bijles biologie

Hulp voor bijles biologie bij jou in de buurt

Meer dan 906 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie

Bijles biologie in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.93/5 (102 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles biologie in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
Booischot
4.95/5 (76 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles biologie in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles biologie in Baal (3128) - Elly
Elly
Baal
4.95/5 (56 reviews)
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles biologie in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Bijles biologie in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
Gent
4.83/5 (48 reviews)
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles biologie in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles biologie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles biologie in Heverlee (3001) - Nick
Nick
Heverlee
5/5 (22 reviews)
Ik ben iemand die zeer gestructureerd te werk gaat. Ik zal ook voor elke opgeloste oefening de redenering van A tot Z controleren. Tenslotte haal ik er erg veel voldoening uit wanneer mijn studenten laten merken dat ze de leerstof onder de knie hebben.
Bijles biologie in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een afgestudeerde bio-ingenieur. Die graag studenten helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 4 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles biologie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles biologie in Lommel (3920) - Jorik
Jorik
Lommel
5/5 (16 reviews)
Vanuit mijn opleiding heb ik een grondige basis om de aangegeven vakken uit te kunnen leggen. Daarbij vind ik het belangrijk dit zo uit te leggen op maat van de student. Om te beginnen start ik vanuit het situeren van het stuk waarbij wat hulp nodig is om daarop vervolgens zo goed mogelijk op in te spelen met theorie en oefeningen.
Bijles biologie in Tervuren (3080) - Jordy
Jordy
Tervuren
5/5 (15 reviews)
Ik studeerde vorig jaar af als bio-ingenieur aan de KUL. Mijn wetenschappelijke kennis zit dus nog vers in het geheugen. Ik heb zelf een grote interesse voor wetenschappen en ben erg gemotiveerd om studenten in deze materie te ondersteunen. Ik hou van een persoonlijke aanpak op maat en te zien hoe iemand echt vorderingen maakt.
Bijles biologie in Zichem (3271) - Ilse
Ilse
Zichem
5/5 (14 reviews)
Ik ben leerkracht in secundair onderwijs maar ik heb ook een diploma laborante. Vandaar mijn uitgebreide kennis van wetenschappen. Ik vind het leuk om jongeren de sleutel te kunnen geven waarmee ze de deur naar wetenschappelijke kennis kunnen openen. Soms ligt de oplossing in een klein hoekje en dit wil ik samen met de leerling zoeken.
Bijles biologie in Kontich (2550) - Sofie
Sofie
Kontich
5/5 (14 reviews)
Afgestudeerd als master in de bio-ingenieurswetenschappen met grote onderscheiding. Ik zou graag mijn kennis en passie en kennis voor wetenschappen en wiskunde doorgeven aan jongeren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars biologie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles biologie: geëvalueerd met 4.93 door 1.024 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie, privé leraar biologie aan huis, privéles biologie, prijs bijles biologie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat zijn de tarieven voor bijles biologie per uur?


De kosten voor bijles biologie kunnen variëren en bevinden zich doorgaans in het prijsbereik van €15 tot €25 per uur, afhankelijk van diverse factoren. Overweeg bij de kosten het volgende:


Het is raadzaam om niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en de expertise van de bijlesdocent te kijken bij het maken van een keuze.

Hoeveel uren bijles biologie per week zijn nodig?


Het aantal uren bijles biologie dat nodig is, kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals het huidige prestatieniveau, de complexiteit van het vak en de individuele leerstijl. Houd rekening met het volgende bij het bepalen van de wekelijkse bijlesuren:


In veel gevallen beginnen studenten met één of twee uur bijles per week en passen dit aan op basis van de voortgang en specifieke behoeften. Het is verstandig om samen met de bijlesdocent een flexibel plan te maken dat optimaal is voor het bereiken van de gewenste leerdoelen in biologie.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden