verhuizer Leuven

Ontdek talentvolle verhuizers in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Leuven

Verhuizer in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (86 reviews)
Wel, ik ga altijd zo secuur mogelijk om met om het even wat, meubels, tv en schermen of witgoed... Als ik hier voldoende aanvragen bij kan mee verder helpen zie ik mezelf ook nog eigen vervoer aanschaffen.
Gregory is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Bertem (3060) - Gregory
Gregory
Bertem
4.95/5 (63 reviews)
Beschik over een auto en aanhangwagen. Hebt u een kast gekocht bij ikea maar u kan deze niet vervoeren, Dan kan ik u zeker helpen. En met nog zo veel meer. Mvg greg
Verhuizer in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (47 reviews)
Dag allemaal. Ik kom graag helpen met een verhuis. Ik ben praktisch en flexibel ingesteld. Ik beschik over een ruime SUV. Kortom, heb je nood aan extra mankracht en ervaring bij het verhuizen, dan kan ik zeker helpen.
Verhuizer in Oud-heverlee (3050) - Wesly
Wesly
Oud-heverlee
4.85/5 (13 reviews)
Ik ben tewerkgesteld in de bouw en fysiek sterk in orde ;).en in het niet van een remorqe en een wagen met groot volume , enkel straal 15km, alvast bedankt
Verhuizer in Wilsele (3012) - Peter
Peter
Wilsele
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik help je graag bij een vervoerprobleem zoals: je kleine verhuisjes, of het afhalen van aangekochte goederen, of je afval vervoeren naar het containerpark, enz... Ik ben in het bezit van een ruime bestelwagen en een aanhangwagen met huif (dus gesloten). Contacteer me vrijblijvend. Bedankt !
Verhuizer in Haasrode (3053) - Sievert
Sievert
Haasrode
5/5 (3 reviews)
Ik ben een 27 jarige, hardwerkende man die niet bang is om initiatief te nemen en graag zijn handen vuilmaakt. Ik heb verschillende intensief zware afbraak en transport werken achter de rug en ben klaar om mijn kunnen op jouw project toe te passen.
Verhuizer in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een ruime camionette, ideaal om grotere zaken te helpen verhuizen. Ik heb in het verleden al vaak de handen uit de mouwen gestoken bij de verhuis van vrienden en familie. Ook jou help ik graag verder!
Verhuizer in Heverlee (3001) - Rob
Rob
Heverlee
5/5 (2 reviews)
Ik ben student bij de Kul en dus zeer flexibel. Daarbij schik ik over gepast materiaal. Indien de job te groot is voor 1 persoon kan ik ik gemakkelijk hulp inroepen van naasten.
Verhuizer in Wilsele (3012) - Matteo
Matteo
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een Mercedes Vito (long chassis) waar ik wel aardig wat kan mee verhuizen! Ik heb ook werkmateriaal voor het monteren/demonteren van meubels en kan ook wel wat gewicht versleuren.
Verhuizer in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben een jonge man met twee armen en benen. Ik ben een harde werker en voorzichtig met meubelen. Ik heb in mijn tienerjaren nog vrachtwagens uitgeladen voor magazijnen.
Verhuizer in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik beschik jammer genoeg nog niet over een rijbewijs, maar ik kan wel goed helpen bij een verhuis! Ik sport vaak en heb geen blessures of dergelijke, dus kan u zeker rekenen op goede en sterke hulp!
Verhuizer in Lubbeek (3210) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lubbeek
5/5 (1 reviews)
We zijn uitgerust met nissan navara pickup en een aanhangwagen. Voor verhuizen, ritten naar het recyclage park of vervoer allerlei. Indien er extra mankracht nodig is kunnen wij deze voorzien.
Verhuizer in Herent (3020) - Elkalift
Elkalift Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
5/5 (1 reviews)
Zijn uw meubelen te groot voor de trap of bent u bang dat u deze spullen of de muur beschadigd? Dan hebben wij een voordelige oplossing voor u !!!! U kunt bij ons terecht voor de huur van een verhuislift met bediening. En verhuiswagen
Verhuizer in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Leuven
Nieuw
I can transport your stuff for you, I have driving permit B but unfortunately I do not have a car yet, but that's not a big deal at all as transporting stuff is not hard.
Verhuizer in Leuven (3000) - Tevin
Tevin
Leuven
Nieuw
Ik ben graag fysiek bezig en kan op langere termijn helpen met het dragen van zware voorwerpen. Ik heb bij DHL gewerkt als lader/losser, daarvan komt mijn interesse.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 229 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Leuven, verhuizingen Leuven, verhuizers gezocht Leuven, verhuisfirma Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden