verhuizer Genk

Ontdek talentvolle verhuizers in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Genk

Verhuizer in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (11 reviews)
ik ben het gewoon om spullen te verhuizen. ik kan met een camionette of bestelwagen rijden moest het nodig zijn of als u enkel mankracht nodig hebt kan ik altijd komen helpen!
Verhuizer in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Tillen, demonteren, monteren,... U noemt het ik doe het. Ik kan altijd extra mankracht voorzien om de verhuis te verwezenlijken. Ik beschik niet over een verhuiswagen of camionette.
Verhuizer in Diepenbeek (3590) - Stefan
Stefan
Diepenbeek
5/5 (8 reviews)
Ik heb de middelen om kleine verhuizingen te doen en heb ook altijd mijn eigen verhuizingen gedaan. Iemand een handje helpen heeft mij altijd veel plezier gedaan
Verhuizer in Zutendaal (3690) - Pieter
Pieter
Zutendaal
5/5 (4 reviews)
Met mijn camionette en aanhangwagen sta ik tot u dienst voor u verhuizingen of transporten. Door mijn flexibele uurregeling kunnen deze werken ook snel uitgevoerd worden.
Verhuizer in Helchteren (3530) - Daniel
Daniel
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ook hier heb ik al ervaring bij,en ben altijd wel te vinden om naar de juiste oplossing zoeken, en alles te doen passen op de juiste plaats, er is voor elk probleem een oplossing...
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Ruben
Ruben
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Een jonge man van 23 jaar, reeds heel veel verhuiswerken meegedaan met mijn stiefvader, hij kan ook steeds meekomen als vervoer en hulp. Ben ook altijd actief bezig geweest met vele sporten.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Sebastian
Sebastian
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Wel kleine chamionet en ja wat kan ik hier bij zegen ik kan voor alle transporten mij doen en voor verhuizen ook is geen probleem ik ben wel jong he zware kasten mag niet uit voor mij
Verhuizer in Beverst (3740) - Joery
Joery
Beverst
5/5 (2 reviews)
Alle vervoerswerken wat mogelijk zijn met camionet en aanhanger. Alles wordt veilig en beschermd vervoerd indien nodig. En kan van verdiep gehaald worden of tot op verdiep gebracht worden.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Artur
Artur
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik heb een camionette ter beschikking waarmee ik u kan helpen om goederen te ver huizen zoals meubels en zo voort, Daarnaast beschik ik ook over twee handen.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Christoph
Christoph
Zonhoven
2.0/5 (1 reviews)
ben een harde werker en heb geen moeite om zwaren dingen op te tillen en te gaan verplaatsen naar een andere bestemming
Verhuizer in Genk (3600) - Deniz
Deniz
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele werkervaringen met het leveren keukens en meubilair bij verschillende klanten in de Benelux. Ook zeer ruime ervaring in de logistiek
Verhuizer in Diepenbeek (3590) - Robin
Robin
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd voorzichtig met andere personen hun spullen en ik kan ook altijd een remorque mee nemen om gemakkelijker te maken en ik kan altijd vroeg beginnen en laat stoppen
Verhuizer in Genk (3600) - Khalid
Khalid
Genk
Nieuw
Dag allemaal. Ik heb een auto om me makkelijk te verplaatsen ... Ik kan u helpen met het verhuizen van uw spullen. Ik heb helaas geen trekhaak of aanhangwagen. Alleen helpen met optillen
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Dag iedereen, mijn naam is Michiel. Ik ben een gemotiveerde rechtenstudent met enkele uiteenlopende passies en interesses. Zo ben ik altijd veel bezig geweest met vervoer en mobiliteit. Ik beschik dan ook over een B en C rijbewijs en doe zeer graag vervoer voor anderen. Verder ben ik best handig en ben ik graag bezig met veel activiteiten. Ik help graag mensen en ben een vlotte hulp.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
Nieuw
Ik heb lichte vracht Peugeot partner en eventueel aanhangwagen. Transporten , naar containerpark tuin of grof afval, afhalingen in winkel ,kleine verhuis enz.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Genk: geëvalueerd met 4.75 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Genk, verhuizingen Genk, verhuizers gezocht Genk, verhuisfirma Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden