bijles Roeselare

Hulp voor bijles Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Roeselare

Bijles in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.8/5 (15 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Bijles in Lendelede (8860) - Niels
Niels
Lendelede
5/5 (5 reviews)
Als lijnpiloot heb ik een enorme passie voor fysica en alles wat met wetenschap te maken heeft. Ook wiskunde is eventueel mogelijk. Heeft uw zoon/dochter wat extra hulp nodig? Dan doe ik mijn uiterste best om hem/haar verder te helpen.
Bijles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt in het lager onderwijs. Ik kan perfect inspelen op de behoefte van het kind. Heeft uw kind bijles nodig voor rekenen, spelling, taal, ... dan sta ik klaar om te helpen!
Bijles in Ardooie (8850) - Maxime
Maxime
Ardooie
5/5 (1 reviews)
Ik ben onderwijzeres en kan dus op een duidelijke en rustige manier de leerstof uitleggen. Ik heb ondertussen drie jaar ervaring in het onderwijs. Ik heb een bachelor agro- en biotechnologie wat een richting is met veel wetenschapsvakken. Daarnaast is vooral biologie een passie
Bijles in Emelgem (8870) - Jordi
Jordi
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in wiskunde en economie. Ik kan buiten de schooluren en in de weekends lesgeven zowel online als in 'real life'. Door mijn ervaring in consultancy heb ik geleerd om gestructureerd samen te werken met mensen en op een duidelijke manier kennis over te brengen.
Bijles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Als logopediste werkzaam als ondersteuner in het onderwijs, ben ik heel ervaren in het helpen van kinderen in de lagere school. (Huiswerkbegeleiding, leren leren, bijles, …) Jongeren in het middelbaar kan ik helpen met studiebegeleiding, bijles Wiskunde, Nederlands, Engels.
Bijles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Diploma Licentiaat in de Nautische Wetenschappen, in de middelbare school Latijn-Wiskunde gevolgd. In m'n hoofdberoep geef ik ook regelmatig les aan middelbare scholieren.
Bijles in Emelgem (8870) - Hadia
Hadia
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben in mijn dagelijks leven wiskundeleerkracht in de 1e en 2e graad. Dus ik heb de nodige professionele ervaring om anderen te helpen bij hun wiskundeproblemen.
Bijles in Hooglede (8830) - Jan
Jan
Hooglede
5/5 (1 reviews)
Zowel voor de student als voor mezelf kan er meest efficiënt vooruitgang geboekt worden als we kunnen starten vanuit hetzij concrete problemen, hetzij gemaakte fouten. Concrete vragen vanuit de student vormen dan ook bij voorkeur het startpunt voor de bijlessen.
Bijles in Hooglede (8830) - Andres
Andres
Hooglede
5/5 (1 reviews)
Ik ben momenteel aan het werk als vastgoedmakelaar. Ik heb alle stappen doorgemaakt om de wiskundige vakken bij te schaven. Doordat ik maar 3 uur wiskunde had in het middelbaar, weet ik perfect waar sommige studenten mee worstelen in het hoger. Hopelijk tot snel!
Bijles in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Niveau ASO, TSO Niveau prof. Bachelor, ac. Bachelor, Master Toelatingsexamen arts, tandarts Bachelorproefbegeleiding Masterproefbegeleiding Schakeljaren
Bijles in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Als Finance professional met 10 jaar ervaring bij verschillende lokale en internationale omgevingen heb ik een sterke ervaring opgebouwd om te kunnen delen met jonge mensen. Kennis overdragen zit me in het bloed en door de veelvuldige praktijkvoorbeelden kan ik de zaken in mensentaal overbrengen.
Bijles in Ledegem (8880) - Stephanie
Stephanie
Ledegem
Nieuw
Het is nooit tof om te zien dat het voor iemand moeilijker gaat. Ik sta graag andere mensen bij daarin, om hen een beetje te helpen. Met een paar handige tips and tricks kunnen er al veel dingen veranderen en met de nodige tijd er in te steken kan het nog veel beter.
Bijles in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Roeselare
Nieuw
Ik kan bijlessen geven, alle vakken, aan kinderen van het lager onderwijs. Ik sta enkele uren in een ondersteuningsteam. Ik maak gebruik van stappenplannen, visuele voorstelling, herhaling,...
Bijles in Hooglede (8830) - Louise
Louise
Hooglede
Nieuw
Mijn hoofdjob is logopediste. Ik heb dus al heel wat ervaring in het verder helpen van kinderen. Ik geef heel vaak rekentherapieën. Het geven van bijles lukt me dus ook prima. Ik ben steevast gemotiveerd om de doelen van de kinderen die ik help te bereiken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Roeselare: geëvalueerd met 4.98 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Roeselare, bijlessen Roeselare, huiswerkbegeleiding Roeselare, studiebegeleiding Roeselare, thuisbegeleiding Roeselare, bijles aan huis Roeselare, bijles prijs Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden