verhuizer Aalst

Ontdek talentvolle verhuizers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Aalst

Verhuizer in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.83/5 (139 reviews)
Ik heb geen aanhangwagen en geen auto. Het zou uitsluitend gaan om mee te helpen met de verhuis op zich. Dus laat iets weten als jullie mijn hulp kunnen gebruiken!
Verhuizer in Welle (9473) - Immanuel
Immanuel
Welle
4.91/5 (55 reviews)
Ik help u graag bij het verhuizen, dozen inpakken/markeren, meubels/kasten uit en terug in elkaar steken en zware voorwerpen heffen is geen probleem. Ik kan met een grote bestelwagen of mijn eigen aanhangwagen rijden om uw goederen op een correcte en veilige manier te vervoeren.
Verhuizer in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (36 reviews)
Hallo, ik ben een jongeman van 31 jaar en voel me fit en sterk genoeg om u te helpen met u verhuizing, transport en dergelijke klussen. Ik heb ruime ervaring in dit branche en de nodige kennis. Ik beschik over een ruime station wagen en indien nodig kan ik ook een camionette of een aanhangwagen regelen. Laat me gerust weten wat u wilt, dan bespreken we het samen. Tot snel !
Verhuizer in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.95/5 (19 reviews)
Proffesioneel verhuizer die dagdagelijks particuliere mensen/bedrijven verhuist met ervaring. Eigen auto met aanhangwagen. Kiezen voor mij is kiezen voor kwaliteit
Verhuizer in Baardegem (9310) - Andre
Andre
Baardegem
5/5 (8 reviews)
Auto renault espace + open aanhangwagen 3.5m x 1.8m (1500kg laadvermogen). Daar doe je al wat mee. Tijdens mijn loopbaan reed ik 30 jr +- 50.000 km/jr.
Verhuizer in Denderleeuw (9470) - Kyan
Kyan
Denderleeuw
5/5 (2 reviews)
Zoek je nog de hulp van een extra paar handen? Ik ben een sportieve jonge man die gerust kan helpen met je zware meubels of dozen te helpen verhuizen. Ik ben op wisselende momenten beschikbaar dus ook overdag. Desnoods kan ik zelf diensten ruilen op het werk om wat flexibeler te zijn.
Verhuizer in Aalst (9300) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote camionet ter beschikking waar zeer veel materiaal/ meubels in kunnen. Neem contact voor info via de gekende lijnen. Ik help u graag.
Verhuizer in Nieuwerkerken-Aalst (9320) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwerkerken-Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik heb een camionette die kan gebruikt worden om spullen te verhuizen of weg te brengen. Ik ben nauwkeurig en werk steeds alles netjes af. Aarzel niet om mij te contacteren!
Verhuizer in Aalst (9300) - Ahmed
Ahmed
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik kan u perfect helpen wanneer u mankracht nodig heeft. Ik heb al meerdere verhuizen meegeholpen bij vrienden en kennissen. Ik gebruik mijn eigen auto om gerief/ spullen/ afval,… te verplaatsen.
Verhuizer in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sterke jongeman met ruime wagen ter beschikking voor verhuiswerken. Ik ben uiterst precies en zeer snel en werk zo efficient mogelijk. Ik kan vooral s avonds of in het weekend helpen
Verhuizer in Denderleeuw (9470) - Maurice
Maurice Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Denderleeuw
5/5 (1 reviews)
Ik heb al ervaring met de door de klant aangekochte goederen. Sneldienst. Steeds bereikbaar tot 22.00u. Ook kleine stukken kan ik ophalen. Geen grof vuil , wel propere zaken.
Verhuizer in Nieuwerkerken-Aalst (9320) - Mario
Mario Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwerkerken-Aalst
Nieuw
Heeft u eens hulp nodig bij de verhuis van een groter geheel, via de camionetten of de aanhangwagen kan ik u daarbij helpen. Het maximimum laadvermogen van de aanhangwagen is 1300 kg.
Verhuizer in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik heb een Nissan Qaishqai waar als ik de achterste zetels plat leg een zeer grote kofferruimte mee heb. dit is handig voor het verhuizen van goederen of voorwerpen naar het containerpark brengen.
Verhuizer in Aalst (9300) - Brice
Brice
Aalst
Nieuw
Dag, Ben jij op zoek naar iemand die fit, sterk en goed gezelschap is? Laat dan iets horen en ik help u graag. Let op: alleen mankracht, ik beschik niet over een camionette
Verhuizer in Gijzegem (9308) - Djonathan
Djonathan
Gijzegem
Nieuw
Goedendag, ik heb zelf geen auto maar kan altijd de auto van mijn vader lenen. Ik ben zelf vaak verhuisd en heb dus veel moeten dragen. Ik help altijd graag bij het verhuizen indien u mankracht nodig hebt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Aalst: geëvalueerd met 4.97 door 267 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Aalst, verhuizingen Aalst, verhuizers gezocht Aalst, verhuisfirma Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden