bijles Geel

Hulp voor bijles Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Geel

Bijles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik studeerde een jaar Leerkracht Lager Onderwijs. Hierdoor beschik ik over de kennis en vaardigheden om de leerstof in het lager onderwijs aan kinderen aan te leren. Daarnaast is mijn wiskundige en economische kennis ook opgefrist in mijn huidige studie van Office Management. Voor vakken als biologie, geschiedenis, chemie ... heb ik altijd een interesse gehad.
Bijles in Meerhout (2450) - Paulien
Paulien
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Wiskunde is één van mijn favoriete vakken. Ik vind het een uitdagend vak met veel verschillende uitgangspunten. Ik leg me graag toe op differentiatie en remediëring.
Bijles in Geel (2440) - Natalie
Natalie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Bijles in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 18 jaar ervaring als onderwijzer. Aanvankelijk lezen is mijn expertise. Didactisch materiaal thuis aanwezig. Studiecoach en zorgverbreding voor het lager onderwijs en lager secundair.
Bijles in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben van kleins af aan al goed in wiskunde en wil andere mensen hier zeker mee helpen. De leeftijden die ik kan helpen is van 6/7 jaar (1ste leerjaar) tot 14/15 jaar (3de middelbaar)
Bijles in Meerhout (2450) - Margot
Margot
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur in de milieutechnologie en werk nu als ingenieur in chemisch onderzoek. Voor bijles chemie ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ik kan je ook verder helpen met biologie, wiskunde of andere wetenschappen. Ik ben een geduldig iemand en wil je met heel veel plezier verder helpen.
Bijles in Geel (2440) - Jonathan
Jonathan
Geel
5/5 (1 reviews)
Mijn studies als burgerlijk ingenieur geven een brede basis voor wetenschappen en wiskunde. Tevens heb ik als monitor bij Kazou veel ervaring opgedaan om met kinderen om te gaan en hen te enthousiasmeren. Met veel plezier wil ik mij inzetten om kinderen van het lager en middelbaar onderwijs te begeleiden.
Bijles in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb steeds via een vzw bijles gegeven aan een jongetje van het 3e leerjaar tot 3e middelbaar. De focus lag daar vooral op wiskunde maar ook andere vakken kwamen aan bod.
Bijles in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Bijles in Mol (2400) - Greet
Greet
Mol
Nieuw
Niveau: lagere school en 1ste graad ASO Ik heb 14 jaar ervaring en heb daardoor een grote kennis van de leerstof en de aanpak van leerlingen. Geheugensteuntjes, verantwoorde trucjes en ezelsbruggetjes, gevarieerd lesmateriaal
Bijles in Kasterlee (2460) - Joy
Joy
Kasterlee
Nieuw
Ik help graag leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het leren van de Latijnse en Griekse taal en spraakkunst. Ruime onderwijservaring. 1ste tot 6de middelbaar of hoger onderwijs.
Bijles in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Een professionele leerkracht lager onderwijs, gedreven en gepassioneerd door mijn job. Ik beschik natuurlijk over de juiste diploma's om op een aangepast niveau bijlessen te kunnen geven.
Bijles in Olen (2250) - Jinte
Jinte
Olen
Nieuw
Als eerstejaarsstudent kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt heb ik een passie voor de wetenschap. Ik kan leerlingen lagere school helpen met al hun schoolwerk. In verband met bijles van leerstofonderdelen middelbaar onderwijs, beperk ik mij tot 1e en 2 graad. Ik verkies de vakken biologie, fysica, chemie, natuurwetenschappen, wiskunde en Frans.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Geel: geëvalueerd met 5.0 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Geel, bijlessen Geel, huiswerkbegeleiding Geel, studiebegeleiding Geel, thuisbegeleiding Geel, bijles aan huis Geel, bijles prijs Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden