verhuizer Dendermonde

Ontdek talentvolle verhuizers in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Dendermonde

Verhuizer in Lebbeke (9280) - Jean-pierre
Jean-pierre
Lebbeke
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan vele klussen aan in de tuin ,aanleg terras, klinkers, ben beschikbaar van April tot Oktober meestal vanaf 16 u In de week en vanaf november tot Maart ook in het weekend. Ook voor simpele en kleine klussen in de tuin ben ik beschikbaar.
Verhuizer in Hamme (9220) - Lieselore
Lieselore Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (10 reviews)
We beschikken over een camionette Ford Transit, een heel ruime wagen waarmee je grote stukken (zetels, bed, wasmachine, droogkast, tafels en stoelen, etc) kan verhuizen.
Verhuizer in Appels (9200) - Necati
Necati
Appels
4.8/5 (5 reviews)
Ik kan jullie helpen met Levering van bouwmateriaal , aankoop meubels enz. , verhuizing , montage van meubels kasten enz. , naar de conatainerpark rijden , vraag maar hoe ik u kan helpen
Verhuizer in Appels (9200) - Joris
Joris
Appels
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik beschik over een grote wagen met aanhangwagen. Niets is mij te veel om te tillen. Ik heb al wat verhuizen gedaan. Ik bied u graag mijn hulp aan.
Verhuizer in Appels (9200) - Mike
Mike
Appels
2.5/5 (2 reviews)
Ervaring in verhuizen van huis tot garagebox. Niets is mij te vreemd. Alleen of met meerdere mensen mogelijk, monteren demonteren van je meubels alsook.
Verhuizer in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
5/5 (2 reviews)
Ik werkt graag met mijn handen en denk oplossend, ik kan meubels desnoods demonteren,ben flexibel,ik kan helpen bij verplaatsen naar bv containerpark in U buurt en verhuizen van allerlei goederen
Verhuizer in Zele (9240) - Bjorn
Bjorn
Zele
5/5 (1 reviews)
Heb zelf aanhangwagen in bezit dus kan wel het 1 en ander vervoeren. Ben zelf niet de lichtste dus heb zelf wel wat macht om bepaalde dingen te verzetten.
Verhuizer in Appels (9200) - Stieven
Stieven
Appels
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stieven en naast leveren van goederen, kan u mij ook inhuren voor hulp bij het verhuizen. Spullen die ik alleen kan dragen kan ik helemaal zelfstandig inladen en op de gewenste locatie brengen. Voor zware en/of grote stukken graag een helpende hand die uiteraard ook kan meerijden naar de gewenste locatie en eventueel kan worden teruggebracht.
Verhuizer in Denderbelle (9280) - Qais
Qais
Denderbelle
Nieuw
ik ben klusjesman. en ik heb tuin ervaring ik kan alle basis bouwwerken Ik kan plamuren schilderen ik kan tegelen ik kan ook basis hout werk doen en........
Verhuizer in Appels (9200) - Mohamed
Mohamed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
Nieuw
verhuizen is zeker niet de leukste taak om te doen voor vele mensen, voor mij is dit echter geen probleem! Ik ben niet bang om vieze handen te krijgen en zwaar werk ga ik niet uit de weg.
Verhuizer in Denderbelle (9280) - Christoph
Christoph
Denderbelle
Nieuw
Recpect voor het product goeder dat geleverd moet worden.stiptheid ben ik ook voor en met corecte informatie van voor is alles mogelijk kwa afstand en goederen niks iligaal wel
Verhuizer in Lebbeke (9280) - Pacifique
Pacifique
Lebbeke
Nieuw
hallo, ik heb twee handen om u helpen met verhuizingen maar ik beschik nu nog niet over een camionette of een aanhangwagen, ik heb wel een auto om mij te verplaatsen. mvg paci
Verhuizer in Dendermonde (9200) - Timothy
Timothy
Dendermonde
Nieuw
Ik ben zeker niet vies voor hard tewerken snel beschikbaar en ben 10jaar in bezit van rijbewijs b dus ervaring genoeg met het besturen van auto of camionet
Verhuizer in Lebbeke (9280) - Elisah
Elisah
Lebbeke
Nieuw
Zeer voorzichtig en kwaliteitsvol ingesteld. Heel service gericht naar iedereen! Uw vraag is my command en help graag mensen. Ik beschik over een Peugeot partner camionette.
Verhuizer in Gijzegem (9308) - Gregory
Gregory
Gijzegem
Nieuw
Ik ben gemotiveerd & en blij wanneer ik moet gaan werken , ik rij super graag met de auto & ben ook voorzichtig op de baan , ik doe mijn job hoe het ook moet & doe het ook goed
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Dendermonde: geëvalueerd met 4.6 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Dendermonde, verhuizingen Dendermonde, verhuizers gezocht Dendermonde, verhuisfirma Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden