verhuizer Deinze

Ontdek talentvolle verhuizers in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Deinze

Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (21 reviews)
Ik heb een auto per beschikking (met trekhaak maar geen remorque) die ik kan gebruiken om te helpen verhuizen. Voor enkel mankracht nodig ben ik ook zeker ter beschikking.
Verhuizer in Kruishoutem (9770) - Jonas
Jonas
Kruishoutem
5/5 (13 reviews)
Bij een groot gezin hoort een ruime wagen, dus dat is alvast handig. Uiteindelijk is verhuizen vooral arbeidsintensief , maar met mijn 35 lentes kan ik dit wel nog aan 😉
Verhuizer in Nazareth (9810) - Michael
Michael
Nazareth
5/5 (6 reviews)
Ik ben een sportieve jonge man die niet vies is om de handen vuil te maken. Ik kan met een camionette rijden en heb een be rijbewijs. Ik heb al meermaals vrienden helpen verhuizen zonder accidenten.
Verhuizer in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (5 reviews)
Ik heb geen materialen, maar ik heb wel twee handen :) Ik heb al meerdere verhuizen meegeholpen dus ik heb wel wat ervaring. Ook werk ik redelijk snel en voorzichtig. Bent u op zoek naar twee helpende handen? Dan heeft u de geschikte persoon gevonden!
Verhuizer in Nazareth (9810) - William
William
Nazareth
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb al meerdere verhuizen gedaan, ik zie dit zeker zitten om u daarmee te helpen! Ik kijk uit om snel van u te horen! Ik kan u altijd bijstaan met raad en daad!
Verhuizer in Kruishoutem (9770) - Florian
Florian
Kruishoutem
3.0/5 (2 reviews)
Ik kan altijd helpen met verhuizen in weekend heb wel maar mijn vast rijbewijs b , en kan altijd maar in het weekend helpen tijdens de week heb ik mijn vast werk
Verhuizer in Nazareth (9810) - Kristof
Kristof
Nazareth
5/5 (2 reviews)
Heb zelf genoeg verhuisd heb een rijbewijs c Kan goed zien hoe de dingen op elkaar te stapelen en veilig vast te maken moet dit alle dagen doen met mijn vervoer ook
Verhuizer in Nevele (9850) - Billy
Billy
Nevele
Nieuw
Hallo, Ik beschik over een wagen + aanhangwagen en kan dus helpen met verhuizen, een ritje naar het containerpark, etc.. Het monteren en demonteren van meubels zijn ook geen probleem voor me.
Verhuizer in Kruishoutem (9770) - Lieven
Lieven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruishoutem
Nieuw
Hallo ik ben Lieven en beschik over een 4x4 met kipaanhangwagen , ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te bedienen, laat me je transportprobleem weten Ik zoek de beste oplossing.
Verhuizer in De pinte (9840) - Xavier
Xavier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De pinte
Nieuw
Als tuinman heb ik vaak gedurende de winters als verhuizer gewerkt. Ik heb een bestelwagen en een open aanhangwagen. Ik werk vlot en goed door. En met mijn 2 meter en actievs job stil ik die kast met gemak op. Ik doe kleine verhuizen, zowel voor kleine afstanden als grote.
Verhuizer in De pinte (9840) - Kathleen
Kathleen
De pinte
Nieuw
Ik heb ervaring in het helpen van verhuizingen,wel niet al te zware goederen in geval van meerdere mankracht uiteraard dan wel. Ik ga ook heel georganiseerd te werk, Ik hou niet van chaos.
Verhuizer in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
Nieuw
Ikzelf heb een eigen auto, een Citroën C3. Ikzelf ben 3 jaar geleden ook moeten verhuizen en dat is een hele klus. Ik wil gerust helpen met alles in dozen te steken en de kleine zaken te vervoeren in mijn auto. Hopelijk kan ik u snel helpen!
Verhuizer in Nevele (9850) - Guy
Guy
Nevele
Nieuw
Ik rij met een fiat Qubo en kan materiaal wegbrengen of halen. Er kan zelfs ook een fiets naar de fietsenmaker gebracht worden. Mijn auto wordt regelmatig gebruikt om materiaal te verhuizen
Verhuizer in Eke (9810) - Yenthe
Yenthe
Eke
Nieuw
ben in bezit van mini trailer . en diverse camionetten . uit ervaring en werk lust ben ik 7op7 bezig . hopelijk kan ik u bij staan bij u opdracht , meubel lift is ook mogelijk
Verhuizer in Nazareth (9810) - Emmanuel
Emmanuel
Nazareth
Nieuw
Zwaar werk schrikt me niet af. Efficient en gestructureerd werken bespaart tijd en kopzorgen. Een goede voorbereiding is essentieel om vlot en snel spullen te kunnen verhuizen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Deinze: geëvalueerd met 4.67 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Deinze, verhuizingen Deinze, verhuizers gezocht Deinze, verhuisfirma Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden