verhuizer Dilbeek

Ontdek talentvolle verhuizers in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Dilbeek

Verhuizer in Liedekerke (1770) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
4.9/5 (21 reviews)
Dag, in bezit van een grote gesloten aanhangwagen. Mogelijkheid tot een groter voertuig ook. Extra mankracht is ook mogelijk. Van zolder tot kelder.
Verhuizer in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Thomas en ik ben 27 jaar oud. Heeft u een verhuis gepland en komt u handen tekort? Dan wil ik zeker een handje komen toesteken. Ik heb de wereld rondgereisd, gewerkt op verschillende boerderijen en al enkele verhuizen meegemaakt. Ik weet dus zeker wat werken is. Hopelijk tot binnenkort!
Verhuizer in Dilbeek (1700) - Michel
Michel
Dilbeek
5/5 (10 reviews)
Bonjour, Je peut vous aider pour de petit déménagement, je possède une voiture et une remorque 750kg max. trajet dans toute la Belgique prix au kilomètre parcouru et temp passer sur place ou forfait si longue distance Travail propre et soigné
Verhuizer in Asse (1730) - Gio
Gio Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (9 reviews)
Hallo, Ik ben in het bezit van een geremde dubbel-as aanhangwagen (2m20x1m50) die ook kan kippen. Wenst u een rit te doen naar het containerpark, wenst u bepaalde zaken te verhuizen of wenst u kleine hoeveelheden grond/steenpuin/grind(voor oprit) te vervoeren ? Aarzel dan niet.
Verhuizer in Roosdaal (1760) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roosdaal
4.89/5 (9 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking waarmee ik kan helpen bij verhuizingen van klein meubilair of toestellen ook heb ik 2 sterke handen om te helpen dragen waar nodig...
Verhuizer in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb vaak geholpen bij het verhuizen voor mensen die ik ken en weet hoe ik moet omgaan met het verhuizen van grote meubels en witgoed. Ik kan kasten en hele keukens uit elkaar halen en weer in elkaar zetten in het nieuwe huis en nog veel meer. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten.
Verhuizer in Ganshoren (1083) - Mihai
Mihai Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ganshoren
5/5 (5 reviews)
Bonjour, homme a tout faire, disposant d'une équipe, des outils necessaires et motorise a votre disposition pour tous travaux de bricolage et rénovation interieure, construction etc. Je me ferais un plaisir de vous aider dans tous vos projets.
Verhuizer in Groot-bijgaarden (1702) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
5/5 (4 reviews)
Ervaren verhuizer met meer dan 15jaar ervaring in de transport/verhuissektor. Bestelwagen en ladderlift tot 8ste verdiep ter beschikking. Bestek op maat naargrlang de wensen van de klant. Demontage en montage van meubilair
Verhuizer in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Geachte (n), ik heb een bestelwagen met aanhanger, waarmee ik hulp kan bieden bij verhuis, alsook opkuis. Ik ben een eerlijke, harde werker, met oog voor detail. Ik luister steeds naar de noden van de klant.
Verhuizer in Wemmel (1780) - Christophe
Christophe
Wemmel
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een volvo break met aanhangwagen en kan dus steeds helpen voor een verhuis. Indien je op voorhand een beschrijving geeft, voorzie ik het nodige
Verhuizer in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om mensen te helpen met verhuizen. Ik werk daarbij goed door maar spring ook voorzichtig om met alle meubilair en fragiele dingen. Ik heb geen auto/aanhangwagen, maar bied graag mijn diensten aan met het dragen of verslepen zelf!
Verhuizer in Oudenaken (1600) - Wolf
Wolf Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oudenaken
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik bezit over 3 grote bestelwagens, Ik heb meerdere contracten met advocatenkantoren en notarissen ivm leegmaken en verhuizen. Genoeg ervaring dus. Aarzel zeker niet om mij te contacteren! Alvast bedankt mvg
Verhuizer in Asse (1730) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (1 reviews)
Als je iemand nodig hebt voor mankracht, of een extra auto voor kleinere dingen te verplaatsen kan ik jullie zeker komen uit de nood helpen. Nogal vaak beschikbaar op ieder uur om te helpen.
Verhuizer in Liedekerke (1770) - Egon
Egon
Liedekerke
5/5 (1 reviews)
Ik heb al veel gezinnen geholpen met het verhuizen van hun inboedel naar en van hun nieuwe woning. Als ook het afvoeren van puin en afbraak werken naar het containerpark.
Verhuizer in Onze-lieve-vrouw-lombeek (1760) - Mohamed
Mohamed
Onze-lieve-vrouw-lombeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een auto waar ik u kan mee helpen voor het verhuizen of persoonlijke verplaatsingen. Ik kan u ook helpen bij u verhuis en inpakken. Ik ben berijdt om u te helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Dilbeek: geëvalueerd met 4.97 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Dilbeek, verhuizingen Dilbeek, verhuizers gezocht Dilbeek, verhuisfirma Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden