verhuizer Turnhout

Ontdek talentvolle verhuizers in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Turnhout

Verhuizer in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
4.97/5 (38 reviews)
Ik heb een auto en aanhangwagen ter beschikking, tevens beschik Ik ook over een steekkarretje. Ik ben niet te beroerd om wat te tillen. Voor eender welke klus kan u me bellen.
Verhuizer in Arendonk (2370) - Elix
Elix
Arendonk
5/5 (8 reviews)
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.met transportervaring
Verhuizer in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf in familieverband al enkele verhuizen gedaan en ik ben uiterst stipt om alles ordentelijk te laten verlopen en te zorgen dat er niets beschadigt wordt.
Verhuizer in Lille (2275) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lille
5/5 (4 reviews)
Daar ik in het bezit ben van en camionnette , kan ik ook verscheidene vervoers klussen uitvoeren die je met een luxe wagen uiteraard niet kan doen
Verhuizer in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Mijn auto is niet geweldig groot (hyundai i30), maar ik zal wel een aanwinst kunnen vormen door mijn verleden met meubels te leveren. Uw spullen zullen in goede handen zijn en zal deze dan ook met nodige zorg behandelen
Verhuizer in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Allerhande verhuis mogelijk door middel van grote gesloten aanhangwagen. Extra hulp nodig bij uw verhuis dan ben ik jullie man. Bij vele vrienden en kennissen al gaan helpen en organiseren en wordt steeds teruggevraagd. Handige Harry. Kleine klussen zoals monteren en demonteren geen probleem.
Verhuizer in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
hallo ik heb een renault kangoo en een 1 as aanhangwagen . ik kan helpen met verhuizen of andere transport opdrachten . neem gerust contact met mij op. Met vriendelijke groeten Niel
Verhuizer in Arendonk (2370) - Eduard
Eduard
Arendonk
5/5 (2 reviews)
Ik heb een ruime bestelwagen om koeriershuishoudelijke artikelen te kunnen vervoeren, ook haal ik grofvuil op en vervoer ik het naar een containerpark Eduard
Verhuizer in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Het ontruimen van: Zolders, garages, woningen, appartementen, seniorenwoningen, kelders, stallen, magazijnen, kantoren en bedrijfspanden. Dit zijn grote klussen waar ik alleen of met meerdere mensen moet samen werken. Ik heb geen camionette maar ik kan er wel een huren, ten koste van de klant.
Verhuizer in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bus en een aanhangwagen ter beschikking waarmee ik u kan helpen om goederen te verhuizen meubels pianos spullen etc .. aarzel niet om een beroep te doen op mijn verhuisdiensten hopelijk kan ik u snel helpen.
Verhuizer in Kasterlee (2460) - Sven
Sven
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik wil gewoon mensen helpen die het nodig hebben. Verhuizen kan fysiek en mentaal zwaar zijn. Vroeger heb ik mijn deel van het verhuizen gehad. Van mijn eigen een aantal keren en van mijn familie en vrienden
Verhuizer in Turnhout (2300) - Michael
Michael
Turnhout
5/5 (1 reviews)
In mijn leven ben ik zelf al enorm vaak verhuisd, dus heb hier al wat ervaring mee. Zo heb ik ook al wat werken gedaan voor kennissen. Meubels in/uit elkaar zetten, inboedel mee verhuizen, meubels plaatsen, etc. Zelf heb ik geen rijbewijs en geen wagen.
Verhuizer in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Verhuizen? Dan moet je bij mij zijn. Ik maak je appartement of woning leeg en zorg ervoor dat alles netjes wordt afgeleverd op je nieuwe lokatie. Ook met het verwijderen van afval of poetsen van de woning kunnen wij helpen. Ook meubels terug in elkaar zetten. Wij bekijken alles op voorhand en zorgen ervoor dat je zorgeloos kan verhuizen.
Verhuizer in Turnhout (2300) - Kelvin
Kelvin
Turnhout
Nieuw
U kan mij perfect inzetten als mankracht met het verhuizen. In het weekend kan ik sowieso, door de week is af te spreken, afhankelijk van mijn werkschema.
Verhuizer in Turnhout (2300) - Yens
Yens
Turnhout
Nieuw
Wij staan u bij met het inpakken van uw materiaal, eventueel aanleveren van verhuisdozen. Het inladen van uw materiaal en het terug plaatsen van u meubels op de nieuwe locatie. Na de verhuis maken wij de oude woning schoon zodat deze opnieuw verhuurd of verkocht kan worden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Turnhout, verhuizingen Turnhout, verhuizers gezocht Turnhout, verhuisfirma Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden