frissen.
Bijles in Ledegem (8880) - Arne
Arne
Ledegem
Nieuw
Ik geef reeds 2 jaar professionele bijles aan verschillende leerlingen.
Bijles in Meulebeke (8760) - Kenny
Kenny
Meulebeke
Nieuw
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bijles in Ledegem (8880) - Stephanie
Stephanie
Ledegem
Nieuw
Het is nooit tof om te zien dat het voor iemand moeilijker gaat. Ik sta graag andere mensen bij daarin, om hen een beetje te helpen. Met een paar handige tips and tricks kunnen er al veel dingen veranderen en met de nodige tijd er in te steken kan het nog veel beter.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Roeselare: geëvalueerd met 4.98 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Roeselare, bijlessen Roeselare, huiswerkbegeleiding Roeselare, studiebegeleiding Roeselare, thuisbegeleiding Roeselare, bijles aan huis Roeselare, bijles prijs Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden