verhuizer Kortrijk

Ontdek talentvolle verhuizers in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Kortrijk

Verhuizer in Bellegem (8510) - Lennert
Lennert
Bellegem
5/5 (8 reviews)
Vlotte hulp voor uw verhuis. Meubelbak aanwezig, waar dus veel in kan Alles word vastgehangen zodat niets verloren gaat. Vlotte communicatie ++ Vragen mag altijd.
Verhuizer in Kuurne (8520) - Bilal
Bilal
Kuurne
5/5 (7 reviews)
Ik heb en camionette met ruimte genoeg waar er veel in kan en kan ook en hangwagen eraan hangen voor meer grief in te zetten kan ook genoeg menskracht erbij zijn als het nodig is
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Kim
Kim
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik ben iemand die graag een dagje hard werkt. Daarnaast kan ik ook zeer voorzichtig met dingen omspringen en steek ik graag zaken terug in elkaar.
Verhuizer in Harelbeke (8530) - Steve
Steve
Harelbeke
5/5 (4 reviews)
Ik heb een kleine camionette waar er wel een beetje gerief in kan. Zelf ben ik iemand die wel wat zwaars kan tillen. Zwaar werk is geen probleem.
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Fatawu
Fatawu
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb een auto met een ruime koffer waar veel dozen ik kunnen gestapeld Worden. Er is echter geen ruimte genoeg voor groter meubilar zoals zetels of kasten. Ik kan zeker helpen om zware stukken te verhuizen. Trappen ontzie ik mij ook niet.
Verhuizer in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ben zelf al 3 keer verhuist dus heb wel ervaring. Ook heb ik vrienden geholpen bij hun verhuis ik werk door ben niet snel moe. Belangrijkste natuurlijk dat ik zorg draag voor u spullen bij in en uit laden
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Met mijn camionette verhuis ik graag je grotere stukken die niet in je wagen kunnen. Deze behandel ik met veel zorg net zoals ik mijn bestelwagen behandel. Voor hele zware stukken heb ik er graag een helper bij.
Verhuizer in Bissegem (8501) - Tomas
Tomas
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben voorzien van een grote camionette om uw goederen veilig van A naar B te brengen. Aanhangwagen is ook een mogelijkheid. Graag help ik ook een handje om de zaken te installeren :)
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Heeft u hulp nodig met verhuizen alles snel en voorzichtig verhuisd hebben dan ben sta ik klaar voor u ik kan u helpen met allerlei spullen te sjouwen heeft u een echte man kracht nodig contacteer mij
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Mansur
Mansur
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een zeer leergierige persoon die heel enthousiast is voor nieuwe dingen. En ik heb ook bakwagen er kan dus heel wat spullen er in! Het werk moet professioneel gedaan zijn ik ben heel sterke jonge man die kan nog wat veel zware meubels en zo dragen.
Verhuizer in Bissegem (8501) - Roibin
Roibin
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een kleine bestelwagen. Ideaal voor dozen, kleine kasten en ander materiaal. Ik rij zeer graag en doe dit ook al lang. Daarom dat ik dit ook voor andere mensen wil doen.
Verhuizer in Heule (8501) - Idris
Idris
Heule
Nieuw
ik beschik zelf over een wagen en kan dus helpen bij het verhuizen, verplaatsen van klein of groot materiaal. Ook naar het containerpark gaan is geen moeite.
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Esmir
Esmir
Kortrijk
Nieuw
Indien u iemand nodig hebt bij verhuizen tijdens het weekend sta ik er graag ter beschikking. Ik beschik over een rijbewijs CE cat. met bestuurderskaart.
Verhuizer in Kortrijk (8500) - Bektesh
Bektesh
Kortrijk
Nieuw
Hebt u help met uw verhuis? U kunt altijd op mij rekenen. ik rijd geen auto maar ik kan tegen zware werk dus aarzel niet om mij op te bellen. liefst in het weekend
Verhuizer in Bissegem (8501) - Geert
Geert
Bissegem
Nieuw
Hallo, ik heb een bestelwagen waarmee ik uw gerief kan verhuizen, transporteren of afvoeren naar het gewenste adres, ik ben actief in West Vlaanderen. Het transport doe ik met de nodige voorzichtigheid.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Kortrijk: geëvalueerd met 4.91 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Kortrijk, verhuizingen Kortrijk, verhuizers gezocht Kortrijk, verhuisfirma Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden