verhuizer Mechelen

Ontdek talentvolle verhuizers in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Mechelen

Verhuizer in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.95/5 (19 reviews)
Kan netjes werken. Niet bang van zware of vuile werken, kan bijna alles aan, ervaring in verschillende klusjes werk, alle thuis werken van kraan maken tot behangen
Verhuizer in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik ben ondertussen al 7 maal verhuisd en vele vrienden en familie geholpen met verhuizen. Ik beschik over en Citroën Berlingo Camionette. Ik ben handig en help graag met het demonteren of monteren van meubels.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking om allerlei goederen te verhuizen. Zoals wasmachines, meubels etc. Daarnaast beschik ik over 2 grote handen om te helpen tillen en te verplaatsen. Ik heb in het verleden verschillende verhuizingen gedaan.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Robby
Robby
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine bestelwagen en aanhangwagen ter beschikking en soms heb je ook gewoon nood aan iemand extra die kan helpen met het inpakken, verhuizen, versjouwen van zware opbjecten.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Yani
Yani
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben fysiek in orde en deins er dus niet voor terug om zwaar werk te verrichten. Voor dit soort zaken mag je me dus steeds contacteren. Beschik wel niet over een bestelwagen.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Christophe
Christophe
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Enorm goed in het tetrissen en zorgvuldig inladen van vracht- en bestelwagen. Het is een taakje dat mij veel energie geeft en dus vaak ook goed vooruit gaat. Hoe groter en zotter de lading, hoe meer vreugde. Zo verhuisde ik al eens een satellietschotel van 6m doorsnede.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Jeroen
Jeroen
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik heb een Opel Break en hierdoor plaats om verschillende dozen te verhuizen. Ik werk al jaren in een vzw die tenten zet en ben het gewoon om zware materialen te heffen. Graag steek ik mijn handen uit de mouwen om uw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Hoi, ik beschik over een 5-deurs wagen met verrassend veel laadruimte. Ik kan ook overweg met lichte vrachtvoertuigen, gezien ik daar geregeld mee moet rijden voor mijn werk. Als je dus iemand zoekt die bij je verhuis komt helpen met versleuren van de zware stukken en die ook de verplaatsing (en) tussen de locaties kan voorzien, I can be that person.
Verhuizer in Sint-katelijne-waver (2860) - Thomas
Thomas
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik heb veel ervaring als verhuizer. Dus zowel met een lift als gewoon via de trap kan allemaal. Met veel zorg voor uw inboedel en uw huis zorg ik dat je 100 tevreden bent!
Verhuizer in Mechelen (2800) - Mugisha
Mugisha
Mechelen
Nieuw
Willing to give my best service when to come to lefting and moving of anything that is required of me at anytime. Am fully available. As well on weekends and willing to work for long hours.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Azertyui
Azertyui
Mechelen
Nieuw
Ik heb een auto (niet groot) bij opbellen tijdens mijn vrije dagen ben ik 24/24 bereikbaar. Verhuizen is altijd veel moeite en minder leuke werk hoe meer handen hoe sneller het gedaan is.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Zaur
Zaur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Verhuisbedrijf-snel. Uw verhuispartner voor verhuizingen over heel Belgie. Het leegmaken van huizen, appartementen, inboedels. Volledige ontruimingen. Het inpakken, demonteren en monteren van meubels. Wij transporteren uw bezittingen naar uw nieuw adres. Ook voor kantoren.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Jochen
Jochen
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik ben koerier en kan u op gelijk welk moment van de dag uit de nood helpen, ook last minute indien nodig!
Verhuizer in Mechelen (2800) - Aaron
Aaron
Mechelen
Nieuw
Ik ben een jonge beginnende werknemer en kan in het weekend bijklussen in plaats van in de fitness door te brengen. Ik ben een snelle werker en heb verstand van mechanica en dingen uit elkaar halen en assembleren.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Boris
Boris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
..................................................................................................................................................................
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
“ Zeer goed maar ik zou als ik jullie was wat meer reclame maken, zodat jullie diensten beter bekend worden ”
Tom
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Mechelen: geëvalueerd met 4.91 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Mechelen, verhuizingen Mechelen, verhuizers gezocht Mechelen, verhuisfirma Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden