verhuizer Gent

Ontdek talentvolle verhuizers in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Gent

Verhuizer in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Verhuizer in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Heb de nodige materialen om het mogelijk te maken voor korte en middel lange trajecten. Helpen met het inpakken als het afkoppelen als koppelen van toestellen en vervoer klaar leggen. Ben in bezit van een aanhangwagen.
Christophe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.6/5 (35 reviews)
Met verhuizen heb ik heel wat ervaring. Reserveert u op tijd, dan kom ik met een bestelwagen om ook eventueel grotere stukken te vervoeren. Steeds met grote zorg voor uw spullen.
Verhuizer in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.91/5 (33 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen- schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles- de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Verhuizer in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik kom niet zelf méé verhuizen, maar ik help je om je verhuis in goede banen te leiden. Zo spaar je veel stress en ergernis uit en kom je metéén in een goed georganiseerd huis terecht.
Verhuizer in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.
Verhuizer in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een sterke en grote klusjesman. Ik help u met gemak bij uw verhuis. Ik heb veel vrije tijd in de week en af en toe ook in het weekend. Je kan enkel op m’n mankracht rekenen, m’n uitgelezen vervoersmiddel is de fiets. Grtjs Tom
Verhuizer in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Dag, ik beschik over een Volkswagen Transporter, lichte vracht. Heb reeds vele malen zelf verhuisd 😉 en al veel vrienden helpen verhuizen 😏 En dat doe ik met het nodige respect voor de meubels en objecten.
Verhuizer in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Verhuizer in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Verhuizer in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb een bestelwagen ter beschikking en eventueel ook een aanhangwagen. Ik kan u helpen met het verhuizen van goederen en grotere stukken. Ook het demonteren en monteren van meubels is geen probleem.
Verhuizer in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Verhuizer in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb al veel verhuisd in mijn leven en dus de nodige ervaring ondertussen. Kan wel zware lasten dragen en ben heel secuur zo dat alles veilig over geraakt natuurlijk
Verhuizer in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Iemand die beschikt over een bestelwagen wordt altijd gevraagd op verhuizen. Ik verhuisde 80% van mijn vriendengroep. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in de beste en meest ergonomische manier om spullen en kasten uit een huis te krijgen. Rare bochten in je trap of te lage deuren om je matras of lattenbodem onder te krijgen schrikken me zeker niet af.
Verhuizer in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar in de schoonmaak en heb tal van ervaringen van grove opkuis tot detail kruisen,, alsook ramenwasser, onkruid weg plukken of terrassen opschuren ,ik doe dit heel graag en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ overzichtelijk aanbod Platform is vlot in communicatie met de aanbieders prijs overzicht en reviews ”
Raf
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
Benjamin
“ Heel snel antwoord op mijn vraag , èn de juiste persoon doorgestuurd , bedankt graag tot later eens ”
Philippe
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Gent: geëvalueerd met 4.84 door 310 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Gent, verhuizingen Gent, verhuizers gezocht Gent, verhuisfirma Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen verhuizer in Gent

De laatste aanvragen in de categorie verhuizer in Gent

Hulp gezocht voor opruimen en opzetten van kamers - Zetel/sofa - Eiken kleerkast verplaatsen - inboedel helpen verhuizen voor opslag in garage - Mankracht voor verhuis - Moving guys asap - Helpen bij verhuis - Helpen alles op de lift te zetten - Verhuis naar Parijs - Vintagekast. - bed ophalen en leveren - Afbraak evenement dringend! - Verhuizers en grote camionette op 26/11 gezocht! - Hulp bij verhuizen van 2-zits zetel - 1 zware kast te verhuizen + 4 meubels - Hulp verhuis zaterdagochtend 5 november - Verhuishulp gezocht - Verplaats- en montagehulp - Verhuis met mankracht en camionette - hulp verhuis keuken - Hulp/auto gezocht voor een deel verhuis vanavond - Verhuis - Verhuis - Verhuis - Houten pooltafel helpen dragen op draaitrap - Verhuis - Verhuis van studio naar kelder - zo snel mogelijk - Grote Amerikaanse frigo verhuizen - Verhuis bed en laatste kleine spullen - Verhuis studio (40m2) 24/08 - Helpen bij verhuis - Zeer zwaar glazen tafelblad - Hulp verhuis - Verhuis - Verhuis - Verhuis hulp - Opkoop oude borden €0,10/stuk - Opkoop stoelen €5/stuk - Man kracht gezocht verhuizing Gent! - Mankracht nodig in Gent bij verhuis - verhuis voor mama en zoontje met weinig spullen - verhuizen - Verhuizen + Schilderen - verhuis wasmachine en droogkast gent - Verhuishulp gevraagd - 2 á 3u - Van belgie naar spanje en spanje marokko - Verhuizing - Gent - De Pinte transport - Zetels - Mover with van needed for short move within Ghent
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden