bijles Geel

Hulp voor bijles Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Geel

Bijles in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb vijftien jaar ervaring als leerkracht Latijn en wil mijn passie voor deze oude taal graag delen met jongeren. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie oefeningen op maat. Heeft uw kind begeleiding nodig bij het studeren van Latijn? Neem dan zeker contact op met mij! Succes gegarandeerd!
Bijles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik studeerde een jaar Leerkracht Lager Onderwijs. Hierdoor beschik ik over de kennis en vaardigheden om de leerstof in het lager onderwijs aan kinderen aan te leren. Daarnaast is mijn wiskundige en economische kennis ook opgefrist in mijn huidige studie van Office Management. Voor vakken als biologie, geschiedenis, chemie ... heb ik altijd een interesse gehad.
Bijles in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles in Laakdal (2430) - Annabel
Annabel
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen van de lagere school. Ook leren leren en huiswerk plannen kan opgenomen worden. Ik heb ruime ervaring met kinderen met ASS en leerproblemen.
Bijles in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles in Geel (2440) - Natalie
Natalie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 9 jaar ervaring als leerkracht wiskunde in de eerste en tweed graad middelbaar. Als leerkracht miste ik vaak de mogelijkheid om leerlingen voldoende individuele aandacht en begeleiding te geven. Daarom richt ik mij graag op het geven van bijles en vertrek ik vanuit de persoonlijke situatie. Dankzij mijn ervaring beschik ik over een ruim aanbod van extra hulpmiddelen en oefeningen.
Bijles in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben van kleins af aan al goed in wiskunde en wil andere mensen hier zeker mee helpen. De leeftijden die ik kan helpen is van 6/7 jaar (1ste leerjaar) tot 14/15 jaar (3de middelbaar)
Bijles in Meerhout (2450) - Margot
Margot
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur in de milieutechnologie en werk nu als ingenieur in chemisch onderzoek. Voor bijles chemie ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ik kan je ook verder helpen met biologie, wiskunde of andere wetenschappen. Ik ben een geduldig iemand en wil je met heel veel plezier verder helpen.
Bijles in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Bijles in Mol (2400) - Greet
Greet
Mol
Nieuw
Niveau: lagere school en 1ste graad ASO Ik heb 14 jaar ervaring en heb daardoor een grote kennis van de leerstof en de aanpak van leerlingen. Geheugensteuntjes, verantwoorde trucjes en ezelsbruggetjes, gevarieerd lesmateriaal
Bijles in Balen (2490) - Ellen
Ellen
Balen
Nieuw
Bijles, voorzien van extra oefeningen en leerstof niveau lagere school. Als ook lessen bijzonder middelbaar onderwijs. Steeds in onderling overleg met ouders en school.
Bijles in Herentals (2200) - Kevin
Kevin
Herentals
Nieuw
Ik kan u bijstaan bij alle afministratieve taken/hulp/advies/lessen. Voorbeelden: - hulp bij fiscale aangifte - hulp bij BTW aangifte - voorbereiding personenbelasting - hulp via software boekhoudprogramma - ...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Geel: geëvalueerd met 5.0 door 80 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Geel, bijlessen Geel, huiswerkbegeleiding Geel, studiebegeleiding Geel, thuisbegeleiding Geel, bijles aan huis Geel, bijles prijs Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Geel

Bijles Wiskunde tweede graad voor 14 jarige dochtr - Bijles Wiskunde ( eventueel Fysica ) - Bijles wiskunde - Les wiskunde - Bijlessen chemie voor dochter Celine - Bijles wiskunde bewerking. - Bijlessen beweging 6de leerjaar - bijlessen wiskunde - Bijles tweede leerjaar - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles statica, fysica, (énergie) - Bijles Wiskunde 2e middelbaar - Bijles wiskunde - transformaties - Bijles Wiskunde - STEM zwaartekracht en druk - rekenregels van machten extra oefeningen - 6 pagina's onderzoeks project - Bijles wiskunde 3de middelbaar - taak onderzoeksmethoden 1e Bach handelswetenschap - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (6) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (5) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (4) - Bijles wiskunde 2 kinderen lagere school - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (3) - bijles 1ste bachelor handelswetenschappen - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen (2) - Wiskunde bijles 5 wiskunde wetenschappen - Bijles wiskunde - Privaatproccesrecht - Bijles rekenen en lezen 1ste leerjaar - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles Wiskunde - Wiskunde bijles (17) - Wiskunde bijles (16) - Wiskunde bijles (15) - Wiskunde bijles (14) - Wiskunde bijles (13) - Wiskunde bijles (12) - Wiskunde bijles (11) - Wiskunde bijles (10) - Wiskunde bijles (9) - Wiskunde bijles (8) - Wiskunde bijles (7) - Wiskunde bijles (6) - Bijles wiskunde - Wiskunde bijles (5) - Wiskunde bijles (4)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden