verhuizer Hasselt

Ontdek talentvolle verhuizers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Hasselt

Francis is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
5/5 (30 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport doen. Pakketten afhalen of leveren, koerier dienst, kleine verhuizingen, afhalen materiaal enz...
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (6 reviews)
ik ben het gewoon om spullen te verhuizen. ik kan met een camionette of bestelwagen rijden moest het nodig zijn of als u enkel mankracht nodig hebt kan ik altijd komen helpen!
Verhuizer in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik heb een lichte vracht en heb wat plaats om te helpen verhuizen/vervoeren. 1,4x1,5 en 1,2 hoog. Ik kan met 2 komen moest het nodig zijn. Graag help ik verder.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan jullie goed helpen met een verhuis ik werk zelf in de meubelsector dus heb een goed oog in hoe iets binnen is te krijgen ik kan ook zorgen voor verhuisdekens hondjes etc..
Verhuizer in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Bij verhuizingen zorgen we altijd dat uw spullen met de juiste zorg word behandeld zodat ze zonder beschadegingen van punt A naar punt B geraken......
Verhuizer in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Dankzij vele verhuizen en het vele helpen bij vrienden en kennissen, heb ik ondertussen een ruime ervaring in verhuizen door het hele land. Ik beschik over een propere bestelwagen.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Dag, ik heb een auto met aanhangwagen (dubbel asser, 3m laadlengte). ik kan me dus verplaatsen om u te helpen verhuizen of om uw grof afval weg te brengen. U kan bij mij terecht de regio Hasselt, Zonhoven en omstreken, enkel weekends en af en toe s' avonds tenzij anders afgesproken. U kan bij mij ook steeds terecht voor advies.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik heb geen grote wagen om helpen te verhuizen, maar wel mankracht om alles vlotjes te laten verlopen.. altijd bij door de week of s avonds in het weekend.. hopelijk tot snel.. Mvg nick
Verhuizer in Hasselt (3500) - Jasper
Jasper
Hasselt
Nieuw
Ik ben een zware werker, ik ga dagelijks naar de fitness en heb heel wat vrienden geholpen met verhuizen en het opbouwen van kasten en meubels. Hoe moeilijker de klus, hoeveelste beter ik mij kan bewijzen!
Verhuizer in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
Nieuw
Ik heb lichte vracht Peugeot partner en eventueel aanhangwagen. Transporten , naar containerpark tuin of grof afval, afhalingen in winkel ,kleine verhuis enz.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Kevin
Kevin
Hasselt
Nieuw
Beste mensen heeft u een mankracht nodig om je te helpen verhuizen of monteren en demonteren van meubels of dergelijke ik kan je ermee komen helpen heb zelf geen vervoer om te verhuizen enkel kan ik je komen helpen
Verhuizer in Hasselt (3500) - Ben
Ben
Hasselt
Nieuw
Heb een ruime vriendenkring waar ik al heel wat personen heb geholpen met hun verhuis. Heb jij nog brute mankracht nodig? Laat me dan iets weten. Zorgvuldigheid is een must bij zulke klusjes.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Amanda
Amanda
Hasselt
Nieuw
Dag Allemaal, ik ben Amanda, en graag help ik jullie met jullie Klusjes, contacteer mij en kom ik graag voor een vrijblijvend offerte. Ik wacht voor jullie bericht Mvg Amanda
Verhuizer in Hasselt (3500) - Maxim
Maxim
Hasselt
Nieuw
Ik heb er geen moeite mee om mijn handen uit de mouwen te steken en zware fysieke inspanningen te leveren. Ik heb al bij vele verhuizen mijn steentje bijgedragen. Als het nodig is kan er gebruik gemaakt worden van mijn (bescheiden) Ford Fiesta om wat spullen te verhuizen. Ik hoor graag wat u nodig heeft en kijk ernaar uit om u bij te staan.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Ahmed
Ahmed
Hasselt
Nieuw
Ik heb zelf vaak genoeg verhuizingen moeten regelen en uitvoeren waardoor ik nogal ervaren ben op dit vlak. Ook altijd vrienden, kenissen en familie geholpen daarbij. Een jaar geleden ben ik in Hasselt komen wonen en heb alles qua verhuizen zelf gedaan zonder externe hulp.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Hasselt, verhuizingen Hasselt, verhuizers gezocht Hasselt, verhuisfirma Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Hasselt

Hulp bij verhuis - Hulp bij verhuis - Gevraagd mankracht verhuis voor 1 dag - Leeghalen appartement 2e verdiep - Leegmaken appartement - Mankracht gevraagd verhuis - Dringend dringend - verhuizer/chaufeur
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden