verhuizer Hasselt

Ontdek talentvolle verhuizers in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Hasselt

Verhuizer in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
4.98/5 (40 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport doen. Pakketten afhalen of leveren, koerier dienst, kleine verhuizingen, afhalen materiaal enz...
Verhuizer in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (11 reviews)
ik ben het gewoon om spullen te verhuizen. ik kan met een camionette of bestelwagen rijden moest het nodig zijn of als u enkel mankracht nodig hebt kan ik altijd komen helpen!
Verhuizer in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
4.8/5 (5 reviews)
Dag, ik heb een auto met aanhangwagen (dubbel asser, 3m laadlengte). ik kan me dus verplaatsen om u te helpen verhuizen of om uw grof afval weg te brengen. U kan bij mij terecht de regio Hasselt, Zonhoven en omstreken, enkel weekends en af en toe s' avonds tenzij anders afgesproken. U kan bij mij ook steeds terecht voor advies.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Ruben
Ruben
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Een jonge man van 23 jaar, reeds heel veel verhuiswerken meegedaan met mijn stiefvader, hij kan ook steeds meekomen als vervoer en hulp. Ben ook altijd actief bezig geweest met vele sporten.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Sebastian
Sebastian
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Wel kleine chamionet en ja wat kan ik hier bij zegen ik kan voor alle transporten mij doen en voor verhuizen ook is geen probleem ik ben wel jong he zware kasten mag niet uit voor mij
Verhuizer in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote wagen ter beschikking samen met een aanhangwagen van 2m X 1,25m. Als u hulp nodig heeft met kleine zaken te verhuizen/leveren/af te voeren help ik u graag verder.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan jullie goed helpen met een verhuis ik werk zelf in de meubelsector dus heb een goed oog in hoe iets binnen is te krijgen ik kan ook zorgen voor verhuisdekens hondjes etc..
Verhuizer in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Bij verhuizingen zorgen we altijd dat uw spullen met de juiste zorg word behandeld zodat ze zonder beschadegingen van punt A naar punt B geraken......
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Artur
Artur
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Ik heb een camionette ter beschikking waarmee ik u kan helpen om goederen te ver huizen zoals meubels en zo voort, Daarnaast beschik ik ook over twee handen.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Dankzij vele verhuizen en het vele helpen bij vrienden en kennissen, heb ik ondertussen een ruime ervaring in verhuizen door het hele land. Ik beschik over een propere bestelwagen.
Verhuizer in Hasselt (3500) - Wouter
Wouter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Pick up met ruime laadbak beschikbaar voor vervoer van uw meubels en verhuisdozen. Laat gerust weten wat u nodig heeft, dan kunnen we samen aan de slag gaan.
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Christoph
Christoph
Zonhoven
2.0/5 (1 reviews)
ben een harde werker en heb geen moeite om zwaren dingen op te tillen en te gaan verplaatsen naar een andere bestemming
Verhuizer in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik heb een volkswagen polo ter beschikking om mee helpen verhuizen alsook mijn mankracht kan ingezet worden om zware items te helpen dragen aangezien ik 5-6/week sport is dit een piece of cake.
Verhuizer in Diepenbeek (3590) - Robin
Robin
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd voorzichtig met andere personen hun spullen en ik kan ook altijd een remorque mee nemen om gemakkelijker te maken en ik kan altijd vroeg beginnen en laat stoppen
Verhuizer in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Dag iedereen, mijn naam is Michiel. Ik ben een gemotiveerde rechtenstudent met enkele uiteenlopende passies en interesses. Zo ben ik altijd veel bezig geweest met vervoer en mobiliteit. Ik beschik dan ook over een B en C rijbewijs en doe zeer graag vervoer voor anderen. Verder ben ik best handig en ben ik graag bezig met veel activiteiten. Ik help graag mensen en ben een vlotte hulp.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
“ Zeer goed maar ik zou als ik jullie was wat meer reclame maken, zodat jullie diensten beter bekend worden ”
Tom
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Hasselt: geëvalueerd met 4.73 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Hasselt, verhuizingen Hasselt, verhuizers gezocht Hasselt, verhuisfirma Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden