verhuizen

Ontdek talentvolle verhuizers bij jou in de buurt

Meer dan 2.209 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers

Verhuizer in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (192 reviews)
Ik ben eigenaar van een FIAT Talento, lang model, én Euro 6. Ik mag dus in de LEZ. Indien gewenst, kunnen er tot 4 personen, comfortabel meereizen. Heb ook rijbewijs CE, én code 95. Mag dus, indien nodig, met een door U, gehuurde vrachtwagen rijden. Ben zeer zorgzaam, zeker met andermans gerief. Beschik ook over de nodige tools betreffende lading zekeren.
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.84/5 (167 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Verhuizer in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.97/5 (153 reviews)
Ik rijd al 15 jaar met een camionette en heb al veel verhuizingen meegemaakt. Ik heb een oprijplaat om zware zaken te rollen, spanbanden om uw zaken vast te maken, dekens ter bescherming, ...
Verhuizer in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (140 reviews)
Indien je hulp nodig hebt om spullen te verhuizen kan ik je mogelijks bijstaan. Ben in het bezit van een aanhangwagen (750kg) met oprijplaat. Ik behandel uw spullen met de nodige voorzichtigheid. Afstand geen probleem.
Verhuizer in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.87/5 (128 reviews)
Ik heb geen aanhangwagen en geen auto. Het zou uitsluitend gaan om mee te helpen met de verhuis op zich. Dus laat iets weten als jullie mijn hulp kunnen gebruiken!
Verhuizer in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (121 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner, alsook over een open en gesloten aanhangwagen waarmee goederen kunnen vervoerd worden. Kan ook veilig de goederen schikken.
Verhuizer in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.75/5 (112 reviews)
Ben meerdere jaren actief geweest in transport van goederen , Ikea meubels , keukens en inbouwtoestellen , ook voor andere transporten , kan beschikken over een camionette , heb een wagen met voldoende ruimte om mensen of goederen te vervoeren ben proffesionele chauffeur , met alle nodige vereiste documenten , zoals medische schifting, code 95, ADR collis, of in tanks etc , doe verschillende jobs,
Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Verhuizer in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (89 reviews)
Ik kan uw hulp zijn bij verhuiswerkzaamheden. Ik beschik zelf over een bestelwagen VW Caddy Maxi dus kan redelijk wat verhuizen. Ik werk graag in dienst van anderen.
Verhuizer in Oosterzele (9860) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oosterzele
4.9/5 (79 reviews)
Ik beschik over een camionette VW Crafter groot model met laadbrug om alles van punt a naar punt b te brengen. Ik doe nu ook regelmatig transport voor derden: het vervoeren van paletten verf. Ik beschik ook over rijbewijs c met de nodige attesten.
Verhuizer in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
heb stationwagen dus kan wel wat vervoeren kan in de week na 16.00 zaterdag of indien op afspraak op vrije dagen indien nodig
Verhuizer in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (74 reviews)
Beste heb een vw touran met een aanhangwagen ter beschikking zit je met een verhuis en wil je goederen en andere kleine spullen vervoeren dan kan ik u ermee helpen desnoods kan ik extra mankracht inschakelen
Verhuizer in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Zoek je een verhuizer? Met een grote Remorque (2,5 L op 1,35 B) met huifopbouw of met de vrachtwagen kunnen we heel wat verhuisnoden oplossen, ook voor jou. Geef maar een seintje via Ring Twice en we komen er aan. Bij verhuis voor de ganse inboedel komen we altijd eerst vooraf ter plaatse om alles juist in te schatten (tijd, mankracht, eigen hulp, verdiepingen, parkeren,...).
Verhuizer in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.6/5 (70 reviews)
Ik heb ervaring in transport goederen Ik ben betrouwbaar Ik ben correct Ik kom mijn afspraken Altijd stipt op tijd na. Op mij kun je rekenen voor allerlei transporten
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kende dit niet, maar via een oproep op facebook de link naar jullie gekregen. ”
Jef
“ This is a good flatform to help everyone to do needed things with a cheap price ”
Demir
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizingen: geëvalueerd met 4.84 door 5.476 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizer gezocht, verhuishulp, verhuisdienst, verhuisfirma, goedkoop verhuizen, verhuizingen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een verhuizer per uur?

De kosten van een verhuizer per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het verhuisbedrijf, de grootte van het verhuisteam en de specifieke diensten die worden aangeboden. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Bij Ring Twice zijn de kosten van een verhuizer gemiddeld vanaf €20-€25/uur, afhankelijk van de genoemde factoren. Sommige verhuizers hanteren ook vaste prijzen voor verhuizingen en werken niet met een uurtarief. Het is raadzaam om prijzen op te vragen bij verschillende verhuizers en ze te vergelijken.

Hoe vind ik verhuizers?

  1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familieleden, buren of collega's die recentelijk zijn verhuisd naar aanbevelingen voor verhuizers. Persoonlijke ervaringen en aanbevelingen kunnen waardevol zijn bij het vinden van betrouwbare en professionele verhuizers.
  2. Zoek online: Gebruik online platformen zoals Ring Twice om verhuizers in jouw omgeving te vinden. Lees beoordelingen van verschillende verhuizers om een idee te krijgen van hun diensten en klanttevredenheid.
  3. Vraag verschillende prijsvoorstellen: Neem contact op met verschillende verhuizers en vraag prijsvoorstellen voor uw specifieke verhuizing. Zorg ervoor dat u hen de benodigde informatie verstrekt, zoals de omvang van uw verhuizing, de afstand en eventuele extra diensten die u nodig heeft.
  4. Vergelijk prijzen: Vergelijk de ontvangen prijzen van de verhuizers. Overweeg wel niet alleen de prijs, maar ook de aangeboden diensten, zoals inpakken, verpakkingsmateriaal en demontage/montage van meubels.
Door deze stappen te volgen, kunt u verhuizers vinden die aan uw behoeften voldoen en een soepele en stressvrije verhuiservaring bieden.

Hoe lang van tevoren moet ik een verhuizer regelen?

Het is raadzaam om een verhuizer zo vroeg mogelijk te regelen, bij voorkeur enkele weken tot maanden voor de geplande verhuisdatum. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om tijdig een verhuizer te regelen:
  1. Beschikbaarheid: Als je een verhuisbedrijf overweegt dan moet je weten dat er drukke periodes kunnen zijn, vooral tijdens het hoogseizoen, zoals de zomermaanden en het begin en einde van de maand. Indien je een verhuizer zoekt bij Ring Twice, krijgt je binnen het uur prijsvoorstellen van verhuizers!
  2. Planning: Het regelen van een verhuizer vroeg in het proces geeft je voldoende tijd om een verhuisplan te maken en andere logistieke zaken te regelen. Het stelt je in staat om de benodigde verhuisdatum, de duur van de verhuizing en eventuele extra diensten te bespreken en te plannen.
  3. Prijsvoorstellen vergelijken: Door vroeg verhuizers te contacteren, heb je tijd om verschillende prijsvoorstellen te vergelijken. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en de beste optie te kiezen die past bij jouw behoeften en budget.
  4. Speciale vereisten: Als je speciale vereisten hebt voor je verhuizing, zoals het verplaatsen van waardevolle items, delicate apparatuur of grote meubelstukken, kan het nodig zijn om extra voorbereidingen te treffen. Vroegtijdige planning geeft je de mogelijkheid om deze vereisten met het verhuisbedrijf te bespreken en eventuele extra diensten te regelen.

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden