verhuizen

Ontdek talentvolle verhuizers bij jou in de buurt

Meer dan 2.068 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers

Verhuizer in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Verhuizer in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (161 reviews)
Ik ben eigenaar van een FIAT Talento, lang model, én Euro 6. Ik mag dus in de LEZ. Indien gewenst, kunnen er tot 4 personen, comfortabel meereizen. Heb ook rijbewijs CE, én code 95. Mag dus, indien nodig, met een door U, gehuurde vrachtwagen rijden. Ben zeer zorgzaam, zeker met andermans gerief. Beschik ook over de nodige tools betreffende lading zekeren.
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (157 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Verhuizer in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (149 reviews)
Ik rijd al 15 jaar met een camionette en heb al veel verhuizingen meegemaakt. Ik heb een oprijplaat om zware zaken te rollen, spanbanden om uw zaken vast te maken, dekens ter bescherming, ...
Verhuizer in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (121 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner, alsook over een open en gesloten aanhangwagen waarmee goederen kunnen vervoerd worden. Kan ook veilig de goederen schikken.
Verhuizer in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (119 reviews)
Indien je hulp nodig hebt om spullen te verhuizen kan ik je mogelijks bijstaan. Ben in het bezit van een aanhangwagen (750kg) met oprijplaat. Ik behandel uw spullen met de nodige voorzichtigheid. Afstand geen probleem.
Verhuizer in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (117 reviews)
Ik heb geen aanhangwagen en geen auto. Het zou uitsluitend gaan om mee te helpen met de verhuis op zich. Dus laat iets weten als jullie mijn hulp kunnen gebruiken!
Verhuizer in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.74/5 (95 reviews)
Ben meerdere jaren actief geweest in transport van goederen , Ikea meubels , keukens en inbouwtoestellen , ook voor andere transporten , kan beschikken over een camionette , heb een wagen met voldoende ruimte om mensen of goederen te vervoeren ben proffesionele chauffeur , met alle nodige vereiste documenten , zoals medische schifting, code 95, ADR collis, of in tanks etc , doe verschillende jobs,
Verhuizer in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (86 reviews)
Ik kan uw hulp zijn bij verhuiswerkzaamheden. Ik beschik zelf over een bestelwagen VW Caddy Maxi dus kan redelijk wat verhuizen. Ik werk graag in dienst van anderen.
Verhuizer in Oosterzele (9860) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oosterzele
4.9/5 (77 reviews)
Ik beschik over een camionette VW Crafter groot model met laadbrug om alles van punt a naar punt b te brengen. Ik doe nu ook regelmatig transport voor derden: het vervoeren van paletten verf. Ik beschik ook over rijbewijs c met de nodige attesten.
Verhuizer in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
heb stationwagen dus kan wel wat vervoeren kan in de week na 16.00 zaterdag of indien op afspraak op vrije dagen indien nodig
Verhuizer in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Zoek je een verhuizer? Met een grote Remorque (2,5 L op 1,35 B) met huifopbouw of met de vrachtwagen kunnen we heel wat verhuisnoden oplossen, ook voor jou. Geef maar een seintje via Ring Twice en we komen er aan. Bij verhuis voor de ganse inboedel komen we altijd eerst vooraf ter plaatse om alles juist in te schatten (tijd, mankracht, eigen hulp, verdiepingen, parkeren,...).
Verhuizer in Opwijk (1745) - Benjamin
Benjamin
Opwijk
4.97/5 (70 reviews)
Mijn naam is Benjamin, ik heb een Mercedes vito ter beschikking en een Mercedes sprinter voor de grotere transporten. Reeds 9jaar ervaring als chauffeur/leverancier in Benelux
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ This is a good flatform to help everyone to do needed things with a cheap price ”
Demir
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizingen: geëvalueerd met 4.86 door 4.881 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizer gezocht, verhuishulp, verhuisdienst, verhuisfirma, goedkoop verhuizen, verhuizingen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden