Bijles biologie in België: 556 privé leraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles biologie in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
4.93/5 · 90 reviews
9200 Dendermonde
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles biologie in Booischot (2221) - Pieter
Pieter
4.94/5 · 65 reviews
2221 Booischot
Ik ben leerkracht wiskunde, chemie, fysica en natuurwetenschappen in de 2de graad van het secundair onderwijs. Verder geef ik ook remediëring wiskunde op onze school.
Bijles biologie in Gent (9000) - Jolien
Jolien
5/5 · 50 reviews
9000 Gent
Ik zit in mijn laatste master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles biologie in Baal (3128) - Elly
Elly
4.9/5 · 48 reviews
3128 Baal
Ingenieur van opleiding en onderwijservaring ; ik sta ter beschikking voor hulp bij wiskunde en wetenschappen bij mij of bij u thuis. Zowel voor basis-, middelbaar- als voortgezet onderwijs. Tevens voorbereiding op examencommissie.
Bijles biologie in Beersel (1650) - Diego
Diego
4.93/5 · 42 reviews
1650 Beersel
Tijdens mijn studies biologie heb ik een brede basis in alle wetenschappen gekregen. Ik heb zelf ook bijles nodig gehad en ben geduldig en methodiek met de student. Bijles tot op laatsejaar secundair onderwijs is dus alvast geen enkel probleem voor me.
Bijles biologie in Kapellen (2950) - Benjamin
Benjamin
4.95/5 · 38 reviews
2950 Kapellen
Ik heb zeer ruime ervaring om bijles te geven in de vakken natuurwetenschappen, biologie, chemie en fysica tot en met de 2de graad secundair onderwijs.
Bijles biologie in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
5/5 · 37 reviews
9255 Buggenhout
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles biologie in Wondelgem (9032) - Daniel
Daniel
4.4/5 · 30 reviews
9032 Wondelgem
Ik genoot een wetenschappelijke opleiding aan de RUG. Deze vakken genieten uiteraard mijn interesse. Graag help ik jongeren (middelbaar) om deze vakken beter onder de knie te krijgen.
Bijles biologie in Gent (9000) - Zenzi
Zenzi
4.89/5 · 28 reviews
9000 Gent
Ik heb zelf wiskunde wetenschappen gestudeerd in het middelbaar (Sint-Martinus Overijse) en heb daarna een master in de biomedische wetenschappen behaald (KUL).
Bijles biologie in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.72/5 · 18 reviews
2920 Kalmthout
Ik ben een eerste master bio-ingenieurswetenschappen: Milieutechnologie studente. Die graag mede-studente helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 3 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles biologie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
4.88/5 · 16 reviews
2800 Mechelen
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles biologie in Tervuren (3080) - Jordy
Jordy
5/5 · 15 reviews
3080 Tervuren
Ik studeerde vorig jaar af als bio-ingenieur aan de KUL. Mijn wetenschappelijke kennis zit dus nog vers in het geheugen. Ik heb zelf een grote interesse voor wetenschappen en ben erg gemotiveerd om studenten in deze materie te ondersteunen. Ik hou van een persoonlijke aanpak op maat en te zien hoe iemand echt vorderingen maakt.
Bijles biologie in Gent (9000) - Koen
Koen
4.57/5 · 14 reviews
9000 Gent
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles biologie in Zichem (3271) - Ilse
Ilse
5/5 · 14 reviews
3271 Zichem
Ik ben leerkracht in secundair onderwijs maar ik heb ook een diploma laborante. Vandaar mijn uitgebreide kennis van wetenschappen. Ik vind het leuk om jongeren de sleutel te kunnen geven waarmee ze de deur naar wetenschappelijke kennis kunnen openen. Soms ligt de oplossing in een klein hoekje en dit wil ik samen met de leerling zoeken.
Bijles biologie in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
5/5 · 10 reviews
2960 Brecht
Ik ben student 6 Wetenschappen-Wiskunde, heb reeds 3 jaar ervaring met bijles geven, met allemaal positieve reacties! Ik haal schitterende resultaten op school en heb een uitstekende studiehouding. Ik geef bijles wiskunde, chemie

Ring Twice bijles biologie: geëvalueerd met 4.91 door 731 klanten

Populaire dienstaanvragen: opfriscursus biologie, privé leraar biologie aan huis, privéles biologie, prijs bijles biologie,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles biologie

Biologie bachelor niveau (neuro en genetica) - Basis ict & Office voor beginners - Bijles chemie biologie en wiskunde - Bijles wetenschappelijke vakken - Huistaak begeleider student of ? - wij zoeken iemand voor huiswerkbegeleiding - Bijles Thuis - Bijles voor het middelbaar onderwijs - Bijles voor mijn zoon - Begeleiding examencommissie derde graad STW - Hulp/begeleiding wetenschapsvakken - Student revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Bijles wiskunde en fysica - Oceanologie - bijlessen - bijles - Bijles bio, chemie, fysica gezocht - Biologie herexamen - Bijles biologie 6e jaar wetenschappen-STEM - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken (2) - Bijles Biologie - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken - Bijles NAWE (5STW) - Bijles biologie en chemie 6de jaar secundair - Biologie bijles - Hulp bij examen - Bijles biologie 5de middelbaar ec-we - Bijles wiskunde en natuurwetenschappen (alles) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles biologie - Stamboom + autosomale, geslachtsgebonden, dominante en recessieve allelen - Bijles - Op zoek om bij te leren - DRINGENDE BIJLES NODIG VOOR BIOLOGIE - Bijles dochter 12 jaar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles biologie - Bijles nodig voor genetica - amir - Bijles voor fysica en biologie - BIJLES MOLECULAIRE BIOLOGIE EN GENETICA - Studiebegeleiding voor 17jarige - Voortplanting: cellen delen: mitose en meiose - bijles biologie - Toets bio (5de at) in wetenschappelijke richting - Ik wil graag een bijles voor biologie - biologie en wiskunde 2de graad - Opvolgen voor huistaken - Bijles wetenschapsvakken en Wiskunde - Extra uitleg over biologie en chemie - Bijles ivf leren van materie biologie , voeding en labo. Structuur in te studeren leerstof aanleren. Student 5de mi - Bijles studiemethode - Bijles voor mijn zoon - Bijles en studiebegeleider voor mijn dochter - Bijles Aardrijkskunde - bijles chemie, fysica , biologie - Lessen & hulp - Bijles : Bijles biologie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden