tuinonderhoud Nijlen

Tuinonderhoud Nijlen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Nijlen

Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Wesley
Wesley
Nijlen
4.99/5 (72 reviews)
hallo mijn naam is wesley en ik zou graag wat bijverdienen; vooral in kleine tuin en kluswerken. heb eigen gereedschap en wagen plus aanhangwagen dus ben wel mobiel. ik heb zelf in de jeugdwerking gezeten.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
4.93/5 (14 reviews)
Hey daar, men naam is Jan. Ik ben een actieve gepensioneerde. Ik verbouwde reeds verschillende huizen in men leven waardoor ik wel van een heleboel markten thuis ben. In men zetel zitten is niets voor mij dus kan je wat hulp gebruiken dan ben ik je man.
Tuinonderhoud in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Nils. Van beroep ben ik administratief bediende maar ben overgeschakeld naar 4/5 om meer tijd te maken voor één van mijn hobby's, namelijk tuinieren. Ik beschik over het materiaal om kleine en middelgrote tuinen te soigneren. Graag breid ik dat in de toekomst nog verder uit zodat ik iedereen kan bijstaan die dat wenst. Naast tuinieren besteed ik ook veel tijd aan tekenen en graffiti.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Dag allen , ik ben robin in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met renovatiewerken voornamelijk schilderwerken en sanitaire zaken zoals een kraan vervangen of een wc plaatsen , Naast renovatie ben ik ook pasioneem bezig met tuinaanleg en onderhouden ook hiervoor heb ik demeeste materialen om uw tuin in orde te zetten en te houden Mvg robin
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Johan. Ik werk voltijds in een wachtsysteem . Daardoor heb ik nog veel tijd . Mijn bijverdienste is schilderen. Ik werk netjes en verzorgd. Bij wie moet ik komen schilderen. met vriendelijke groet Johan
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Na een jarenlange carriere als kinesist en osteopaat koos ik begin dit jaar voor een nieuwe uitdaging. Al van jongsaf ben ik gepassioneerd door alles wat met tuinieren te maken heeft. Van onderhoud tot aanleg! ! Mijn grote specialiteit is het aanleggen van borders met vaste planten die uw tuin elk jaar omtoveren tot een bloemenzee bruisend van het leven. Kwaliteit aan een scherpe prijs!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Rudi
Rudi
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Rudi en woon in Nijlen. Ik werk al 32 jaar als bediende in de dienstensector. Daarbuiten heb ik vooral groene vingers en werk ik graag met hout. Zoekt u iemand die uw tuin wenst te onderhouden, of hebt u een tuinhuis gekocht en zoekt u iemand die wil meehelpen het in elkaar te steken ben ik de geschikte persoon. Werken met hout is mijn passie.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
Nijlen
4.0/5 (1 reviews)
hallo Ik ben thijs ik ben 21 jaar en werk in een doe het zelfzaak. Ik ben een klusser en ben graag bezig met met dingen te creeëren van een valse muur tot een inloop kast. Als er karweien zijn groot of klein kan u me contacteren en ben ik zeker geïntreseerd.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Maarten
Maarten
Nijlen
Nieuw
Beste Ik ben Maarten, een handige harry.. In mijn beroepsleven werk ik als freelance technieker/ theatermaker en decorbouwer voor opera en theaters. Ook heb ik een diploma electriciteit op zak (de basis )Lassen, metaalbewerking, hout, electriciteit, sanitair zijn geen vreemden voor mij.. Of, heb je iemand nodig voor het verhuizen, in de tuin, hulp bij events... dat doe ik met veel plezier
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik ben woonachtig te 2560 Kessel. Ik houd me bezig met verschillende zaken waaronder tuinieren, illustreren, webdesign, houtbewerking, klussen, etc. Ik kan u dan ook met meerdere zaken bijstaan als je dat wenst.
Tuinonderhoud in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
Dag allemaal, ik ben een een vrouw van 33 jaar, woonachtig te Berlaar. ik beschik over een rijbewijs en heb een auto met trekhaak. Samen met mijn vriend, ben ik op zoek naar klussen zoals schoonmaak van gebouwen, ramen ( mijn vriend is ramenwasser ) en allerlei klusjes waarbij we kunnen helpen zoals ook tuin werk. hebben jullie een taak zoals ook afbraakwerken, alles is mogelijk. laat maar weten
Tuinonderhoud in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Hey! Ik ben Birgit, 20 jaar en ik ben een studente. Ik heb samen met de hulp van mijn broer een huis gerenoveerd en zou graag mijn hulp willen aanbieden. Ik heb vooral ervaring in schilderen, kleine klusjes, en onderhoud van de tuin. Ook dieren zijn in veilige handen bij mij.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Danny
Danny
Nijlen
Nieuw
ik ben Danny Vereycken ben gehuuwd en heb twee kinderen. ik zelf ben 47 jaar en sta al 28 jaar in de bouw waarvan al 12 jaar als zelfstandige .Mijn specialiteiten zijn plaatsen, herstellen en automatiseren van poorten en rolluiken. ook doe ik in ramen, deuren,branddeuren en vijligheidsdeuren.
Tuinonderhoud in Bevel (2560) - Yves
Yves
Bevel
Nieuw
Hoi, Mijn naam is yves en ik ben opzoek naar wat het leven voor mij allemaal te bieden heeft. Ik ben creatief en ik ben heel "open minded ". Ik beschik over een opel vivaro combi bus. Ik hou van kleine klusjes en vind het super om met verschillende mensen in contact te komen. Ik ben een handige harry en ik kan u in vele dingen bijstaan, helpen of voor u doen....
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Alex
Alex
Nijlen
Nieuw
Ik ben gepensioneerde met nog flink wat energie, heel sociaal en heb voor een aantal jaren in het buitenland gewerkt (Zuid Oost Azië) in de Internationale Scholen als leraar. Als handige Harry weet ik uit eigen ervaring hoe moeilijk het is iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben heel correct en precies. Gelijk welke job is ok o.a. schilderen, huishoudwerk, behangen, lakken etc...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Nijlen: geëvalueerd met 4.79 door 111 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Nijlen, tuinier Nijlen, hovenier Nijlen, tuinaannemer Nijlen, onderhoud tuin Nijlen, opruimen groenafval Nijlen, tuinonderhoud prijzen Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden