verhuizer Antwerpen

Ontdek talentvolle verhuizers in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Antwerpen

Verhuizer in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick
Antwerpen
4.91/5 (167 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Verhuizer in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Zoekt u iemand om u te helpen verhuizen in de omgeving Antwerpen? Ik ben uw man! Laat me gerust weten wat er wanneer verhuist moet worden en ik help u graag verder. Heb veel ervaring met verhuizingen.
Verhuizer in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
5/5 (16 reviews)
Ik ben heel play en ik vind dit job erg fijn en ik kan dat doen proberen en perfect met glimlach en tevreden klant dus als je wilt mooi ik ben in het weekend en na 16:30 beschikbaar
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Tony
Tony Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Handig, snel, proper, efficiënt. Geef maar een seintje als ik je kan helpen, of als je meer info nodig hebt. Kleine of grote zaken, geen probleem. Aanhangwagen ter beschikking.
Verhuizer in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Dirk,44, en woon op linkeroever. Ik stel me graag kandidaat om jou te helpen met kleine verhuisjes, pakjes halen en bezorgen, persoonlijk vervoer, containerpark bezoek en eender welke andere taak ik met mijn fiat doblo professional XL kan doen. Ik ben ook een dierenvriend dus kan ook met jouw hond gaan wandelen en kan ook op jouw huisdier passen wanneer je eens weg moet.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Beste ik heb een sprinter L2H2 er past veel dingen onder andere wasmachine,droogkast,meubels,etc.. indien nodig beschik ik over een Ladderlift. Ik werk netjes en zorgvuldig
Verhuizer in Antwerpen (2060) - Yani
Yani
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben fysiek in orde en deins er dus niet voor terug om zwaar werk te verrichten. Voor dit soort zaken mag je me dus steeds contacteren. Beschik wel niet over een bestelwagen.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Fysiek sterk en fit. Bij de Zeescouts heb ik veel ervaring met het in en uitladen en stokkeren van gereedschap, koffers, etc. Vanwege de jaarlijkse zomerkampen. Ik ga gemotiveerd en snel tewerk, met de nodige zorg voor het 100% intact houden van de goederen. Opmerking: ik heb een heel kleine fiat ter beschikking voor de kleinste goederen / vervoer.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een rijbewijs B en heb al meermaals verhuizingen meegedaan en gecoördineerd. Rijervaring met auto, camionette, aanhangwagen. Ook heb ik al aanbiedingen gehad om bij een verhuisfirma te werken.
Verhuizer in Antwerpen (2060) - Yannick
Yannick
Antwerpen
Nieuw
Veel kennis denk ik niet dat je nodig hebt om te helpen verhuizen. Ik heb een gewoon autorijbewijs B, maar zelf geen auto. Ik ben in mijn leven al een aantal keer verhuisd, dus weet wat het inhoudt.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Jasper
Jasper
Antwerpen
Nieuw
Beste, ik heb geen auto maar wel een goede fysiek. Ben een jongeman van 25 jaar die sportief is en geen moeite heeft met het verhuizen van zware dingen.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Jasper
Jasper
Antwerpen
Nieuw
hulp nodig met verhuizen, meubels in/uit te laden of te verplaatsen? geef me gerust een seintje! ik ga voorzichtig te werk, zodat uw spullen goed op hun bestemming aankomen. Tevens ben ik ook niet bang om mijn handen vuil te maken. ik beschik niet over een auto, dus ik kan helaas geen vervoer doen.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Saddam
Saddam
Antwerpen
Nieuw
Dag, ik kan zeer zwaar werk uitvoeren en ben zeker geïnteresseerd om de juiste materialen buiten te zetten moest u daar hulp voor nodig hebben.. Volledig ter uwer beschikking. Groetjes!
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Jim
Jim
Antwerpen
Nieuw
Verhuizen heb ik al veel gedaan,maar voorzichtigheid met je meubels is niet iedereen weggelegd. Ik heb geen rijbewijs maar vraag me gerust voor extra mankracht met de nodige zorg.
Verhuizer in Antwerpen (2000) - Teimuraz
Teimuraz
Antwerpen
Nieuw
Ik heb gewerkt bij twee grote bedrijven. Ik moest pakjes leveren aan de klanten, ook wasmachines en koelkast. Ik weet hoe snel moet gewerkt worden, en hoe dat ik met klanten moet omgaan. Ik weet hoe deze zaak werkt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Antwerpen: geëvalueerd met 4.93 door 215 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Antwerpen, verhuizingen Antwerpen, verhuizers gezocht Antwerpen, verhuisfirma Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden