tuinonderhoud Nijlen

Tuinonderhoud Nijlen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Nijlen

Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Wesley
Wesley
Nijlen
4.98/5 (61 reviews)
hallo mijn naam is wesley en ik zou graag wat bijverdienen; vooral in kleine tuin en kluswerken. heb eigen gereedschap en wagen plus aanhangwagen dus ben wel mobiel. ik heb zelf in de jeugdwerking gezeten.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
4.92/5 (12 reviews)
Hey daar, men naam is Jan. Ik ben een actieve gepensioneerde. Ik verbouwde reeds verschillende huizen in men leven waardoor ik wel van een heleboel markten thuis ben. In men zetel zitten is niets voor mij dus kan je wat hulp gebruiken dan ben ik je man.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Dag allen , ik ben robin in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met renovatiewerken voornamelijk schilderwerken en sanitaire zaken zoals een kraan vervangen of een wc plaatsen , Naast renovatie ben ik ook pasioneem bezig met tuinaanleg en onderhouden ook hiervoor heb ik demeeste materialen om uw tuin in orde te zetten en te houden Mvg robin
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal. Ik ben Johan. Ik werk voltijds in een wachtsysteem . Daardoor heb ik nog veel tijd . Mijn bijverdienste is schilderen. Ik werk netjes en verzorgd. Bij wie moet ik komen schilderen. met vriendelijke groet Johan
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Na een jarenlange carriere als kinesist en osteopaat koos ik begin dit jaar voor een nieuwe uitdaging. Al van jongsaf ben ik gepassioneerd door alles wat met tuinieren te maken heeft. Van onderhoud tot aanleg! ! Mijn grote specialiteit is het aanleggen van borders met vaste planten die uw tuin elk jaar omtoveren tot een bloemenzee bruisend van het leven. Kwaliteit aan een scherpe prijs!
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Rudi
Rudi
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Rudi en woon in Nijlen. Ik werk al 32 jaar als bediende in de dienstensector. Daarbuiten heb ik vooral groene vingers en werk ik graag met hout. Zoekt u iemand die uw tuin wenst te onderhouden, of hebt u een tuinhuis gekocht en zoekt u iemand die wil meehelpen het in elkaar te steken ben ik de geschikte persoon. Werken met hout is mijn passie.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
Nijlen
4.0/5 (1 reviews)
hallo Ik ben thijs ik ben 21 jaar en werk in een doe het zelfzaak. Ik ben een klusser en ben graag bezig met met dingen te creeëren van een valse muur tot een inloop kast. Als er karweien zijn groot of klein kan u me contacteren en ben ik zeker geïntreseerd.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Tobias
Tobias
Nijlen
Nieuw
Hallo, Ik ben Tobias, een student uit Nijlen. Ik ben 16 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik heb onlangs een nieuwe brommer gekocht en kan wat extra centjes gebruiken. Ik ben zeer gemotiveerd en kan hard werken. Ik heb geen bang om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik heb reeds wat ervaring vanuit mijn praktische studie: duurzaam wonen/ ecologische zorg huis en omgeving.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Maarten
Maarten
Nijlen
Nieuw
Beste Ik ben Maarten, een handige harry.. In mijn beroepsleven werk ik als freelance technieker/ theatermaker en decorbouwer voor opera en theaters. Ook heb ik een diploma electriciteit op zak (de basis )Lassen, metaalbewerking, hout, electriciteit, sanitair zijn geen vreemden voor mij.. Of, heb je iemand nodig voor het verhuizen, in de tuin, hulp bij events... dat doe ik met veel plezier
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik ben woonachtig te 2560 Kessel. Ik houd me bezig met verschillende zaken waaronder tuinieren, illustreren, webdesign, houtbewerking, klussen, etc. Ik kan u dan ook met meerdere zaken bijstaan als je dat wenst.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Danny
Danny
Nijlen
Nieuw
ik ben Danny Vereycken ben gehuuwd en heb twee kinderen. ik zelf ben 47 jaar en sta al 28 jaar in de bouw waarvan al 12 jaar als zelfstandige .Mijn specialiteiten zijn plaatsen, herstellen en automatiseren van poorten en rolluiken. ook doe ik in ramen, deuren,branddeuren en vijligheidsdeuren.
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Alex
Alex
Nijlen
Nieuw
Ik ben gepensioneerde met nog flink wat energie, heel sociaal en heb voor een aantal jaren in het buitenland gewerkt (Zuid Oost Azië) in de Internationale Scholen als leraar. Als handige Harry weet ik uit eigen ervaring hoe moeilijk het is iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben heel correct en precies. Gelijk welke job is ok o.a. schilderen, huishoudwerk, behangen, lakken etc...
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Andy
Andy
Nijlen
Nieuw
hey iedereen ik ben een handige Harry die niet kan stil zitten met de tijd die ik over heb wil ik mensen helpen die mijn hulp kunnen gebruiken. ik doe schilderwerken afbraak werken schrijnwerkerij loodgieterij en tuinbouw en nog zo veel meer heb je een vraag twijfelt niet en stel gerust u vraag tot snel 😉 mvg
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Xander
Xander
Nijlen
Nieuw
Beste, mijn naam is xander 21 jaar oud & woonachtig in nijlen, ik beschik over eigen vervoer (auto) en ben een persoon gewezen op de klant de beste service te bieden ongeacht welke branche, ik ben niet bang om mezelf vuil te maken of moe te maken, hier haal ik zelfs veel voldoening uit, verder ben ik door de week na 18 altijd beschikbaar en in de weekends altijd!
Tuinonderhoud in Nijlen (2560) - Warre
Warre
Nijlen
Nieuw
Hey ik ben ik ben warre ik ben 13 jaar, ik zit op school dus kan alleen in het weekend klusjes doen, ik maai graag gras af en wied graaf onkruid af ( ik doe dit ook altijd bij mij thuis dus ik ken er wel iets van) ik zou graag met gras af te maaien/onkruid wieden. ik babysit ook graag ik hoop met deze klusjes een beetje geld bijverdienen. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Nijlen: geëvalueerd met 4.8 door 88 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Nijlen, tuinier Nijlen, hovenier Nijlen, tuinaannemer Nijlen, onderhoud tuin Nijlen, opruimen groenafval Nijlen, tuinonderhoud prijzen Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden